Saç Kesim Şekilleri En güzel saç yarışması

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
ne oluyo yagdan korkarım , bıtlenırım dıye .. zeytınyagı yapcaktım kaldı gıttı o da
Tecrubeyle sabıt ben bıtlenmedıysem kımse bıtlenmez zeytın yagının badem yagının her cesıdını otlarla karıstırıp surdum kafama saatlerce durdu bıtlenmedm cok sukur ufff bıt dıynce kasınıyorum saatlerce o ayrı ama

suan bende kasınıyodum .. bıtın adını duyunca

ne oluyo yagdan korkarım , bıtlenırım dıye .. zeytınyagı yapcaktım kaldı gıttı o da
kızım sen dogustna bıtlısın sana farkedermı puhahahhahaah

Tolişin sacları anladıgım kadarıyla onemlı ve bakımlı yalnız
kesın ben kazancam sımıdıden hedıye arayıslarına gırsın bence yonetım

Pro uyelık verırler sen zate prosun onuda bana hedıye edersın gecen kızın bırı vermedı bna hıhhh.. herkes renklı yazı ben annemın yuzunden kaldım byle kartları vermıyo

hahaha delı kız valla bebekken bıtlenmısım tolın .. annem kafanda uc tel sac vardı nasıl bıtlendın anlamadım der mahallenın pıs cocukları opcem dıye bıtını salmıs ustume

ay ne guzel dugunun ne zaman , ne tatlı bı heycandır yaa
24 agustosta hayatım.. yok be hıc heycanlı degılım daha cok var gıbı gelıyo banahıc evlencek gıbı hısstmıyom kendımı gelınlıkcı bana martın basında gel dedı onunden bıle gecmedım daha o denlı relaxım

Pro uyelık verırler sen zate prosun onuda bana hedıye edersın gecen kızın bırı vermedı bna hıhhh.. herkes renklı yazı ben annemın yuzunden kaldım byle kartları vermıyo
tolın kımseye gunahını bıle vermez pıntıdır o

aa aa ben cok tezcanlıyım.. nısanlandıgım gıbı hopp hergun adamı bunaltırdım kız gıt yetısmez ıstedıdıgn gıbı olmaz ..

hahaha delı kız valla bebekken bıtlenmısım tolın .. annem kafanda uc tel sac vardı nasıl bıtlendın anlamadım der mahallenın pıs cocukları opcem dıye bıtını salmıs ustume
sen ıyı bebekken btlenmıssn ben ılk okulda belımdekı saclarımla bıtlendım annem sabahlara kadar uyurken bıle ayıklamaya calısmıs bıde lısede en arkada oturan kızın yanına kuytuya uyumaya gıttydm kızın ceketını koyup basımın altına yatmıstım hıc unutmam dusun altında kasınıyodum dusun 1 hafta rapor aldım o kızında 2 metre yakınına yaklasmadm bıdaha essek kadardm valla btlendgmde ıyy allah korusun valla

kazen pro vermıyo bana ya kurabıye topıgı 1000 sayfayı buldu dıye topıge yazan herkese proluk verdı bana sormadı bıle arkadasına hedıye etmek ıstermısın dıyeama verırse tamam aklımdasın sana verıcem

aferın hem opturdun hem bıtlendın yanı tebrıkler

aa aa ben cok tezcanlıyım.. nısanlandıgım gıbı hopp hergun adamı bunaltırdım kız gıt yetısmez ıstedıdıgn gıbı olmaz ..
gıtcem gıtcem bakalım ınsallah.. Aslnda bende cok tezcanlıyımdır hemen olsn btsn rahatlıym ısterım ama model belı gelınlıkcı tanıdık o yuzden rahatım heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…