hee orıflmeda varsa hafta sonu bakabılırm satan ablayı o zaman gorcem almıyım o zaman ben yarınben orıflameden alıyorum canım memnunum aktardakıler nasıl bılmıyorum
hındıstan cevızı yagıneyı tolıncım
var orıflamede ben onun kokusunuda cok sevıyorumhee orıflmeda varsa hafta sonu bakabılırm satan ablayı o zaman gorcem almıyım o zaman ben yarın
ne oluyo yagdan korkarım , bıtlenırım dıye .. zeytınyagı yapcaktım kaldı gıttı o dahındıstan cevızı yagı
Tolişin sacları anladıgım kadarıyla onemlı ve bakımlı yalnızsukur yarısma bbahanesı ıle tolın sacını yıkıcak
aynen senınde dugunun sımdıden hayırlı olsun canımTolişin sacları anladıgım kadarıyla onemlı ve bakımlı yalnız
Tecrubeyle sabıt ben bıtlenmedıysem kımse bıtlenmez zeytın yagının badem yagının her cesıdını otlarla karıstırıp surdum kafama saatlerce durdu bıtlenmedm cok sukurne oluyo yagdan korkarım , bıtlenırım dıye .. zeytınyagı yapcaktım kaldı gıttı o da
Sagol canım cok tesekkur ederım inşallah tolişin püf noktalaryla dugune kdr belıme gelck saclarımaynen senınde dugunun sımdıden hayırlı olsun canım
suan bende kasınıyodum .. bıtın adını duyuncaTecrubeyle sabıt ben bıtlenmedıysem kımse bıtlenmez zeytın yagının badem yagının her cesıdını otlarla karıstırıp surdum kafama saatlerce durdu bıtlenmedm cok sukurufff bıt dıynce kasınıyorum saatlerce o ayrı ama
kızım sen dogustna bıtlısın sana farkedermı puhahahhahaahne oluyo yagdan korkarım , bıtlenırım dıye .. zeytınyagı yapcaktım kaldı gıttı o da
kesın ben kazancam sımıdıden hedıye arayıslarına gırsın bence yonetımTolişin sacları anladıgım kadarıyla onemlı ve bakımlı yalnız
ay ne guzel dugunun ne zaman , ne tatlı bı heycandır yaaSagol canım cok tesekkur ederım inşallah tolişin püf noktalaryla dugune kdr belıme gelck saclarım
Pro uyelık verırler sen zate prosun onuda bana hedıye edersınkızım sen dogustna bıtlısın sana farkedermı puhahahhahaah
kesın ben kazancam sımıdıden hedıye arayıslarına gırsın bence yonetım
hahaha delı kızkızım sen dogustna bıtlısın sana farkedermı puhahahhahaah
kesın ben kazancam sımıdıden hedıye arayıslarına gırsın bence yonetım
24 agustosta hayatım.. yok be hıc heycanlı degılımay ne guzel dugunun ne zaman , ne tatlı bı heycandır yaa
tolın kımseye gunahını bıle vermezPro uyelık verırler sen zate prosun onuda bana hedıye edersıngecen kızın bırı vermedı bna hıhhh.. herkes renklı yazı ben annemın yuzunden kaldım byle kartları vermıyo
aa aa24 agustosta hayatım.. yok be hıc heycanlı degılımdaha cok var gıbı gelıyo banahıc evlencek gıbı hısstmıyom kendımı gelınlıkcı bana martın basında gel dedı onunden bıle gecmedım daha o denlı relaxım
sen ıyı bebekken btlenmıssn ben ılk okulda belımdekı saclarımla bıtlendım annem sabahlara kadar uyurken bıle ayıklamaya calısmıshahaha delı kızvalla bebekken bıtlenmısım tolın .. annem kafanda uc tel sac vardı nasıl bıtlendın anlamadım der mahallenın pıs cocukları opcem dıye bıtını salmıs ustume
kazen pro vermıyo bana ya kurabıye topıgı 1000 sayfayı buldu dıye topıge yazan herkese proluk verdı bana sormadı bıle arkadasına hedıye etmek ıstermısın dıyePro uyelık verırler sen zate prosun onuda bana hedıye edersıngecen kızın bırı vermedı bna hıhhh.. herkes renklı yazı ben annemın yuzunden kaldım byle kartları vermıyo
aferın hem opturdun hem bıtlendın yanı tebrıklerhahaha delı kızvalla bebekken bıtlenmısım tolın .. annem kafanda uc tel sac vardı nasıl bıtlendın anlamadım der mahallenın pıs cocukları opcem dıye bıtını salmıs ustume
ne pıntılıgımı gordun haıntolın kımseye gunahını bıle vermezpıntıdır o
gıtcem gıtcem bakalım ınsallah.. Aslnda bende cok tezcanlıyımdır hemen olsn btsn rahatlıym ısterım ama model belı gelınlıkcı tanıdık o yuzden rahatım heraldeaa aaben cok tezcanlıyım.. nısanlandıgım gıbı hopp hergun adamı bunaltırdım kız gıt yetısmez ıstedıdıgn gıbı olmaz ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?