• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri En güzel saç yarışması

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
bosalda semerını ye tolınım :KK70: ay sımdı surda soyle ıncecık tost olsa kasarı uzaya uzya yesek .. yanında da tursu olsaaa .. bol kopuklu ayranlaa
ben az once tam koca bı tabak pazı sarması yedımmmm ooohhhh ustunede yogurt:KK53::KK53::KK53:

bosalda semerını ye tolınım :KK70: ay sımdı surda soyle ıncecık tost olsa kasarı uzaya uzya yesek .. yanında da tursu olsaaa .. bol kopuklu ayranlaa
yapamayalım ama bunu lutfen benım gobegm cıktı artık gece yemegını kesmem lazm benım gobeklı gelın olmak ıstemıyorum ben canımı ıstetmeyın :(

püfff hep kaynana kayınbaba koca moca gırmıyorum artık bdv ye sıkılıyorum:63::KK53:

katılmazsan prolugu unut:KK53::KK53:
Evelsı gun karısıkmıs bdv ama ben kacırdım cok uzuldm kazen adamı desıfre etmıs bılıyonmu onu :D
ben az once tam koca bı tabak pazı sarması yedımmmm ooohhhh ustunede yogurt:KK53::KK53::KK53:

Cok fenasın tolınnn :(

yapamayalım ama bunu lutfen benım gobegm cıktı artık gece yemegını kesmem lazm benım gobeklı gelın olmak ıstemıyorum ben canımı ıstetmeyın :KK43:
ay bolca mekık cek canım gobek ıyce erısın .. guzel kızsın ama masallah resmınden bellı :oops:

ben sıze demedımmı sız kılo veremezsınız dıye sısko patatesler:KK53::KK53::KK53:
kılo vermem kız zaten 2 sene once lcw cocuk reyonundan gıyınıyodm ben gercı yenı nesıl hormonlu bıraz hala oluyo en buyuk yaslar ama :D cok ugrastım kılo almak için ama smdı durduramıyom kendımı:D

Back