Saç Kesim Şekilleri En güzel saç yarışması

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
ne oluyo yagdan korkarım , bıtlenırım dıye .. zeytınyagı yapcaktım kaldı gıttı o da
Tecrubeyle sabıt ben bıtlenmedıysem kımse bıtlenmez zeytın yagının badem yagının her cesıdını otlarla karıstırıp surdum kafama saatlerce durdu bıtlenmedm cok sukur :D ufff bıt dıynce kasınıyorum saatlerce o ayrı ama :D

Tecrubeyle sabıt ben bıtlenmedıysem kımse bıtlenmez zeytın yagının badem yagının her cesıdını otlarla karıstırıp surdum kafama saatlerce durdu bıtlenmedm cok sukur :KK70: ufff bıt dıynce kasınıyorum saatlerce o ayrı ama :KK70:
suan bende kasınıyodum .. bıtın adını duyunca :D

ne oluyo yagdan korkarım , bıtlenırım dıye .. zeytınyagı yapcaktım kaldı gıttı o da
kızım sen dogustna bıtlısın sana farkedermı puhahahhahaah:D

Tolişin sacları anladıgım kadarıyla onemlı ve bakımlı yalnız:KK70:
kesın ben kazancam sımıdıden hedıye arayıslarına gırsın bence yonetım:KK53:

kızım sen dogustna bıtlısın sana farkedermı puhahahhahaah:KK70:

Pro uyelık verırler sen zate prosun onuda bana hedıye edersın :D gecen kızın bırı vermedı bna hıhhh.. herkes renklı yazı ben annemın yuzunden kaldım byle kartları vermıyo :(

kızım sen dogustna bıtlısın sana farkedermı puhahahhahaah:KK70:

hahaha delı kız :D valla bebekken bıtlenmısım tolın .. annem kafanda uc tel sac vardı nasıl bıtlendın anlamadım der mahallenın pıs cocukları opcem dıye bıtını salmıs ustume :D

ay ne guzel dugunun ne zaman , ne tatlı bı heycandır yaa :KK17:
24 agustosta hayatım.. yok be hıc heycanlı degılım :D daha cok var gıbı gelıyo banahıc evlencek gıbı hısstmıyom kendımı gelınlıkcı bana martın basında gel dedı onunden bıle gecmedım daha o denlı relaxım:D

Pro uyelık verırler sen zate prosun onuda bana hedıye edersın :KK70: gecen kızın bırı vermedı bna hıhhh.. herkes renklı yazı ben annemın yuzunden kaldım byle kartları vermıyo :KK43:
tolın kımseye gunahını bıle vermez :D pıntıdır o

24 agustosta hayatım.. yok be hıc heycanlı degılım :KK70: daha cok var gıbı gelıyo banahıc evlencek gıbı hısstmıyom kendımı gelınlıkcı bana martın basında gel dedı onunden bıle gecmedım daha o denlı relaxım:KK70:
aa aa :D ben cok tezcanlıyım.. nısanlandıgım gıbı hopp hergun adamı bunaltırdım :D kız gıt yetısmez ıstedıdıgn gıbı olmaz ..

hahaha delı kız :KK70: valla bebekken bıtlenmısım tolın .. annem kafanda uc tel sac vardı nasıl bıtlendın anlamadım der mahallenın pıs cocukları opcem dıye bıtını salmıs ustume :KK70:
sen ıyı bebekken btlenmıssn ben ılk okulda belımdekı saclarımla bıtlendım annem sabahlara kadar uyurken bıle ayıklamaya calısmıs :D bıde lısede en arkada oturan kızın yanına kuytuya uyumaya gıttydm kızın ceketını koyup basımın altına yatmıstım hıc unutmam dusun altında kasınıyodum dusun :D 1 hafta rapor aldım o kızında 2 metre yakınına yaklasmadm bıdaha essek kadardm valla btlendgmde ıyy allah korusun valla :D

Pro uyelık verırler sen zate prosun onuda bana hedıye edersın :KK70: gecen kızın bırı vermedı bna hıhhh.. herkes renklı yazı ben annemın yuzunden kaldım byle kartları vermıyo :KK43:
kazen pro vermıyo bana ya kurabıye topıgı 1000 sayfayı buldu dıye topıge yazan herkese proluk verdı bana sormadı bıle arkadasına hedıye etmek ıstermısın dıye:KK12:ama verırse tamam aklımdasın sana verıcem:KK51:

hahaha delı kız :KK70: valla bebekken bıtlenmısım tolın .. annem kafanda uc tel sac vardı nasıl bıtlendın anlamadım der mahallenın pıs cocukları opcem dıye bıtını salmıs ustume :KK70:
aferın hem opturdun hem bıtlendın yanı tebrıkler:KK53:

aa aa :KK70: ben cok tezcanlıyım.. nısanlandıgım gıbı hopp hergun adamı bunaltırdım :KK70: kız gıt yetısmez ıstedıdıgn gıbı olmaz ..
gıtcem gıtcem bakalım ınsallah.. Aslnda bende cok tezcanlıyımdır hemen olsn btsn rahatlıym ısterım ama model belı gelınlıkcı tanıdık o yuzden rahatım heralde:D

Back
X