olsun hafıf kılo yakısıyo ınsanakılo vermem kız zaten 2 sene once lcw cocuk reyonundan gıyınıyodm ben gercı yenı nesıl hormonlu bıraz hala oluyo en buyuk yaslar amacok ugrastım kılo almak için ama smdı durduramıyom kendımı
bende oyle 34 36 beden gıyıyorum ama yalan yok azcık gobegım var olur o kadarkılo vermem kız zaten 2 sene once lcw cocuk reyonundan gıyınıyodm ben gercı yenı nesıl hormonlu bıraz hala oluyo en buyuk yaslar amacok ugrastım kılo almak için ama smdı durduramıyom kendımı
olmaz kankı herkes hasta onasunun resmıne bak yadegıstır sunu kız
Yok ben tamamım artık yeter bna gıdım cıktı yanaklarm tolının avatara dogru gıdıyoolsun hafıf kılo yakısıyo ınsana
eglenıyolar gandırıyolar senı tolınbende oyle 34 36 beden gıyıyorum ama yalan yok azcık gobegım var olur o kadar
olmaz kankı herkes hasta ona
soyleme gibirtirimhıh eyvahh senı nevoya diyicemm ..
senii nevoya diyiii cemm
hangı haın benı gandıracakmıs sasarımeglenıyolar gandırıyolar senı tolın
Spor topiğine gıdelım tolısım gobekler erısınbende oyle 34 36 beden gıyıyorum ama yalan yok azcık gobegım var olur o kadar
olmaz kankı herkes hasta ona
benımle ıyı gecın gızımsoyleme gibirtirim
Sen sımdı nevosumdan ne ıstıyon kı zaten yınesoyleme gibirtirim
spor topıgındekıler once koca totolarını erıtsınde sonra bız gıderızSpor topiğine gıdelım tolısım gobekler erısın
kukremıs sel gıbıyım topıge sıgmaz sasarım suan, tolın benle ıyı gecınhangı haın benı gandıracakmıs sasarım
Smdı okypete kovalıcak bızı az kaldı topıgı mafettıkspor topıgındekıler once koca totolarını erıtsınde sonra bız gıderız
soylerseeeen soyleee yeeeeaaaabenımle ıyı gecın gızım
kılo veremesın ıstıyorumSen sımdı nevosumdan ne ıstıyon kı zaten yıne
koca popomuzla ezcez senıspor topıgındekıler once koca totolarını erıtsınde sonra bız gıderız
Etıketlıyımmı nevosu gorsun senın dıdıklerınııııısoylerseeeen soyleee yeeeeaaaa
kılo veremesın ıstıyorum
soylerseeeen soyleee yeeeeaaaa
kılo veremesın ıstıyorum
ıyı gecler cıkıyorum yarın burda aynı saattekoca popomuzla ezcez senı
şişko dionekukremıs sel gıbıyım topıge sıgmaz sasarım suan, tolın benle ıyı gecın
bişey olmaz yarısmacı cekıyoruz burayaSmdı okypete kovalıcak bızı az kaldı topıgı mafettık
dozer gıbı popoyla ezersınız tabı nihahahhakoca popomuzla ezcez senı
etıketleme aracı bozuk calısmıyokıEtıketlıyımmı nevosu gorsun senın dıdıklerınııııı
ıyı geceler canım :)ıyı gecler cıkıyorum yarın burda aynı saatte
Nevos nerdeyse bulur solerım mesaj atarımdozer gıbı popoyla ezersınız tabı nihahahha
etıketleme aracı bozuk calısmıyokı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?