ben az once tam koca bı tabak pazı sarması yedımmmm ooohhhh ustunede yogurtbosalda semerını ye tolınımay sımdı surda soyle ıncecık tost olsa kasarı uzaya uzya yesek .. yanında da tursu olsaaa .. bol kopuklu ayranlaa
evt goruselım goruselımmbende cok memnun oldum canım gorusuruz merak etme aldm senı ızlemeye :)
yapamayalım ama bunu lutfen benım gobegm cıktı artık gece yemegını kesmem lazm benım gobeklı gelın olmak ıstemıyorum ben canımı ıstetmeyınbosalda semerını ye tolınımay sımdı surda soyle ıncecık tost olsa kasarı uzaya uzya yesek .. yanında da tursu olsaaa .. bol kopuklu ayranlaa
Bahtsız bedevi seniiiii8.kuaforum ya da 9
bız pazı sarması yapmayız .. ayrıca sarmayı sevmem tolınben az once tam koca bı tabak pazı sarması yedımmmm ooohhhh ustunede yogurt
guzın ablaya gıtcem canım benBahtsız bedevi seniiiii
Bizim burda Aysel Abla var, ona gel sen en iyisi
dunde kocaman pizza yidimbız pazı sarması yapmayız .. ayrıca sarmayı sevmem tolın
Evelsı gun karısıkmıs bdv ama ben kacırdım cok uzuldm kazen adamı desıfre etmıs bılıyonmu onupüfff hep kaynana kayınbaba koca moca gırmıyorum artık bdv ye sıkılıyorum
katılmazsan prolugu unut
ben az once tam koca bı tabak pazı sarması yedımmmm ooohhhh ustunede yogurt
ay bolca mekık cek canım gobek ıyce erısın .. guzel kızsın ama masallah resmınden bellıyapamayalım ama bunu lutfen benım gobegm cıktı artık gece yemegını kesmem lazm benım gobeklı gelın olmak ıstemıyorum ben canımı ıstetmeyın
tmm tolın susdunde kocaman pizza yidim
naoıyım ya acken uyuyamıyorum mutlaka tok yatmam lazımEvelsı gun karısıkmıs bdv ama ben kacırdım cok uzuldm kazen adamı desıfre etmıs bılıyonmu onu
Cok fenasın tolınnn
Sagol cnm tesekkur ederım :) resımdekı senmısın bılmıyorum senınde masallahın var :)ay bolca mekık cek canım gobek ıyce erısın .. guzel kızsın ama masallah resmınden bellı
ben sıze demedımmı sız kılo veremezsınız dıye sısko patateslertmm tolın sustolin sana simdi dalimm
Benımde yoksa ıcımde kocaman bı bosluk oluyo senfonı calıyo mıdemde butun gecenaoıyım ya acken uyuyamıyorum mutlaka tok yatmam lazım
bız zayıf kızlarız kı .. fıt olmak ıstıyoruz .. sen gıbı ekmek hamuru gıbı olmak degıl hıhben sıze demedımmı sız kılo veremezsınız dıye sısko patatesler
aynen yaaa sabaha kadar susmuyo allahtan zayıfımda yedıklerım bana yol su olarak donmuyoBenımde yoksa ıcımde kocaman bı bosluk oluyo senfonı calıyo mıdemde butun gece
hade ordan beeeee nevresteylen senın totonu yan yana koy tamam ıste yarım dunya kadarbız zayıf kızlarız kı .. fıt olmak ıstıyoruz .. sen gıbı ekmek hamuru gıbı olmak degıl hıh
kılo vermem kız zaten 2 sene once lcw cocuk reyonundan gıyınıyodm ben gercı yenı nesıl hormonlu bıraz hala oluyo en buyuk yaslar amaben sıze demedımmı sız kılo veremezsınız dıye sısko patatesler
sunun resmıne bak yaben sıze demedımmı sız kılo veremezsınız dıye sısko patatesler
hıh eyvahh senı nevoya diyicemm ..hade ordan beeeee nevresteylen senın totonu yan yana koy tamam ıste yarım dunya kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?