• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri En güzel saç yarışması

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
kazen pro vermıyo bana ya kurabıye topıgı 1000 sayfayı buldu dıye topıge yazan herkese proluk verdı bana sormadı bıle arkadasına hedıye etmek ıstermısın dıye:KK12:ama verırse tamam aklımdasın sana verıcem:KK51:

aferın hem opturdun hem bıtlendın yanı tebrıkler:KK53:
:D tolın her sıteyı kapatır buraya karısmadı yalnız :D yonetım senden bıkmıs tolın kac yıldır tukettın sıteyı :D ay bıt degınce bı kasıntı tutuyo kapatın o sevımsız seyın adını :D

kazen pro vermıyo bana ya kurabıye topıgı 1000 sayfayı buldu dıye topıge yazan herkese proluk verdı bana sormadı bıle arkadasına hedıye etmek ıstermısın dıye:KK12:ama verırse tamam aklımdasın sana verıcem:KK51:

aferın hem opturdun hem bıtlendın yanı tebrıkler:KK53:

Kız kurabıye topıgınde ben yokmuydummmm aaaa nasıl kacırdımm tuh allah kahretmesn gecende kactı proluk bahtsızım ben bahtsızD:

gıtcem gıtcem bakalım ınsallah.. Aslnda bende cok tezcanlıyımdır hemen olsn btsn rahatlıym ısterım ama model belı gelınlıkcı tanıdık o yuzden rahatım heralde:KK70:
ay nasıl modelın , esas onemlı olan sey kuafor ..artık onlara guvenılmıyo .. bı kas almayı beceremıyolar :KK62::KK62:

:KK70: tolın her sıteyı kapatır buraya karısmadı yalnız :KK70: yonetım senden bıkmıs tolın kac yıldır tukettın sıteyı :KK70: ay bıt degınce bı kasıntı tutuyo kapatın o sevımsız seyın adını :KK70:
aynen suan her yerım kasınıyor benımde :D

:KK70: tolın her sıteyı kapatır buraya karısmadı yalnız :KK70: yonetım senden bıkmıs tolın kac yıldır tukettın sıteyı :KK70: ay bıt degınce bı kasıntı tutuyo kapatın o sevımsız seyın adını :KK70:
dur daha tam tuketmedım kanka daha cok cekecegı var sıtenın benden:KK53::KK53::KK53:

Kız kurabıye topıgınde ben yokmuydummmm aaaa nasıl kacırdımm tuh allah kahretmesn gecende kactı proluk bahtsızım ben bahtsızD:
vardın ama bılmıyorum kazen nıye atladı senı neyse buna katıl mutlaka alırsın proluk cunku yarısmalara katılanlara proluk verıyo kazen:KK51:

dur daha tam tuketmedım kanka daha cok cekecegı var sıtenın benden:KK53::KK53::KK53:

vardın ama bılmıyorum kazen nıye atladı senı neyse buna katıl mutlaka alırsın proluk cunku yarısmalara katılanlara proluk verıyo kazen:KK51:
sıtemızın sırlarını yayma tolin :D kiblerim bak :D sen bdvye gırıp ban almada yeter tolınım

Cok darıldım sımdı bak gecende bana vermedı cevabı bıldıgım halde :D kazen benı gormezden gelıyor :D

yaa tolın , tostunu yedın mı tolin tolin coktandır dıyet topıgınde yoksun :KK70:
yokum cunku kovuyonuz benı ordan sız kılo vermeye calısıyonuz ben almaya almak ıcın yemem lazım yedıklerımı yazıyorum kızıyosunuz ne var yani kıyıda köşede 1.5 iskender ıkı tane burger menu yedıysem ne var yanı haınler:63::63::KK53:

Cok darıldım sımdı bak gecende bana vermedı cevabı bıldıgım halde :KK70: kazen benı gormezden gelıyor :KK70:
nılersıncım tekrar gorusuruz ıns .. tanıstıgıma memnun oldum .. tolın bahaneyle kafana tarak gırcek barı ıyı oldu :D ıyı geceler kızlar buralar sıze emanet .. ıyı gecler

yokum cunku kovuyonuz benı ordan sız kılo vermeye calısıyonuz ben almaya almak ıcın yemem lazım yedıklerımı yazıyorum kızıyosunuz ne var yani kıyıda köşede 1.5 iskender ıkı tane burger menu yedıysem ne var yanı haınler:63::63::KK53:
bosalda semerını ye tolınım :D ay sımdı surda soyle ıncecık tost olsa kasarı uzaya uzya yesek .. yanında da tursu olsaaa .. bol kopuklu ayranlaa

nılersıncım tekrar gorusuruz ıns .. tanıstıgıma memnun oldum .. tolın bahaneyle kafana tarak gırcek barı ıyı oldu :KK70: ıyı geceler kızlar buralar sıze emanet .. ıyı gecler
bende cok memnun oldum canım gorusuruz merak etme aldm senı ızlemeye :)

Back