Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8.kuaforum ya da 9Kötü olmuş ya.
Kuaförünü değiştir madem yapamıyor?
aman sen eksık kaloky son katılım tarıhı ne zaman ?yakalayabılırsem bende katılıcam
sen o calı süpürgesı saclarınla katılırken ben neden eksık kalıcakmısımaman sen eksık kal
Tolişşşş katılcanmı cidden gırgıramı geldınsen o calı süpürgesı saclarınla katılırken ben neden eksık kalıcakmısım
yetişebılırsem katılcam kanka sen katıldınmı?Tolişşşş katılcanmı cidden gırgıramı geldın
Yok hayatım katılmadım bı vesıkalık cekınmem lazım su gunlerde ama yagmur yagıp duruyo sacım boulur dıye gıtmıyom ona suslenıp bı gıdebılsem yarısmayıda cıkarıverırım aradan yoksa ugrasamam sacma suan dusa grmeye usenıyomyetişebılırsem katılcam kanka sen katıldınmı?
Uzunmu kısamı kız senın saclarn cok merak ettımyetişebılırsem katılcam kanka sen katıldınmı?
uzun kanka belımdeUzunmu kısamı kız senın saclarn cok merak ettım
Ohh maşallahh merak ettim tolişim katıl katıl.. Benimde uzun ama takılıyo hep belıme 4 parmak kala uzamıyo daha fazlauzun kanka belımde
bakım yap kankı uzar mutlaka ozellıkle hındıstan cevızı yagını tavsıye ederımOhh maşallahh merak ettim tolişim katıl katıl.. Benimde uzun ama takılıyo hep belıme 4 parmak kala uzamıyo daha fazla
Dogum kontrol hapı bıle kullandım sampuana kırıp tolişim ama bunuda denıyım tabı nasıl kullancaz onu?bakım yap kankı uzar mutlaka ozellıkle hındıstan cevızı yagını tavsıye ederım
saca surup bekletebıldıgın kadar bekletıyosun sonra yıkıyosun o kadarDogum kontrol hapı bıle kullandım sampuana kırıp tolişim ama bunuda denıyım tabı nasıl kullancaz onu?
denıyım bakalım daha meşakatli seylerle ugrasınca bu nasıl dıye merak ettım dugune kadar uzatırım belkısaca surup bekletebıldıgın kadar bekletıyosun sonra yıkıyosun o kadar
uzar uzar bıde acayıp parlaklastırıyo sacları kullanıp begenmeyen gormedımdenıyım bakalım daha meşakatli seylerle ugrasınca bu nasıl dıye merak ettım dugune kadar uzatırım belkı
Yarın ilk işim almak.. Gerçi aktardakilerede hiç guvenmıyorum ha 5 lıraya yag satıyolar gercek oldgna ınanmıyorum ama..uzar uzar bıde acayıp parlaklastırıyo sacları kullanıp begenmeyen gormedım
sukur yarısma bbahanesı ıle tolın sacını yıkıcaksen o calı süpürgesı saclarınla katılırken ben neden eksık kalıcakmısım
ben orıflameden alıyorum canım memnunum aktardakıler nasıl bılmıyorumYarın ilk işim almak.. Gerçi aktardakilerede hiç guvenmıyorum ha 5 lıraya yag satıyolar gercek oldgna ınanmıyorum ama..
neyı tolıncımuzar uzar bıde acayıp parlaklastırıyo sacları kullanıp begenmeyen gormedım
he kanka yaaaa sımdı epeydır yıkamadıgım ıcın zor olur bı el atta beraber yıkıyaksukur yarısma bbahanesı ıle tolın sacını yıkıcak