Var kuzum, ama doğal renkleri tercih ediyorım. Açıcı kullanmadım. Geçenlerde uçlara kullandım ilk defa :) kısacası var boya, orjinal kalamadımhaha allah senı est olur mu oyle sey .. bence cok guzel senınkıler boya yok dmı canım sende
senle 5 olacak bir tane daha geldisanırım benle 4 olucak oky'cmm hala sayı bu mu artmadı mı aa
ıyı bu kadarla kalalımsenle 5 olacak bir tane daha geldi
dogal duruyo da .. acıcılar yıpratıyo ısteVar kuzum, ama doğal renkleri tercih ediyorım. Açıcı kullanmadım. Geçenlerde uçlara kullandım ilk defa :) kısacası var boya, orjinal kalamadım
aaaa o kadar az kişimi ben katılıp patlaması olur demiştim :))senle 5 olacak bir tane daha geldi
sen katılcak mısın canımaaaa o kadar az kişimi ben katılıp patlaması olur demiştim :))
Evet, yıpratıyorlar ama ben çok az kullandım, çok da tutmadım. Bi daha kullanmam ama :)dogal duruyo da .. acıcılar yıpratıyo ıstebende bugun kaslarımı aldırdım ınccık yaptı sınır oldumm
oky son katılım tarıhı ne zaman ?yakalayabılırsem bende katılıcamsenle 5 olacak bir tane daha geldi
13 mart 2015 saat 14.00 da sona erecek..oky son katılım tarıhı ne zaman ?yakalayabılırsem bende katılıcam
hiiiiii katıllll renk kat pleaseKatilsammi ki mavi gri pembe sari saclarimla
hiiiiii katıllll renk kat please
katılllllllllllloky son katılım tarıhı ne zaman ?yakalayabılırsem bende katılıcam
canım kaslarımı uzattım bakım yaptım , gıttım ve kotu alım ve ıncecık kas .. bosuna uzatmısım vallaEvet, yıpratıyorlar ama ben çok az kullandım, çok da tutmadım. Bi daha kullanmam ama :)
Doğal bi renge boyadım kuzum ya bi tek uçları açık şuan
Kaş benim de bu ara canımı sıkıyo. Mahvetmişti. Uzatıyorum mecburdüzenlene kadar üf...
tskler angel sende gelSüper bi yarışma olmuş.Merakla bekliyoruz..Katılan arkadaşlara başarılarr...
Kötü olmuş ya.canım kaslarımı uzattım bakım yaptım , gıttım ve kotu alım ve ıncecık kas .. bosuna uzatmısım valla
ben karar verene kadar süre dolar :) ama merakla bekliyorumtskler angel sende gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?