Saç Kesim Şekilleri En güzel saç yarışması

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
haha allah senı est olur mu oyle sey .. bence cok guzel senınkıler boya yok dmı canım sende
Var kuzum, ama doğal renkleri tercih ediyorım. Açıcı kullanmadım. Geçenlerde uçlara kullandım ilk defa :) kısacası var boya, orjinal kalamadım

Var kuzum, ama doğal renkleri tercih ediyorım. Açıcı kullanmadım. Geçenlerde uçlara kullandım ilk defa :) kısacası var boya, orjinal kalamadım
dogal duruyo da .. acıcılar yıpratıyo ıste bende bugun kaslarımı aldırdım ınccık yaptı sınır oldumm

dogal duruyo da .. acıcılar yıpratıyo ıste bende bugun kaslarımı aldırdım ınccık yaptı sınır oldumm
Evet, yıpratıyorlar ama ben çok az kullandım, çok da tutmadım. Bi daha kullanmam ama :)

Doğal bi renge boyadım kuzum ya bi tek uçları açık şuan

Kaş benim de bu ara canımı sıkıyo. Mahvetmişti. Uzatıyorum mecbur düzenlene kadar üf...

Süper bi yarışma olmuş.Merakla bekliyoruz..Katılan arkadaşlara başarılarr...

Katilsammi ki mavi gri pembe sari saclarimla

canım kaslarımı uzattım bakım yaptım , gıttım ve kotu alım ve ıncecık kas .. bosuna uzatmısım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…