Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok iyi degil canım ya kaynaklı halimle katılsaydım birinci bendimmmmmmsenin saçlar çok güzel ama kuzum ben mi yanlış görüyordum
Hayr bana versin senin var kaynaklarin benim yok5 numerooooonun kesimide cok iyiymiş ya telden baktıgımda cok dikkat edemedim ama cok saglıklı gorunuyor maasallahhh kestirmeyi dusunursen ver bana kaynak yaparım onları ahahaha
Bende isterim benimde yokHayr bana versin senin var kaynaklarin benim yok
Senin uzun yine deBende isterim benimde yok
ayyyy ilk ben dedim banane 200 yerine 400 takcam belkiHayr bana versin senin var kaynaklarin benim yok
Nerene yerlestircekler acaba 400taneyiayyyy ilk ben dedim banane 200 yerine 400 takcam belki
UydururuzzzSenin uzun yine de
Hem sana rengi uymuyo, hıh
Lütfen paylaşımcı olalım hayatımayyyy ilk ben dedim banane 200 yerine 400 takcam belki
normalde 250 tane taktırıyom ben ama 350 bile alır kalanlarıda kirpiklerime yaptırcamNerene yerlestircekler acaba 400taneyi
sac konusunda asla yolarım tek tek o kaynakları alırım kafasındanLütfen paylaşımcı olalım hayatım
Allah daha cok versın ne diyimnormalde 250 tane taktırıyom ben ama 350 bile alır kalanlarıda kirpiklerime yaptırcam
Bana da 350demisti kuafor biliyo musunnormalde 250 tane taktırıyom ben ama 350 bile alır kalanlarıda kirpiklerime yaptırcam
ne sac var demekki uzasa püüüüüBana da 350demisti kuafor biliyo musun
Naptin haci ya dedim
seninkileride alcam hepinizinkini alcam koleksiyon yapcam canım sıkıldıkca degiştircemAllah daha cok versın ne diyim
Hayatta vermem kız ben saclarımı sewerm benımkılerı alıym derken ben senınkılerı almıymdaseninkileride alcam hepinizinkini alcam koleksiyon yapcam canım sıkıldıkca degiştircem