Saç Kesim Şekilleri En güzel saç yarışması ( Oylama )

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

En güzel saç yarışması ( Oylama )

• Ankete Katılan
    353
  • Anket Kapalı .
Canım hangi marka ve tam numarası ne saçının?
tatlım paletta yada koleston buyuk kutu olmalıydı yeşil renkli tam hatırlamıyorum 3 ve 4 numrayı karıştırdım boyadım birdakine sırf 3 le boyarım.
Çok yakışıyor sana o kesin...
Canım maşallah sana nasıl uzattın o saçları öyle düz fönlü çok merak ettim birde öyle koy birgün.

Geçmiş sayfalarda koydum aslında.
Uçlarında var sadece dalga.
O yeni bir fotoğraf mesela.
Dümdüz yapmıyorum pek bana gitmiyor hiç

Oyumu albunea'ya vermişim.(nickimi değiştirmeden önce)
Tebrikler HayyaL . Saçlarınızın arkadan görünüşüne ısınamamıştım.Yoksa önden gayet güzeldi.

HayyaL ve albunea'ya boyadan ziyade bakıma dair neler yaptıklarını, hangi ürünleri kullandıklarını sormak istiyorum.
Anlatırlarsa memnun olurum.

Hey maşallah, dalgalı hali daha da güzel görünüyor. Tam böyle gürül gürül saç işte

hep dersin ama işte düz saç delisiyim ben. duramıyorum:)

Seni brezilya fönü başlığına davet ediyorum Okypete, düz saç istedinde sağlıklı düzleştirmenin yolunu anlatmadık mı, teessüf ederim

Gerçekten mi?
Pek takip etmediğim için görmedim o mesajları dediğin yarışmada.
Kendini zamanında savunamamak kötü
Çok çok teşekkürler.

Hayyal saçların gerçekten çok ggüzel.Sanırım çıtçıt veya kaynak sanılmasının sebebi En üstteki kat ile en alttaki saç çizgisinin arasındaki muazzam boy farkı olmasıydı. E hem ilk kat orda, hem bu kadar uzun, hem bu kadar gür olunca dibi düştü herkesin, inanamadılar

dayanamadım. çünkü biliyorum. gördüğüm için. yazıyorlar habire çıtçıt kaynak. sonunda yok dedim. çünkü yanlış anlama olacak

Yanlış anlaşılma olsa ne olacak ki, sonuçta zaten kaynak ve çıtçıt serbestti. Sanal ortamda istediğin kadar doğal hali desende yine millet inanmıyor bazen. Bana hala ısrarla saç boyası soran var, doğal sarışınım diyorum ay şöyle ay böyle.

valla çok laf didiler
benim saçlar çok değişiyor canım kızıl bile duruyor bazen
bebekken ilk doğduğumda turuncu imişim

o karanlıkta ve flashla olduğundan sanrıım öyle çıktı

Doğduğumda benim saçlarım kömür karasıymış kuzum annemler şok geçirmiş
Vallahi sen olduğunu bilmeden sana oy verdim ama bileydim vermezdim dermişim

KK ya kel kuzenime saç çıkardım yazarsan bulursun konumu.
Bunun dışında sorun olursa mesaj ile yardım ederim.
:)

Bende bakacağım...

Cok tesekkur edıyorum canım :) Yıllar sonra ılk defa yaptım ve bende cok begendım ama sureklısı cok yıpratıyo cok asi oluyo saçlarım bıda kuzu yunu gıbı tülük ülük o yuzden kurutmktan baska bısey yapamıyorum

Kolay bir çözümü var aslında... Saçlarını kuruttuktan sonra serum sür.
Şu sosis bigudiler vardır, onları ikiye kıvırıp normal bigudiye sarar gibi sar ve durması için küçük birer kıskaçlı toka ile tuttur... Bir kaç saat sonra açınca saçların kalın maşa ile maşa yapılmış gibi oluyor. Hafifte bir sprey tamamdır... Saçlarım çok düz ve ince telli, ben bu şekilde yapıyorum.

Benim işime gelmıyo desem daha ıyı mucıze bıgudı dıye bısey var onlardan almıstım ben ama usengeclık işte

benim oyum sanaydı ama sen olduğunu hiç tahmin etmedim benzetemedim sana nedense

kömür karası mı kuzum gerçekten mi

HayyaL tebrikler
Yarışmaya Katılan herkes tanıdığım kişilermiş meğer, bileydim saçlarınızı kesmeye gelirdim
Sarı Saçları eliyorum mecburen zira bende sarı ı-ıhhh, ten müsait değil, valla kmlerce öteye kaçarsınız beni sarı görürseniz
ama HayyaL, albunea ve nilersn'in hiç şansı yok hepiniz birer tutam vereceksiniz müdireniz kendine kaynak yaptıracak

Hepinizi cesaretinden ve güzel saçlarından dolayı ayrıca tebrik ederim

Son düzenleme:
ben yapıyorun bunu canım ama ince dalgalar olmasını istemiyorum kaç parçaya ayırıyorsun saçlarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…