- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.625
Canım hangi marka ve tam numarası ne saçının?Canım 3 numaraya boyadım resimde daha koyu çıkmış gittikçe koyulttum ama.aynen canım saçları böyle güzel özgüvenli hatunlarla yarışmak çok zevkliydi.
Çok yakışıyor sana o kesin...Canım 3 numaraya boyadım resimde daha koyu çıkmış gittikçe koyulttum ama.aynen canım saçları böyle güzel özgüvenli hatunlarla yarışmak çok zevkliydi.
tatlım paletta yada koleston buyuk kutu olmalıydı yeşil renkli tam hatırlamıyorum 3 ve 4 numrayı karıştırdım boyadım birdakine sırf 3 le boyarım.Canım hangi marka ve tam numarası ne saçının?
Canım maşallah sana nasıl uzattın o saçları öyle düz fönlü çok merak ettim birde öyle koy birgün.Çok yakışıyor sana o kesin...
Geçmiş sayfalarda koydum aslında.tatlım paletta yada koleston buyuk kutu olmalıydı yeşil renkli tam hatırlamıyorum 3 ve 4 numrayı karıştırdım boyadım birdakine sırf 3 le boyarım.
Canım maşallah sana nasıl uzattın o saçları öyle düz fönlü çok merak ettim birde öyle koy birgün.
kaçırdım o zaman ben o ressmi dur bakayım.Geçmiş sayfalarda koydum aslında.
Uçlarında var sadece dalga.
O yeni bir fotoğraf mesela.
Dümdüz yapmıyorum pek bana gitmiyor hiç
Canım senıde tebrık edıyorum senın saclarınında masallahı vardı :)kaçırdım o zaman ben o ressmi dur bakayım.
Ben renkten bahsetmiştim aslında. Benimde düz bende bayılıyorum dalgalı ve kıvırcık saçlara çok sempatik ve havalı görünüyor.ben de kıvırcı bonus sac hastasıyım ama saclarım duz
Eki Görüntüle 1459905 Eki Görüntüle 1459906 Eki Görüntüle 1459907 Eki Görüntüle 1459908
Okypete oncelıkle dıkkat etmeden okuyup o gun senı ugrastırdıgım ıcın once sana tesekkur edıyorum :)
Kızlar o gece ben dusta once masa yapıp cektm resım ve snra dus alıp sadece kuruttum benım sacım sadece yıkanıp kurumus halıydı onuda belırtym duzlestırıcı kullanmıyorum ben masayıda sadece yarsma ıcın yapmıstım.. ve 2 pozla kolaj yapmıstm bunu gonderemedydm smdı gondermek istedmyarsmaya katıldıgım sac ve burdakı duz sac kendı halıdır ve sacımda boya yoktur
hep dersin ama işte düz saç delisiyim ben. duramıyorum:)
Gerçekten mi?
Pek takip etmediğim için görmedim o mesajları dediğin yarışmada.
Kendini zamanında savunamamak kötü
Çok çok teşekkürler.
dayanamadım. çünkü biliyorum. gördüğüm için. yazıyorlar habire çıtçıt kaynak. sonunda yok dedim. çünkü yanlış anlama olacak
valla çok laf didiler
benim saçlar çok değişiyor canım kızıl bile duruyor bazen
bebekken ilk doğduğumda turuncu imişim
o karanlıkta ve flashla olduğundan sanrıım öyle çıktı
KK ya kel kuzenime saç çıkardım yazarsan bulursun konumu.
Bunun dışında sorun olursa mesaj ile yardım ederim.
:)
Hey maşallah, dalgalı hali daha da güzel görünüyor. Tam böyle gürül gürül saç işte
Seni brezilya fönü başlığına davet ediyorum Okypete, düz saç istedinde sağlıklı düzleştirmenin yolunu anlatmadık mı, teessüf ederim
Hayyal saçların gerçekten çok ggüzel.Sanırım çıtçıt veya kaynak sanılmasının sebebi En üstteki kat ile en alttaki saç çizgisinin arasındaki muazzam boy farkı olmasıydı. E hem ilk kat orda, hem bu kadar uzun, hem bu kadar gür olunca dibi düştü herkesin, inanamadılar
Yanlış anlaşılma olsa ne olacak ki, sonuçta zaten kaynak ve çıtçıt serbestti. Sanal ortamda istediğin kadar doğal hali desende yine millet inanmıyor bazen. Bana hala ısrarla saç boyası soran var, doğal sarışınım diyorum ay şöyle ay böyle.
Doğduğumda benim saçlarım kömür karasıymış kuzum annemler şok geçirmiş
Vallahi sen olduğunu bilmeden sana oy verdim ama bileydim vermezdim dermişim
Bende bakacağım...
Kolay bir çözümü var aslında... Saçlarını kuruttuktan sonra serum sür.Cok tesekkur edıyorum canım :) Yıllar sonra ılk defa yaptım ve bende cok begendım ama sureklısı cok yıpratıyo cok asi oluyo saçlarım bıda kuzu yunu gıbı tülük ülük o yuzden kurutmktan baska bısey yapamıyorum
Benim işime gelmıyo desem daha ıyı mucıze bıgudı dıye bısey var onlardan almıstım ben ama usengeclık işteKolay bir çözümü var aslında... Saçlarını kuruttuktan sonra serum sür.
Şu sosis bigudiler vardır, onları ikiye kıvırıp normal bigudiye sarar gibi sar ve durması için küçük birer kıskaçlı toka ile tuttur... Bir kaç saat sonra açınca saçların kalın maşa ile maşa yapılmış gibi oluyor. Hafifte bir sprey tamamdır... Saçlarım çok düz ve ince telli, ben bu şekilde yapıyorum.
benim oyum sanaydıNorwegian 2 numara sen miydin e maşallah nasıl uzamış saçların ayrıca ışıl ışıl çok güzellerben 5 numaraydım canım,nasılbir hırs bürüdüyse artık kendime oy attım naptıysam olmadı altı numarayı geçemedim şimdiden tebrik ediyorum arkadaşı.
Hey maşallah, dalgalı hali daha da güzel görünüyor. Tam böyle gürül gürül saç işte
Seni brezilya fönü başlığına davet ediyorum Okypete, düz saç istedinde sağlıklı düzleştirmenin yolunu anlatmadık mı, teessüf ederim
Hayyal saçların gerçekten çok ggüzel.Sanırım çıtçıt veya kaynak sanılmasının sebebi En üstteki kat ile en alttaki saç çizgisinin arasındaki muazzam boy farkı olmasıydı. E hem ilk kat orda, hem bu kadar uzun, hem bu kadar gür olunca dibi düştü herkesin, inanamadılar
Yanlış anlaşılma olsa ne olacak ki, sonuçta zaten kaynak ve çıtçıt serbestti. Sanal ortamda istediğin kadar doğal hali desende yine millet inanmıyor bazen. Bana hala ısrarla saç boyası soran var, doğal sarışınım diyorum ay şöyle ay böyle.
Doğduğumda benim saçlarım kömür karasıymış kuzum annemler şok geçirmiş
Vallahi sen olduğunu bilmeden sana oy verdim ama bileydim vermezdim dermişim
Bende bakacağım...
ben yapıyorun bunu canım ama ince dalgalar olmasını istemiyorum kaç parçaya ayırıyorsun saçlarınıKolay bir çözümü var aslında... Saçlarını kuruttuktan sonra serum sür.
Şu sosis bigudiler vardır, onları ikiye kıvırıp normal bigudiye sarar gibi sar ve durması için küçük birer kıskaçlı toka ile tuttur... Bir kaç saat sonra açınca saçların kalın maşa ile maşa yapılmış gibi oluyor. Hafifte bir sprey tamamdır... Saçlarım çok düz ve ince telli, ben bu şekilde yapıyorum.
Norwecim mucize bigudi diye bisey var bak onu kullanmani tavsiye ederim bi dene istersen cok basit ve istedgn kalinliklara ayarlaniyo..ben yapıyorun bunu canım ama ince dalgalar olmasını istemiyorum kaç parçaya ayırıyorsun saçlarını