canım ben ondan aldım ama çok berbat olduhiç sevmedim
en basiti yaptığım bir şey var saçı 4 e ayırıp watsonsdan aldığım mavi sıvı var setting lotion diye ondan nemliyken sürüp saçları kendi etrafında çevirip toplamak sabah açmak
en basiti bu oluyor tabi buda baya dalgalı oluyor kılıçbalığının dediği gibi yapacağım birde
bende saç uçlarıma papatya suyu yapıyorum yazın çok hoş oluyor ışıldıyorBir saçın boya olup olmadığını anlamak çok kolaydır esasında, eğer saçın doğal rengi sarı ise arada sarının tonlarını barındırır ve yaz kış geçişinden dolayı biraz degradeli olur. Bir gün foto ile anlatırım bende çok barizNorwegianın saçlarıda boyanmış bir saç değil mesela. Yalnız ben doğal rengimin üzerine bir kaç balyaj atıyorum, daha açık olan yerler oksidanla yapılan güneş balyajı. Yaza doğru belki Nilersn'de deneyecek.
Tarifine muhakkak bakacağım. Gerçi ne yaparsam yapayım saçlarım hiç bir zaman sizlerin saçı gibi olmaz ama mümkün mertebe iyi bakmak lazım tabii
Allah samurlarınıza zeval vermesin kızlar
yok tatlım dalga olsun diye jöle gibi düşün ama sert yapmıyor içinde . pek bilinen bir ürün değil canım ama jöle köpük sertliğinden hoşlanmadığım için buna bayıldımSaclari dalgali mi yapiyor canm rengini mi aciyor
Bende yazin papatya suyu spreyi kullanmistim.o zaman ombre yoktu ama o degisik bir papatya suyuydu ki geralde cok kirdi uclariniyok tatlım dalga olsun diye jöle gibi düşün ama sert yapmıyor içinde . pek bilinen bir ürün değil canım ama jöle köpük sertliğinden hoşlanmadığım için buna bayıldım
bende saç uçlarıma papatya suyu yapıyorum yazın çok hoş oluyor ışıldıyor
bu tarifinide yapacağım :)
Allah alah benim olduydu ya hatrliyorum hatta baya guzel olmustu uclarda dogal dogal dalgalar vardicanım ben ondan aldım ama çok berbat olduhiç sevmedim
en basiti yaptığım bir şey var saçı 4 e ayırıp watsonsdan aldığım mavi sıvı var setting lotion diye ondan nemliyken sürüp saçları kendi etrafında çevirip toplamak sabah açmak
en basiti bu oluyor tabi buda baya dalgalı oluyor kılıçbalığının dediği gibi yapacağım birde
ama bebekler doğunca çok çirkin kırmızı oluyor zatensonra bembeyaz pamuğa dönen çok :)
öperim onun platin saçlarını kimbilir ne tatlıdır
bende saç uçlarıma papatya suyu yapıyorum yazın çok hoş oluyor ışıldıyor
bu tarifinide yapacağım :)
Bi sirri varmis karisim bizede ver bizedeeee@HayyaL tebriklersaçınızda kesin kaynak olduğunu düşündüm ben var mı?
nasıl bakım yapıyorsunuz saçlarınıza hangi şampuanı kullanıyorsunuz ?
hepsi orda cnmhayalın saclarını neden göremiyorum 1 sayfada?
oky,bu yarışmadaki kızların saçları yüzünden gece rüyamda belimi bile geçen çok güzel saçlarım olduğunu gördüm,sinir bozocu1.Her kullanıcı yalnızca tek bir oy verebilecektir.
.2. yarışmada oylama 13 mart 2015 de başlayacak ve 18 mart 2015 de sona erecektir
3 .Yarışmacılarla ile ilgili her türlü yorumlar bu topikten yapılacaktır
4. Yarışmacılar asla kimliklerini açık etmeyeceklerdir.
5.Oy kullananlarda arkadaşlarının kimliğini yorumlarda açık etmeyeceklerdir.
6 . Yarışmaya isteyen herkes katılabilir. Katılmak için herhangi bir şart yoktur.
7.Adaylara oy veren arkadaşlarımız ilgili başlıkta,çalışmalar hakkında yorum yapabilirler,oy verdikleri numarayı belirtebilirler.Yalnız,yarışmaya dahil olan çalışmalar hakkında,küçümseme,sert eleştiri ve iğnemelerden uzak yorumlar yapmalıdırlar
8.Yarışmaya her kullanıcı kendi resimleriyle katılmalıdır,herhangi bir olumsuz durumla karşılaşırsak ve bunu sonradan öğrenir isek ( fake resim vs gibi ) gerekli ceza verilecek , oylama topiğinde resim silinecek ve yarışmaya katılan arkadaş yarışmadan çıkarılacaktır...
Fake resimle yarışmaya katılan arkadaş, yaptığı , yazdığı , yolladığı resimden ve herşeyden sadece kendisi sorumludur..
.Yönetim bu durumdan sorumlu değildir.
9.yarışmaya katılanlar tanıdıklarını sırf bu yarışma için üye edip oy kullandırırlarsa ki ,bu zaten anlaşılacaktır. diskalifiye olurlar.
yarışmaya katılanları ve kazananı açıklıyorum.
1 numaralı yarışmacı.
nilersn
2 numaralı yarışmacı
N o r w e g i a n
3 numaralı yarışmacı
afterdarkmoon
4 numaralı yarışmacı
eylul2807
5 numaralı yarışmacı
albunea
6 numaralı yarışmacı
HayyaL
7 numaralı yarışmacı
evlaefe
ve kazananın açıklıyorum.....
HayyaL
tebrikler hayyalciğim...
sorma. onlar diyorum ya şanslı azınlık. benim kırılmaktan kopmaktan uzamıyorki:)oky,bu yarışmadaki kızların saçları yüzünden gece rüyamda belimi bile geçen çok güzel saçlarım olduğunu gördüm,sinir bozocu
kaç senedir uzatamadım kopma sorunum var oky saçlarım kurusorma. onlar diyorum ya şanslı azınlık. benim kırılmaktan kopmaktan uzamıyorki:)
Eskiden yaptığım bakım şampuanı vardı konularımdan aratırsan bulabilirsin.@HayyaL tebriklersaçınızda kesin kaynak olduğunu düşündüm ben var mı?
nasıl bakım yapıyorsunuz saçlarınıza hangi şampuanı kullanıyorsunuz ?
Bi sirri varmis karisim bizede ver bizedeeee
kiz birinci oldu havalara girdi cevap ta vermiyokizzzzzz @HayyaL hadi bak saclarim bakim istiyo hadi ver bizede kullandigin karisimi
Çok sağolun6 numara gerçekten haketmiş, canım çok güzelmiş saçların
Wallaha mi kel miydi cikti mi gercekten saci amannn hemen bakayim.Ne kusuru canmBildirimlerde sorun olmalı inanın yazdıklarınızı görmedim...
Cevaplıyorum;
Eskiden yaptığım bakım şampuanı vardı konularımdan aratırsan bulabilirsin.
Çok teşekkür ederim. Saçımda hiçbir kaynak ya da işlem yok.
Boya bile yok.
Kalıtsal faktörler üstüne uzatmak için kullandığım şampuanım var.
Kusura bakmayın cidden...
Görülse hemen verirdim cevap.
Bildirim sorununa uğradım.
Kel kuzenime saç çıkardım topik adı.
Çok sağolun
Evet bildiğin keldi.Wallaha mi kel miydi cikti mi gercekten saci amannn hemen bakayim.Ne kusuru canm
O zaman bende kellesmeye yuz tutacak, ona kalsa alnim acik diyen kocama surdureyimEvet bildiğin keldi.
Baya çıktı saç, sonrasında Hayyal bu yaptığın karışıma önce inanmamıştım ama herkes saçın çıkmaya başladı dedikten sonra farkettim dedi. Öyle de esprili bir isimle topic açmış oldum sayesinde.