ben de kıvırcı bonus sac hastasıyım ama saclarım duzGenelde insanlar kendine benzeyenleri seçer ama kuzum, Türk halkının çoğunluğu koyu renk saçlı o yüzden durum normal.
girerim heraldehahaha gırcek mısın sen d
gırmee yaa hem oyle bı yarısma yol yok ınanma sen margıyegirerim heraldeniye surat yaptın oyleeeee
iddaam yok valla sonlarda bile olabilirimgırmee yaa hem oyle bı yarısma yol yok ınanma sen margıye
bende sarı saç severim:)
kızılda çok seviyorumhele çilek sarısına takığım bu ara
aa aa sen ha yok cık ınanmamiddaam yok valla sonlarda bile olabilirim
muhteşem gerçekten. bazen dellenip şuna boyat diyor git saçını. ama akaar işteEvet işte benim rengim bu.
Bu renk kadar ilgi çeken ve beni dönüp baktırtmayan yoktur.
Dünyada da azınlıkta olan saç rengidir kızıl.
Yani natürel olanı :)
note markaydı cnm zaten acık pembe olan bir ojesi var oyduaa aa sen ha yok cık ınanmambu arada ben sana sorcam sorcam unutuyorum .. oje yarısmasındakı oje rengın neydı ? markası ıle
seninde saçlar harikaydı albunea.. sizler şanslı azınlıksınız arkadaş:)Norwegian 2 numara sen miydin e maşallah nasıl uzamış saçların ayrıca ışıl ışıl çok güzellerben 5 numaraydım canım,nasılbir hırs bürüdüyse artık kendime oy attım naptıysam olmadı altı numarayı geçemedim şimdiden tebrik ediyorum arkadaşı.
senden iltifat almak ödülden bile tatlı teşekkürler okypeteseninde saçlar harikaydı albunea.. sizler şanslı azınlıksınız arkadaş:)
çok teşekkürler. çok naziksinsenden iltifat almak ödülden bile tatlı teşekkürler okypete
Saçların çok güzel albunea.Norwegian 2 numara sen miydin e maşallah nasıl uzamış saçların ayrıca ışıl ışıl çok güzellerben 5 numaraydım canım,nasılbir hırs bürüdüyse artık kendime oy attım naptıysam olmadı altı numarayı geçemedim şimdiden tebrik ediyorum arkadaşı.
Canım 3 numaraya boyadım resimde daha koyu çıkmış gittikçe koyulttum ama.aynen canım saçları böyle güzel özgüvenli hatunlarla yarışmak çok zevkliydi.Saçların çok güzel albunea.
Sanırım saçlarını siyah maviye boyuyorsun.
Çok ışıltılı gür ve güzel saçların var.
Teşekkür ederim tebrik için.
Senin gibi güzel saçlı rakibelerle yarışmak çok zevkliydi.