Saç Kesim Şekilleri En güzel saç yarışması ( Oylama )

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

En güzel saç yarışması ( Oylama )

• Ankete Katılan
    353
  • Anket Kapalı .
Eeeee ben onca carsıya gıttım geldım hala @HayyaL ın kusagı yok hanı kusak:KK70:
:) popüler makyaj kuşağım var artık. Keske en iyi sac Kuşağı olsa :)

katılan arkadaslar, hepinizin saçları çok güzel
tabı kı güzel saç demek uzun demek degıldır..

hayyal, tebrıkler :KK25::21:
Sagol sorcum :)

Oyumu albunea'ya vermişim.(nickimi değiştirmeden önce)
Tebrikler HayyaL . :KK66: Saçlarınızın arkadan görünüşüne ısınamamıştım.Yoksa önden gayet güzeldi.

HayyaL ve albunea'ya boyadan ziyade bakıma dair neler yaptıklarını, hangi ürünleri kullandıklarını sormak istiyorum.
Anlatırlarsa memnun olurum.

Yaklasik 2 sene önce kel kuzenime sac çıkardım topigi ile uzun zaman yaptıgım bakımı anlamıştım göz atabilirsin.
Şampuan adına hic özel bir tercihim yok. Ne eserse onu kullanıyorum bunun dışında ise ısıdan uzak tutuyorum sacımı. Yipratmamak adına :KK66:
Teşekkür ederim...

Tebrikler Hayyal :KK50:
Cok teşekkür ederim Kılıçbalığı :)

Hey maşallah, dalgalı hali daha da güzel görünüyor. Tam böyle gürül gürül saç işte :nazar:

Hayyal saçların gerçekten çok ggüzel.Sanırım çıtçıt veya kaynak sanılmasının sebebi En üstteki kat ile en alttaki saç çizgisinin arasındaki muazzam boy farkı olmasıydı. E hem ilk kat orda, hem bu kadar uzun, hem bu kadar gür olunca dibi düştü herkesin, inanamadılar :KK53:

Yanlış anlaşılma olsa ne olacak ki, sonuçta zaten kaynak ve çıtçıt serbestti. Sanal ortamda istediğin kadar doğal hali desende yine millet inanmıyor bazen. Bana hala ısrarla saç boyası soran var, doğal sarışınım diyorum ay şöyle ay böyle.

Doğduğumda benim saçlarım kömür karasıymış kuzum annemler şok geçirmiş :KK48:
Vallahi sen olduğunu bilmeden sana oy verdim ama bileydim vermezdim dermişim :KK48:

Bende bakacağım... :nazar:

Cok teşekkürler Kılıçbalığı tekrar. Haklı olabilirsin tabii illa yanlis anlaşılmalar olabiliyor.
Biz kadınların en buyuk zaafı saclar...
Yüzümüzü çevrelediği için :)
Ben de senin sacını boya saniyodum cok guzel rengi sarısı müthiş cidden. Şanslısın :)
Ozellikle sacını gurlestirmek istersen bu tarif birebir ozellikle uzatırken müthiş bir etkisi var.

HayyaL tebrikler:KK9:
Yarışmaya Katılan herkes tanıdığım kişilermiş meğer, bileydim saçlarınızı kesmeye gelirdim:KK70::KK70:
Sarı Saçları eliyorum mecburen zira bende sarı ı-ıhhh, ten müsait değil, valla kmlerce öteye kaçarsınız beni sarı görürseniz:KK70:
ama HayyaL, albunea ve nilersn'in hiç şansı yok hepiniz birer tutam vereceksiniz müdireniz kendine kaynak yaptıracak:KK70:

Hepinizi cesaretinden ve güzel saçlarından dolayı ayrıca tebrik ederim:KK52:

Tutam mı :) elbette veririm mune.
Hosgeldin :KK66:
Teşekkür ederim cok sagol. Yalnız bu kuşakta popüler makyaj yaziyor en iyi sac olanı olsa ya :)

Norwecim mucize bigudi diye bisey var bak onu kullanmani tavsiye ederim bi dene istersen cok basit ve istedgn kalinliklara ayarlaniyo..
nasıl o canım nerde satılıyo .. belkı karsıma cıkmıs olabılır sankı gordum o mu acaba bılemedım sımdı

:) popüler makyaj kuşağım var artık. Keske en iyi sac Kuşağı olsa :)

Sagol sorcum :)

Yaklasik 2 sene önce kel kuzenime sac çıkardım topigi ile uzun zaman yaptıgım bakımı anlamıştım göz atabilirsin.
Şampuan adına hic özel bir tercihim yok. Ne eserse onu kullanıyorum bunun dışında ise ısıdan uzak tutuyorum sacımı. Yipratmamak adına :KK66:
Teşekkür ederim...

Cok teşekkürler Kılıçbalığı tekrar. Haklı olabilirsin tabii illa yanlis anlaşılmalar olabiliyor.
Ben de senin sacını boya saniyodum cok guzel rengi sarısı müthiş cidden. Şanslısın :)
Ozellikle sacını gurlestirmek istersen bu tarif birebir ozellikle uzatırken müthiş bir etkisi var.

Tutam mı :) elbette veririm mune.
Hosgeldin :KK66:
Teşekkür ederim cok sagol. Yalnız bu kuşakta popüler makyaj yaziyor en iyi sac olanı olsa ya :)
Olsun hayyalcim cok yakismis kusak kusaktir:) begenmiyosan ver bana:d

nasıl o canım nerde satılıyo .. belkı karsıma cıkmıs olabılır sankı gordum o mu acaba bılemedım sımdı
Valla ben pazarda denk.gelip almistim hayatim ama nette var sanirm ilk pazarda gorduydm cok ilgimi cektydi ara bakalm google amcadan mucize bigudi diye vardir belki boyle renkli kivrik kivrik bisey

Valla ben pazarda denk.gelip almistim hayatim ama nette var sanirm ilk pazarda gorduydm cok ilgimi cektydi ara bakalm google amcadan mucize bigudi diye vardir belki boyle renkli kivrik kivrik bisey
ne guzel buu .. bayıldımm ben bunu gormustum adamın el cabuklugu kendım yapamam dıye almamıstım yazın .. bak pısman oldum ..

ne guzel buu .. bayıldımm ben bunu gormustum adamın el cabuklugu kendım yapamam dıye almamıstım yazın .. bak pısman oldum ..
Evet evet ondan iste yazar bulursun yine merak etme valla cok ise yariyodu kullandiydm aldigmda kafam deli pazari gbi oluyodu o renkli bigudilerle ama uclara geliyo hani kucuk saci uzun cocuklarn dalgalari hep uclardadir ya ayni oyle oluyo ve ben 10 tl ye almistm hc atlamam ilginc seyleri burda carsamba pazari var nerde antin kuntin seyler var burda :KK70:

Evet evet ondan iste yazar bulursun yine merak etme valla cok ise yariyodu kullandiydm aldigmda kafam deli pazari gbi oluyodu o renkli bigudilerle ama uclara geliyo hani kucuk saci uzun cocuklarn dalgalari hep uclardadir ya ayni oyle oluyo ve ben 10 tl ye almistm hc atlamam ilginc seyleri burda carsamba pazari var nerde antin kuntin seyler var burda :KK70:
haha bak ben atlamadım pısman oldum

:

Bir saçın boya olup olmadığını anlamak çok kolaydır esasında, eğer saçın doğal rengi sarı ise arada sarının tonlarını barındırır ve yaz kış geçişinden dolayı biraz degradeli olur. Bir gün foto ile anlatırım bende çok bariz :KK70: Norwegianın saçlarıda boyanmış bir saç değil mesela. Yalnız ben doğal rengimin üzerine bir kaç balyaj atıyorum, daha açık olan yerler oksidanla yapılan güneş balyajı. Yaza doğru belki Nilersn'de deneyecek.

Tarifine muhakkak bakacağım. Gerçi ne yaparsam yapayım saçlarım hiç bir zaman sizlerin saçı gibi olmaz ama mümkün mertebe iyi bakmak lazım tabii:nazar:

Allah samurlarınıza zeval vermesin kızlar:nazar:
:KK60:

ben yapıyorun bunu canım ama ince dalgalar olmasını istemiyorum kaç parçaya ayırıyorsun saçlarını

6 Parça maksimum kuzum, ince olmuyor kalın kalın oluyor dalgalar...

Norwecim mucize bigudi diye bisey var bak onu kullanmani tavsiye ederim bi dene istersen cok basit ve istedgn kalinliklara ayarlaniyo..

Magic bilmem ne, alıp denemiştim bir ara ama çok korkunç oldu benim saçlarım :KK48:

kömür karası mı kuzum gerçekten mi :KK70: :KK70:

Evet bildiğin kömür karası ve kıpkırmızı bir velet olarak doğmuşum. Bir süre sonra o saçlar dökülüp alttan platin rengi saçları görünce bir nefes almışlar.

HayyaL tebrikler:KK9:
Yarışmaya Katılan herkes tanıdığım kişilermiş meğer, bileydim saçlarınızı kesmeye gelirdim:KK70::KK70:
Sarı Saçları eliyorum mecburen zira bende sarı ı-ıhhh, ten müsait değil, valla kmlerce öteye kaçarsınız beni sarı görürseniz:KK70:
ama HayyaL, albunea ve nilersn'in hiç şansı yok hepiniz birer tutam vereceksiniz müdireniz kendine kaynak yaptıracak:KK70:

Hepinizi cesaretinden ve güzel saçlarından dolayı ayrıca tebrik ederim:KK52:

Abla, sarının yakışmayacağı insan yoktur yeterki tenine uygun bir ton ve yansıma olsun...

Bir saçın boya olup olmadığını anlamak çok kolaydır esasında, eğer saçın doğal rengi sarı ise arada sarının tonlarını barındırır ve yaz kış geçişinden dolayı biraz degradeli olur. Bir gün foto ile anlatırım bende çok bariz :KK70: Norwegianın saçlarıda boyanmış bir saç değil mesela. Yalnız ben doğal rengimin üzerine bir kaç balyaj atıyorum, daha açık olan yerler oksidanla yapılan güneş balyajı. Yaza doğru belki Nilersn'de deneyecek.

Tarifine muhakkak bakacağım. Gerçi ne yaparsam yapayım saçlarım hiç bir zaman sizlerin saçı gibi olmaz ama mümkün mertebe iyi bakmak lazım tabii:nazar:

Allah samurlarınıza zeval vermesin kızlar:nazar:
:KK60:
Âmin insallah :)

Ben oyumu kullanamadan yarışma bitmiş
birinciyi tebrik ederim
7 numara evlaefe evlaefe miymiş avatarındaki başkasının resmimiydi acaba
ben daha farklı biri sanıyordum
Canimm avatarimda evlaefe yaziyor ya zaten.:KK66:
Bu arada banada oy atan 45 kisiye cok tesekkur ederim.Soranlar ici sadece sacimin uclarinda ombre var.Fotodaki sacimda kirik fön var.Cok cikiz diye aciklamalar yapanlar oldu.Iki dogumdan sonra saclarim cok azaldi.Resmen kellige dogru gidyorum.Saglik problemlerimde var o yuzden Cok sagliklida bir sacim yok.Ama islemim guzel yapildigi icin yipranma gibi seyler yok.Kokle ilgili sorunluyum.Kizlar oy verenlerin listesine nasil ulastiniz.Tek tek tesekkur edemedim.ama cokkkk guzel yorumlarla destek veren arkadaslarimda vardi.Saclarimin buklelerinin acilmis haliydi o foto .o derece az yani:KK57:
@HayyaL Canim formulun neyse banada at ne olur belki fydasini gorurum.Tebrik ederim cnmmm

Canimm avatarimda evlaefe yaziyor ya zaten.:KK66:
Bu arada banada oy atan 45 kisiye cok tesekkur ederim.Soranlar ici sadece sacimin uclarinda ombre var.Fotodaki sacimda kirik fön var.Cok cikiz diye aciklamalar yapanlar oldu.Iki dogumdan sonra saclarim cok azaldi.Resmen kellige dogru gidyorum.Saglik problemlerimde var o yuzden Cok sagliklida bir sacim yok.Ama islemim guzel yapildigi icin yipranma gibi seyler yok.Kokle ilgili sorunluyum.Kizlar oy verenlerin listesine nasil ulastiniz.Tek tek tesekkur edemedim.ama cokkkk guzel yorumlarla destek veren arkadaslarimda vardi.Saclarimin buklelerinin acilmis haliydi o foto .o derece az yani:KK57:
@HayyaL Canim formulun neyse banada at ne olur belki fydasini gorurum.Tebrik ederim cnmmm
Bu avatarınız değil daha önce bir beyle resim vardı
bit pazarında gördüğüm için hatırlıyorum
orada yanında bayanı görünce siz sandım
belkide sizsinizdir bilemiyorum
burada gözleriniz gözükmeyince sanırım iki resmi bağdaştıramadım

Bu avatarınız değil daha önce bir beyle resim vardı
bit pazarında gördüğüm için hatırlıyorum
orada yanında bayanı görünce siz sandım
belkide sizsinizdir bilemiyorum
burada gözleriniz gözükmeyince sanırım iki resmi bağdaştıramadım
evet canm esimle fotom vardi yuzumuzu kapatmamiz gerekiyordu.
bu arada kizlarrr harikasiniz
1 numaralı yarışmacı.
nilersn
2 numaralı yarışmacı
N o r w e g i a n
3 numaralı yarışmacı
afterdarkmoon
4 numaralı yarışmacı
eylul2807
5 numaralı yarışmacı
albunea
6 numaralı yarışmacı
HayyaL
@afterdarkmoon canm guzellik yarismasi yapsak kesin birinciydin cok guzel bir kizsin bayiliyrm yuzune.
albunea albunea profil fotosu gormustum savlarrr harikaaa dolgunn o saclarla tanimistm cnm seni.
norwegian norwegian dogalligina bayildm tatlimm :KK68:
Herkesi seviyorummm gorusuruzzz :KK66:

O okypete kusum sirada ne varrr neye katiliyoruzz:KK70:

6 Parça maksimum kuzum, ince olmuyor kalın kalın oluyor dalgalar...

Magic bilmem ne, alıp denemiştim bir ara ama çok korkunç oldu benim saçlarım :KK48:

Evet bildiğin kömür karası ve kıpkırmızı bir velet olarak doğmuşum. Bir süre sonra o saçlar dökülüp alttan platin rengi saçları görünce bir nefes almışlar.
ama bebekler doğunca çok çirkin kırmızı oluyor zaten :KK70: :KK70: sonra bembeyaz pamuğa dönen çok :)
öperim onun platin saçlarını kimbilir ne tatlıdır

canım ben ondan aldım ama çok berbat oldu :KK70: :KK70: hiç sevmedim
en basiti yaptığım bir şey var saçı 4 e ayırıp watsonsdan aldığım mavi sıvı var setting lotion diye ondan nemliyken sürüp saçları kendi etrafında çevirip toplamak sabah açmak
en basiti bu oluyor tabi buda baya dalgalı oluyor kılıçbalığının dediği gibi yapacağım birde

X