:) popüler makyaj kuşağım var artık. Keske en iyi sac Kuşağı olsa :)Eeeee ben onca carsıya gıttım geldım hala @HayyaL ın kusagı yok hanı kusak
Sagol sorcum :)katılan arkadaslar, hepinizin saçları çok güzel
tabı kı güzel saç demek uzun demek degıldır..
hayyal, tebrıkler
Oyumu albunea'ya vermişim.(nickimi değiştirmeden önce)
Tebrikler HayyaL . Saçlarınızın arkadan görünüşüne ısınamamıştım.Yoksa önden gayet güzeldi.
HayyaL ve albunea'ya boyadan ziyade bakıma dair neler yaptıklarını, hangi ürünleri kullandıklarını sormak istiyorum.
Anlatırlarsa memnun olurum.
Yaklasik 2 sene önce kel kuzenime sac çıkardım topigi ile uzun zaman yaptıgım bakımı anlamıştım göz atabilirsin.
Şampuan adına hic özel bir tercihim yok. Ne eserse onu kullanıyorum bunun dışında ise ısıdan uzak tutuyorum sacımı. Yipratmamak adına
Teşekkür ederim...
Cok teşekkür ederim Kılıçbalığı :)Tebrikler Hayyal
Hey maşallah, dalgalı hali daha da güzel görünüyor. Tam böyle gürül gürül saç işte
Hayyal saçların gerçekten çok ggüzel.Sanırım çıtçıt veya kaynak sanılmasının sebebi En üstteki kat ile en alttaki saç çizgisinin arasındaki muazzam boy farkı olmasıydı. E hem ilk kat orda, hem bu kadar uzun, hem bu kadar gür olunca dibi düştü herkesin, inanamadılar
Yanlış anlaşılma olsa ne olacak ki, sonuçta zaten kaynak ve çıtçıt serbestti. Sanal ortamda istediğin kadar doğal hali desende yine millet inanmıyor bazen. Bana hala ısrarla saç boyası soran var, doğal sarışınım diyorum ay şöyle ay böyle.
Doğduğumda benim saçlarım kömür karasıymış kuzum annemler şok geçirmiş
Vallahi sen olduğunu bilmeden sana oy verdim ama bileydim vermezdim dermişim
Bende bakacağım...
Cok teşekkürler Kılıçbalığı tekrar. Haklı olabilirsin tabii illa yanlis anlaşılmalar olabiliyor.
Biz kadınların en buyuk zaafı saclar...
Yüzümüzü çevrelediği için :)
Ben de senin sacını boya saniyodum cok guzel rengi sarısı müthiş cidden. Şanslısın :)
Ozellikle sacını gurlestirmek istersen bu tarif birebir ozellikle uzatırken müthiş bir etkisi var.
Tutam mı :) elbette veririm mune.HayyaL tebrikler
Yarışmaya Katılan herkes tanıdığım kişilermiş meğer, bileydim saçlarınızı kesmeye gelirdim
Sarı Saçları eliyorum mecburen zira bende sarı ı-ıhhh, ten müsait değil, valla kmlerce öteye kaçarsınız beni sarı görürseniz
ama HayyaL, albunea ve nilersn'in hiç şansı yok hepiniz birer tutam vereceksiniz müdireniz kendine kaynak yaptıracak
Hepinizi cesaretinden ve güzel saçlarından dolayı ayrıca tebrik ederim
Hosgeldin
Teşekkür ederim cok sagol. Yalnız bu kuşakta popüler makyaj yaziyor en iyi sac olanı olsa ya :)