Saç Kesim Şekilleri En güzel saç yarışması ( Oylama )

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

En güzel saç yarışması ( Oylama )

• Ankete Katılan
    353
  • Anket Kapalı .
Çok teşekkürler Oky'cim... Gerçekten itina ile hazırlanmış bir yarışmaydı.
Umarım bundan sonraki yarışmalar bu tadda olur.
sorma. bu sefer çok güzel geçti. rahat,sakin,tartışma olmadan. çok şükür diyorum. inallah diğerleride böyle huzur içinde geççer:)

Bu arada ben katılan benım dısımdakı 6 kısıyı ayrıca tebrık edıyorum hepımız harıkaydık bence :) ve bana oy veren 27 kişiye tek tek tesekkur edıyorum :)

Öncelikle bu yarışmayı akıl edip düzenleyen O okypete ye ve ona fırsat sunan K Kazen e daha sonra oy veren, beğenen herkese çok teşekkür ederim.

Kesinlikle çok kaliteli bir yarışma oldu. Diğer tüm arkadaşlarımın saçları harikaydı. Hepsini medeni cesaret ve saçlarına gösterdikleri özenden dolayı kutlarım. Özellikle 5 numarayı yarışmada gördüğümde okypete'ye harika değil mi diyerek beğenimi dile getirmiştim. Keza 2 de mükemmeldi renk olarak duruş olarak düz saça bayılırım.

Saçlarımda kaynak, çıtçıt, herhangi bir işlem yok. Hatta sadece renk olsun biraz saçımda diye yaptırdığım hafif uç renklenmesi dışında saçımda boya da yok. Küçüklükten beri uzun saça tutkum var, kendi saçım da dalgalı ile kıvırcık arası birşey. Genetik olarak ailemdeki çok kadının saçı gür ve kıvırcık. Bu fotoğrafta saçımda kırık fön var. Ama gerek telefonumun gerekse ışığın etkisi ile sanki saçlarda kırık var gibi görünüm izleyenler olmuş.

Saçımın kendi çektiğim fönlü hali ile bu hafta içinde çektiğim hali budur:

Dediğim gibi ışık çok şey değiştirebiliyor. Hatta bu fotoğrafı çektikten sonra keşke bununla katılsaydım yanlış anlaşılmaları da çözmüş olurdum dedim ama sanırım geç kalınmıştı.

Nasıl uzattığım konusunda çok soru gelmiş. Bunun cevabı internetten araştırmalarım ile birçok yağı ve sarımsak denen mucizeyi karıştırıp şampuanımda topladığım kendime has patenti bana ait buluşum iledir. Yaklaşık 1 senede saçımı omzumdan bu boya getirdim. 2 senedir de o karışım şampuanı kullanmayı bıraktım. İlgilenenler olursa özelden yardımcı olabilirim. Tekrar teşekkürler...

Tebrikler Hayal :) Sen olduğunu tahmin etmiştim.
Tahminlerim tutmuş bir çok yarışmacıda.

Sıradaki yarışma gelsin.

hepinize oylarınız için teşekkürler ederim yarışma sonlandığı için artık konuşabilirim sanırım çünkü bilmeden yapılan yorumlar çok oldu
saçım yeşil gri bir renk değil bu absürd bir hakaret olmuş ki
ikinci olarakta saçımda boya yok yani boya yıpranması diye bir olay olamaz saçım naturel sadece uçlarda açılmalar var güneş etkisi ile flash oluncada açık duruyor yoksa çok açık değil birde flash etkisi ile parlak durmuş denmiş size güneşte çekilmiş bir foto da atabilirim eğer arzu ederseniz
he birde kuaföre hiç gitmem saçımı da kestirmem kendim keserim uçlarda doğal olarak eşitsizlikler var fön de yok saçımda

katılan herkesi tebrik ederim medeni cesaretlerinden dolayı...
sevgiler...

sevgiler

inanılmaz güzel ve sağlıklı saçın canım. bu resimdede belli

@HayyaL tebrikler canım,beğendiğim saçlar arasındaydın ama oyumu 5 numaraya vermiştim,saçların çok güzel ve gür,düz halini de çok merak ediyorum .ama yanlış anlamazsan sana tek tavsiyem kuaförünü değiştir canım iyi maşa yapamıyor,yoksa harika saçların var.
albunea oyum sanaydı,kesimi,rengi,gürlüğü,parlaklığı,uçlarının dalgası herşeyi enfes canım,çok güzel seni de ayrıca tebrik ederim.
ve diğer yarışmaya katılan tüm arkadaşları ayrıca tebrik ederim,herkes iyi ama bir kişi kazanacaktı sonuçta.

Ben ilgilenıyorum hayyal benım saçlarımı cogaltmam ve uzatmam lazım bana ozelden donus yapabılırmısın rica etsem..

Harikaaaaaaa !!!
Keşke bununla katılsaydın canım. Bu fotoğraftan sonra birinci sen olmasan cidden çok üzülürdüm :)

Karışımın tarifini alabilir miyim? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…