- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.410
herkese veriliyor diye biliyorumYarışmalara katılanlara proluk direkt verilmiyor muydu? Sanırım yemek yarışmasında öyleydi, o halde her yarışmaya uygulanmalı..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkese veriliyor diye biliyorumYarışmalara katılanlara proluk direkt verilmiyor muydu? Sanırım yemek yarışmasında öyleydi, o halde her yarışmaya uygulanmalı..
senin saçlarda çok güzeldi canım. hepinizin saçlarına maşallah
- KilicBaligi
- aeben
- Meg
- sekerkiz67
- cesmi_naz
- sonne
- Tikkabilla
- raptiye
- ASTELYA
- tulipa
- 1Sen
- _Ruzgargulu_
- MasumCa
- Saksi_Degilim_Ben
- la_edri
- sevdigininmelegi
- Kutudakalansonuykuhapi
- narin_b34
- RoyalBunny
- YaKaMoZz-z
- betrayal
- CadiKelebek
- vikidedi
- beyzanurum
- deadline
- ay__060
- 2KediAnnesi
- pinkstrap
- beyzanuro
- Ladypurple
- hayattt21
- beterben
- felicita_saadet
- archangelus
- bebem-1221
- KedidirKedii
- sehnaz_yilmaz
- sweet-73
- subat2011
- queenEb
- oolalaa
- Fatmanur3435
- nedemekben
- aylavyuay
hepinize oylarınız için teşekkürler ederim yarışma sonlandığı için artık konuşabilirim sanırım çünkü bilmeden yapılan yorumlar çok oldu
saçım yeşil gri bir renk değil bu absürd bir hakaret olmuş ki
ikinci olarakta saçımda boya yok yani boya yıpranması diye bir olay olamaz saçım naturel sadece uçlarda açılmalar var güneş etkisi ile flash oluncada açık duruyor yoksa çok açık değil birde flash etkisi ile parlak durmuş denmiş size güneşte çekilmiş bir foto da atabilirim eğer arzu ederseniz
he birde kuaföre hiç gitmem saçımı da kestirmem kendim keserim uçlarda doğal olarak eşitsizlikler var fön de yok saçımda
katılan herkesi tebrik ederim medeni cesaretlerinden dolayı...
sevgiler...
sevgiler
@HayyaL tebrikler canım,beğendiğim saçlar arasındaydın ama oyumu 5 numaraya vermiştim,saçların çok güzel ve gür,düz halini de çok merak ediyorum .ama yanlış anlamazsan sana tek tavsiyem kuaförünü değiştir canım iyi maşa yapamıyor,yoksa harika saçların var.
albunea oyum sanaydı,kesimi,rengi,gürlüğü,parlaklığı,uçlarının dalgası herşeyi enfes canım,çok güzel seni de ayrıca tebrik ederim.
ve diğer yarışmaya katılan tüm arkadaşları ayrıca tebrik ederim,herkes iyi ama bir kişi kazanacaktı sonuçta.
Yok canım biz de beklemek zorundayız, ard arda mesaj gönderemiyoruz.Evet bende artık pro olmalıyım ya yazamıyorum sızın kadar hızlı
Çok teşekkür ederim.Harikaaaaaaa !!!
Keşke bununla katılsaydın canım. Bu fotoğraftan sonra birinci sen olmasan cidden çok üzülürdüm :)
Karışımın tarifini alabilir miyim? :)
teşekkürler ne kadar gri yeşil olsalardasenin saçlarda çok güzeldi canım. hepinizin saçlarına maşallah
2 numara oyum sanaydı zaten sevindim sen olmana norwe oyumu verirken yarışmada olduğunu bilmiyordum sonradan çaktım sen olduğunu tahmin ettim ama oyumu çoktan kullanmıştım zatenbence saçların çok güzel ve parlak flaştan dolayı uçlarının açıklığı daha belli olmuş sanırım ondan boya yanılgısı yapıyor gayet iyisin
- KilicBaligi
- aeben
- Meg
- sekerkiz67
- cesmi_naz
- sonne
- Tikkabilla
- raptiye
- ASTELYA
- tulipa
- 1Sen
- _Ruzgargulu_
- MasumCa
- Saksi_Degilim_Ben
- la_edri
- sevdigininmelegi
- Kutudakalansonuykuhapi
- narin_b34
- RoyalBunny
- YaKaMoZz-z
- betrayal
- CadiKelebek
- vikidedi
- beyzanurum
- deadline
- ay__060
- 2KediAnnesi
- pinkstrap
- beyzanuro
- Ladypurple
- hayattt21
- beterben
- felicita_saadet
- archangelus
- bebem-1221
- KedidirKedii
- sehnaz_yilmaz
- sweet-73
- subat2011
- queenEb
- oolalaa
- Fatmanur3435
- nedemekben
- aylavyuay
hepinize oylarınız için teşekkürler ederim yarışma sonlandığı için artık konuşabilirim sanırım çünkü bilmeden yapılan yorumlar çok oldu
ikinci olarakta saçımda boya yok yani boya yıpranması diye bir olay olamaz saçım naturel sadece uçlarda açılmalar var güneş etkisi ile flash oluncada açık duruyor yoksa çok açık değil birde flash etkisi ile parlak durmuş denmiş size güneşte çekilmiş bir foto da atabilirim eğer arzu ederseniz
he birde kuaföre hiç gitmem saçımı da kestirmem kendim keserim uçlarda doğal olarak eşitsizlikler var fön de yok saçımda
sevgiler...
sevgiler
çekim ışık işte çok değiştiriyor. senninde hayyalinde aldığı bu yprumlar o yüzden maalesefteşekkürler ne kadar gri yeşil olsalarda
Anlamam ne demek, aslında gittiğim yer bu konuda çok iyi fakat ışığın azizliği gerçekten.@HayyaL tebrikler canım,beğendiğim saçlar arasındaydın ama oyumu 5 numaraya vermiştim,saçların çok güzel ve gür,düz halini de çok merak ediyorum .ama yanlış anlamazsan sana tek tavsiyem kuaförünü değiştir canım iyi maşa yapamıyor,yoksa harika saçların var.
albunea oyum sanaydı,kesimi,rengi,gürlüğü,parlaklığı,uçlarının dalgası herşeyi enfes canım,çok güzel seni de ayrıca tebrik ederim.
ve diğer yarışmaya katılan tüm arkadaşları ayrıca tebrik ederim,herkes iyi ama bir kişi kazanacaktı sonuçta.
Yeşil mi, yok daha neler
- KilicBaligi
- aeben
- Meg
- sekerkiz67
- cesmi_naz
- sonne
- Tikkabilla
- raptiye
- ASTELYA
- tulipa
- 1Sen
- _Ruzgargulu_
- MasumCa
- Saksi_Degilim_Ben
- la_edri
- sevdigininmelegi
- Kutudakalansonuykuhapi
- narin_b34
- RoyalBunny
- YaKaMoZz-z
- betrayal
- CadiKelebek
- vikidedi
- beyzanurum
- deadline
- ay__060
- 2KediAnnesi
- pinkstrap
- beyzanuro
- Ladypurple
- hayattt21
- beterben
- felicita_saadet
- archangelus
- bebem-1221
- KedidirKedii
- sehnaz_yilmaz
- sweet-73
- subat2011
- queenEb
- oolalaa
- Fatmanur3435
- nedemekben
- aylavyuay
sevgiler...
sevgiler
2 numara oyum sanaydı zaten sevindim sen olmana norwe oyumu verirken yarışmada olduğunu bilmiyordum sonradan çaktım sen olduğunu tahmin ettim ama oyumu çoktan kullanmıştım zatenbence saçların çok güzel ve parlak flaştan dolayı uçlarının açıklığı daha belli olmuş sanırım ondan boya yanılgısı yapıyor gayet iyisin
Yeşil mi, yok daha neler
Saçın gerçekten fönlü gibi duruyor ya, gerçek haliyse süpermiş, çok şanslısın :) senin saçını da çok beğenmiştim. Maşallaaaahhhh
Düzleştirici yapma 2-3 ay bak nasıl iyileşecekler.Eki Görüntüle 1459901
oy ki oy. benim saç düzleştiriciden dolayı mahvoldu. çok hoş gerçekten
Eki Görüntüle 1459905 Eki Görüntüle 1459906 Eki Görüntüle 1459907 Eki Görüntüle 1459908
Okypete oncelıkle dıkkat etmeden okuyup o gun senı ugrastırdıgım ıcın once sana tesekkur edıyorum :)
Kızlar o gece ben dusta once masa yapıp cektm resım ve snra dus alıp sadece kuruttum benım sacım sadece yıkanıp kurumus halıydı onuda belırtym duzlestırıcı kullanmıyorum ben masayıda sadece yarsma ıcın yapmıstım.. ve 2 pozla kolaj yapmıstm bunu gonderemedydm smdı gondermek istedm yarsmaya katıldıgım sac ve burdakı duz sac kendı halıdır ve sacımda boya yoktur
hep dersin ama işte düz saç delisiyim ben. duramıyorum:)Düzleştirici yapma 2-3 ay bak nasıl iyileşecekler.
Isı saçı mahvediyor .
Çok sağol canım benim
Sen saçını uzatma zaten topuklarına mı değdireceksin.Eki Görüntüle 1459905 Eki Görüntüle 1459906 Eki Görüntüle 1459907 Eki Görüntüle 1459908
Okypete oncelıkle dıkkat etmeden okuyup o gun senı ugrastırdıgım ıcın once sana tesekkur edıyorum :)
Kızlar o gece ben dusta once masa yapıp cektm resım ve snra dus alıp sadece kuruttum benım sacım sadece yıkanıp kurumus halıydı onuda belırtym duzlestırıcı kullanmıyorum ben masayıda sadece yarsma ıcın yapmıstım.. ve 2 pozla kolaj yapmıstm bunu gonderemedydm smdı gondermek istedm yarsmaya katıldıgım sac ve burdakı duz sac kendı halıdır ve sacımda boya yoktur
Hahah, tarz yarışmasında benim de başıma benzer bişey geldi. altına beyaz t-shirt giymiş, olmamış falan dendi ama giymemiştim. Marga'ya söylettim, ona rağmen giyilmiş dendi. Az kalsın şüphe ediyodum giydiğimden.Çok teşekkür ederim.
KK da konum var aslında. Kel kuzenime saç çıkardım adı.
Başka sorunuz olursa ona da yanıt verebilirim
Ya sorma, işte ışığın etkisiyle o kadar sağlıksız kötü yıpranmış çıt çıt yorumlarını alacağımı düşünmedim.
Bazı arkadaşlar çıtçıt kaynak diye o kadar ısrar etti ki, benim saçım çıtçıtmış diyesim geldi.
ya hepinizin saçları çok güzeldi. hepinizi yolda görsem şöyle bir durup maşallah derdimEki Görüntüle 1459905 Eki Görüntüle 1459906 Eki Görüntüle 1459907 Eki Görüntüle 1459908