Saç Kesim Şekilleri En güzel saç yarışması ( Oylama )

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

En güzel saç yarışması ( Oylama )

• Ankete Katılan
    353
  • Anket Kapalı .
Tabıkıde anlamak mumkun degıl gercek hayatta gordugumuzu bıle anlayamadıgımız zamanlar oluyor.. ben işlemleri keseli cok oldu zaten artık kendı rengımdeyım ve değiştrmeyı düşünmuyorum düğünden sonra ombre hevesım var ama bılmıyorum kararsızım cok zor kendıne getrdm cnku üst üste cok işlemden gecmıstı ve felaket durumdaydı..

Ombre iyi bir yerde yapılırsa sonuç güzel olur ama bazında açılması gerekiyor, yani komple boyadan farkı yok... Bence uğraşma, yazın sana çok basitçe uçlara uygulayabileceğin bir formül önerebilirim, güneşten açılma efektini güçlendirir ve baz renkle tezat yaratmaz.

Aaa neymıs o formul kı cok merak ettım oksıjenlı suyla papatyayı bılıyorum duydum ama hıc denemedm.. baska ne var?

Aaa neymıs o formul kı cok merak ettım oksıjenlı suyla papatyayı bılıyorum duydum ama hıc denemedm.. baska ne var?
Oksidan losyon ile bir miktar zeytinyağını karıştırıp uygulama yaptığında çocukken güneş altında durmaktan açılmış saç uçlarımızınki gibi bir etki bırakıyor. Ben kendi balyajlarımı böyle yapıyorum mesela. Yıpratır mı, hayır yıpratmaz.

Hmm deneyebılırım cesaret edemezsem ombreye bunu ama not almam lazım unuturum yoksa

Eğer açık bir renk düşünüyorsan ombre şart, ama aradığın sadece değişiklik ise bu şekilde uygulayabilirsin.
dogaldan sarı tonlarına gıtmek benım nıyetım bakalım agustosu bı atlatıyımda dusunucem artk napcagmı..

Birinci olamadım bu yarışmada torpil var diye rezalet çıkartacağım kızlar yalnız sorun şu ki yarışmaya katılmadım
:) keske katılsaydın... Gerçi saclarıni biliyorum senin.
Renk olarak güzeller ama boyut dedigin gibi cok onemli degil kısa sac da güzeldir. Her zaman bunu savunurum.

Bu uygulamanın tarifini ben de rica edebilir miyim?

ya gercekten turk kadinlari daima kendilerine yakin ornekleri seviyorlar sacta bile yorumum sadece bu.

Ama Siyah saçta uzun saçta çok güzel oluyor
Mesela 5 numara ne kadar hoş duruyor .
Albümde nin saclarina bak ne kadar gür ne kadar hoş :)

ama demek istediğim o değildi tatlım
Kızıl da sarı saçta kahve de bence harika renkler siyah o kadar çok görüyorum ki özel ilgim yok o yüzden :)
bu arada benim oyumda 5 numarayaydı eğer daha güzel bulduğum açık renk olsa kesin onu seçerdim ama en sağlıklı oydu :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…