Gerçekten mi?Hahah, tarz yarışmasında benim de başıma benzer bişey geldi.altına beyaz t-shirt giymiş, olmamış falan dendi ama giymemiştim. Marga'ya söylettim, ona rağmen giyilmiş dendi. Az kalsın şüphe ediyodum giydiğimden.
Çıt çıt olmadığını biliyodum, yazasım geliyodu buraya değil diye, oky yazdı zaten bi ara :)
tekrar tebrik ederim canım, haketmiştin fazlasıyla.
dayanamadım. çünkü biliyorum. gördüğüm için. yazıyorlar habire çıtçıt kaynak. sonunda yok dedim. çünkü yanlış anlama olacakHahah, tarz yarışmasında benim de başıma benzer bişey geldi.altına beyaz t-shirt giymiş, olmamış falan dendi ama giymemiştim. Marga'ya söylettim, ona rağmen giyilmiş dendi. Az kalsın şüphe ediyodum giydiğimden.
Çıt çıt olmadığını biliyodum, yazasım geliyodu buraya değil diye, oky yazdı zaten bi ara :)
tekrar tebrik ederim canım, haketmiştin fazlasıyla.
Işık cidden çok etkili, saçlarının rengi süper gerçekten. Doğal fıstıksın senteşekkür ederim bak buda sabah portlek otobüsteki halim
burda da daha farklı renkEki Görüntüle 1459909
teşekkürler ne kadar gri yeşil olsalarda
Burda cok daha guzel rengıde cok tatlı :)teşekkür ederim bak buda sabah portlek otobüsteki halim
burda da daha farklı renkEki Görüntüle 1459909
Bende öyleydım oky ama düzlestırıcıyı bı kaç yıl once bı bıraktm hemen kendıne gelmedı tülü tülü saçlarm oluyodu duzlestrmezsem ama artık kendı kendıne boyle oluyor kopuklersem kıvırcık oluyor.. bı sur bırak cok faydasını gorceksn.. ben ne ezıyetler yaptm sacıma röfle ustune sıyah sıyahın altına oryalle bembeyaz yapıp kan kırmızı vs vs yandıydı hepsı kestrdm ve arındırdm boyadan duzlestırıcyıde bı bıraktm ve cok sukur artık duzlestırıcısız sorun yasamıyorum..hep dersin ama işte düz saç delisiyim ben. duramıyorum:)
Sen saçını uzatma zaten topuklarına mı değdireceksin.
Ne güzeller daha ne olsun
Işık cidden çok etkili, saçlarının rengi süper gerçekten. Doğal fıstıksın sen
Yarışma fotoğrafında farklı çıkmış, evet ama ben hala yeşili göremedim yasenin saç da elbise olayına dönmesin sonra?
KK ya kel kuzenime saç çıkardım yazarsan bulursun konumu.Hayyalcm bıraz daha bı 4 parmak daha olsun ıstyorum sadece hep burda tıkanıyo uzamıyo senın kdr olsa kafi
Tarıfını istıyorum özelden :)KK ya kel kuzenime saç çıkardım yazarsan bulursun konumu.
Bunun dışında sorun olursa mesaj ile yardım ederim.
:)
Çok teşekkürler :)@HayyaL gerçekten saçların çok güzelmiş maşallah
Oyumualbunea ya vermiştim. Onun da saçları çok parlak ve çok sağlıklı görünüyor. Onu da tebrik etmek istiyorum
Seninkiler fotoğrafta çok sönük ve cansız çıkmışlar gürlüğü çok iyi olmasına rağmen cansız görünmüşlerdi gözüme; ama o son attığın fotoğrafta çok daha güzel görünüyorlar.
Tebrik ederim birinciliğini
dayanamadım. çünkü biliyorum. gördüğüm için. yazıyorlar habire çıtçıt kaynak. sonunda yok dedim. çünkü yanlış anlama olacak
ee. gözümle gördüm ben o saçları.. şahidim ben:)İnsanın canlı canlı referansının olması iyi birşey
@HayyaL tebrik ederimm. Siradaki yarisma ne olacak bakalimm
Kimi tahmın etmıstın :)Aaaaaaaaaaaa kız hiç bir tahmini mi doğru cıkmaz insanın
Sadece 1 kişiyi yorumlarından dolayı tahmin etmiştim o doğru cıkmış
4 numarayı norwe 5 numarayı marga sanıyordum
oyumnorwegian a gitmiş helali hoş olsun kız cok guzel saçların boya olmamasına ayrı bir şok oldum
@HayyaL yarısma fotosunda saçının yogunluğu cok üstüme üstüme geldi demiştim ama fotodan öyleymiş sonradan eklediğin fotodaki saçlarına öldüm bittimm
Evet kısa saç yarısması da yapılsınnn.
Şimdi kısa saçlarımla bu yarısmaya katılsaydım cogu kişi uzun saç aşkıyla benimkini gormezdi bile. Arada kaynar giderdim
Basık durmuş fotoğrafta haklısınız ışık etkisi.Aaaaaaaaaaaa kız hiç bir tahmini mi doğru cıkmaz insanın
oyumnorwegian a gitmiş helali hoş olsun kız cok guzel saçların boya olmamasına ayrı bir şok oldum
@HayyaL yarısma fotosunda saçının yogunluğu cok üstüme üstüme geldi demiştim ama fotodan öyleymiş sonradan eklediğin fotodaki saçlarına öldüm bittimm
Şimdi kısa saçlarımla bu yarısmaya katılsaydım cogu kişi uzun saç aşkıyla benimkini gormezdi bile. Arada kaynar giderdim
tatlım dipi koyu belli olmamış teşekkürler oyun için karanlıkta hiç alakası yok güneşte ise altın gibiAaaaaaaaaaaa kız hiç bir tahmini mi doğru cıkmaz insanın
Bende onu kolyesınden bıldım sanırım oydu emın degılım amaevlaefe