Saç Kesim Şekilleri En güzel saç yarışması ( Oylama )

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

En güzel saç yarışması ( Oylama )

• Ankete Katılan
    353
  • Anket Kapalı .
Gerçekten mi?
Pek takip etmediğim için görmedim o mesajları dediğin yarışmada.
Kendini zamanında savunamamak kötü
Çok çok teşekkürler.

dayanamadım. çünkü biliyorum. gördüğüm için. yazıyorlar habire çıtçıt kaynak. sonunda yok dedim. çünkü yanlış anlama olacak

teşekkür ederim bak buda sabah portlek otobüsteki halim
burda da daha farklı renk Eki Görüntüle 1459909
Işık cidden çok etkili, saçlarının rengi süper gerçekten. Doğal fıstıksın sen

Yarışma fotoğrafında farklı çıkmış, evet ama ben hala yeşili göremedim ya senin saç da elbise olayına dönmesin sonra?

teşekkürler ne kadar gri yeşil olsalarda

Işık işte norwecım olcaktı bu yorumlar bosver.. Bana hamış dediler kızım daha nolsn bu arada hamiş diyen arkadas kımdı hatrlamıyorum.. hayır hamıle deilim 5 ay sonra dugunum var nasipse sadece azcık göbek yapmıstm senın sac yarsmasında sacına yorum yapıldı benım sac yarsmasnda gobegıme

teşekkür ederim bak buda sabah portlek otobüsteki halim
burda da daha farklı renk Eki Görüntüle 1459909
Burda cok daha guzel rengıde cok tatlı :)

hep dersin ama işte düz saç delisiyim ben. duramıyorum:)
Bende öyleydım oky ama düzlestırıcıyı bı kaç yıl once bı bıraktm hemen kendıne gelmedı tülü tülü saçlarm oluyodu duzlestrmezsem ama artık kendı kendıne boyle oluyor kopuklersem kıvırcık oluyor.. bı sur bırak cok faydasını gorceksn.. ben ne ezıyetler yaptm sacıma röfle ustune sıyah sıyahın altına oryalle bembeyaz yapıp kan kırmızı vs vs yandıydı hepsı kestrdm ve arındırdm boyadan duzlestırıcyıde bı bıraktm ve cok sukur artık duzlestırıcısız sorun yasamıyorum..

Sen saçını uzatma zaten topuklarına mı değdireceksin.
Ne güzeller daha ne olsun

Hayyalcm bıraz daha bı 4 parmak daha olsun ıstyorum sadece hep burda tıkanıyo uzamıyo senın kdr olsa kafi

valla çok laf didiler
benim saçlar çok değişiyor canım kızıl bile duruyor bazen
bebekken ilk doğduğumda turuncu imişim

o karanlıkta ve flashla olduğundan sanrıım öyle çıktı

@HayyaL gerçekten saçların çok güzelmiş maşallah
Oyumu albunea ya vermiştim. Onun da saçları çok parlak ve çok sağlıklı görünüyor. Onu da tebrik etmek istiyorum
Seninkiler fotoğrafta çok sönük ve cansız çıkmışlar gürlüğü çok iyi olmasına rağmen cansız görünmüşlerdi gözüme; ama o son attığın fotoğrafta çok daha güzel görünüyorlar.
Tebrik ederim birinciliğini

Çok teşekkürler :)
Evet dediğin gibi fotoğrafın ve ışığın etkisi çok oldu.
Ama albunea nın saçlarının da maşallahı var.
Harikalar...

Aaaaaaaaaaaa kız hiç bir tahmini mi doğru cıkmaz insanın
Sadece 1 kişiyi yorumlarından dolayı tahmin etmiştim o doğru cıkmış
4 numarayı norwe 5 numarayı marga sanıyordum
oyum norwegian a gitmiş helali hoş olsun kız cok guzel saçların boya olmamasına ayrı bir şok oldum
@HayyaL yarısma fotosunda saçının yogunluğu cok üstüme üstüme geldi demiştim ama fotodan öyleymiş sonradan eklediğin fotodaki saçlarına öldüm bittimm

Evet kısa saç yarısması da yapılsınnn.
Şimdi kısa saçlarımla bu yarısmaya katılsaydım cogu kişi uzun saç aşkıyla benimkini gormezdi bile. Arada kaynar giderdim

Kimi tahmın etmıstın :)

Basık durmuş fotoğrafta haklısınız ışık etkisi.
Bence buna katılacaktınız hepiniz.
Yok kısa saç filan der şimdi oky

tatlım dipi koyu belli olmamış teşekkürler oyun için karanlıkta hiç alakası yok güneşte ise altın gibi
bende 5 i marga sandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…