En erken kacinci gunde test yapilmali

ayy cok hossun güldürdün beni işin komik tarafı daha gecikme fln yok bende de :) bata 4 günüm var hemen hemen aynı tarihler neyse birbirimizi takip edelim bundan sonra

edelim edelim :) ayyy hiç bu kadar bişeyi istediğimi hatırlamıyorum ben ve burdan yazmak herkesle konuşamadıklarını paylaşmak gerçekten çok hoş.. takiplerimiz sonuç verir inşallah

aaaa ciddimisin? ablam aile hekimliğinde yapılmadığını söylemişti.bende o yüzden hastaneye gitmiştim.tüh desene zaman kaybettim.hayırlısı artık.Allah herkesin gönlüne göre versin.

yapılıyor canım hatta hamileliğini takip bile ediyorlar sana aşıları vs. haber veriyorlar

edelim edelim :) ayyy hiç bu kadar bişeyi istediğimi hatırlamıyorum ben ve burdan yazmak herkesle konuşamadıklarını paylaşmak gerçekten çok hoş.. takiplerimiz sonuç verir inşallah

inşallah canım benim burdan inşallah güzel haberlerimizi alırız

inşallah canım benim burdan inşallah güzel haberlerimizi alırız

inşallah canım inşallah Allah dileklerimizi kabul eder inşallah.. canım benden bugünlük bu kadar iyi akşamlar, evde fırsat bulamıyorum pek ama meraklar içerisinde bekliyorum senden gelecek haberi :)

o sivilceler bende de var canım yaa olmasa iyiydi ama :) karnım da tam adet sancısı gibi ağrımaya başladı ben de bu ay kestim ümidi :)

seni umutlandırmak istemem ama ben hamileyken adet günümün başlangıcından adetin bitmesi gereken zamana kadar yani 5 gün boyunca çok kötü sancı yaşadım. hatta belime birşeyler sarıyordum sıcak tutsun diye. hatta hamile kaldığım 3 ay boyunca adet dönemime denk gelen günlerde adet sancısı çekiyordum. sonra burda okumuştum doğuma kadar adet dönemlerinde sancı çeknler olmuş

karında sancı kasıklarda batma ve acayip sivilce bended e var yaaaaaaaa:))))

3 saat sonra son 7 güne gireceğim. koca öğretim yılı bitti 7 gün bitmek bilmez şimdi. benimde ayaklarım donuyor şu sıcakta kansızlıkta yok neden bilmem

Walla şu anda karnım ara ara ağrıyor ama benim normalde adetim ağrılı olur öyle fazla ağrım yok ve pembe bi akıntı var adet oluyormuş gibi ama adet kanaması gibi de değil acaba yerleşme kanaması olabilir mi ki?

emelcim sivilcelerim hem de nasıl biliyo musun? küçük küçük kırmızı kırmızı alnımda yanağımda vs çok belli oluyorlar. çenemde zaten bi sürü çıktı. ergenlere döndüm :)

3 saat sonra son 7 güne gireceğim. koca öğretim yılı bitti 7 gün bitmek bilmez şimdi. benimde ayaklarım donuyor şu sıcakta kansızlıkta yok neden bilmem

sultancım ayakların üşümesine bir türlü çözüm bulamıyorum. yorganın içinde ısınmak bilmiyo. çorap zaten hak getire hiç faydası yok.

inşalllah yerleşme kanamasıdır selishm bu ay benm de kanama oldu öyle sandım ama yumurtlama kanamasıymış sanırım. çenem tamamen sivilce kaplı aalnımdada yeni yeni çıkmaya başladı. ben seni arkadan takip ediyorum andean :) bende eşime şaka yapıyorum ergenliğe yeni giriyorum ben boyumda uzar mı ki diye??? ama kasıklarıma srekli sancı saplanıyor. içeride bir yerlerde sürekli adet olacakmışım gibi?? başka da bir belirti yok bende üşüme falan. bulantı falan olsa ben yaratıyorum belirtileri diyecem ama sancıyıda ben ypıyor olamam dimi psikolojik olarak. uyuklm halsizlik falan da yok (????

cnm her belirtiyi aynı anda yaşıyo olmayacağız ya sonuçta :) bazılarını sen yaşıyosun bazılarını ben :) sivilcelenme bende de var mesela. şua n hala ayak parmaklarım donuyo :)

doğru walla :) oldu mu bilmiyorum ama herkes halsizlik uyku dan anlarsınız diyordu ben ondan az birazümitsizliğe kapıldım çünkü bende o yok hatta normalde tavuk gibiyimdir hemen uykum gelir bu günlerde o da yok hem zaten olmadığına inadırmalıyım kendimi üzülmek istemiyroum

cnm kimyasal gebeliğimdeyken sürekli uykum geliyordu halsizlik oluyordu ama bu sefer o da yok bende :)

gece rüyamda bebeğim oldu ya üzüm gibi bir kızdı :))) ççok tatlıydıııııı rabbim gerçek etsin yaaaaa:))) sabah heyecandan uyuyamadım

gece rüyamda bebeğim oldu ya üzüm gibi bir kızdı :))) ççok tatlıydıııııı rabbim gerçek etsin yaaaaa:))) sabah heyecandan uyuyamadım

inş gerçek olur cnm rüyaların. geçen ay ben de görüyordum rüya ve hamileymişmişim. bu ay rüya müya yok bende :)

en doğru cevabı kan testi verir. bendende 3 gün önce pembe bir leke geldi peçeteye, farkedilmeyecek kadar silikti. ama takılmadım. adetim geçen ay gibi olursa 3 gün var. kürtajdan önceki düzende olursa 7 gün var. ama cuma gününe kadar adet olmazsam cuma günü test yaptırırım. adetine 2-3 gün varsa çıkar testte

sultancım ayakların üşümesine bir türlü çözüm bulamıyorum. yorganın içinde ısınmak bilmiyo. çorap zaten hak getire hiç faydası yok.

benimkilerde ara sıra donuyor artık kendi hallerine bıraktım onları :) ben ne desem eşim internette bakıyor hamilelik belirtisi mi diye. dalga geçiyorum artık 'hapşurdum ben bi bak bakalım hamilemiymişim diye. bugün pikniğe gittik. o an yanımızda bir bebek arabasının olmasını o kadar çok geçirdim ki içimden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…