bende mezun ettim minikleri. keplerini attılar mini mini birler oldular. herşeyi biliyorlar 1. sınıf öğretmenleri çok şanslı :))
gerçkten çok güze anlatmışsınız. ben çok kararlıyım test yapmıcam andean gibi 1 hafta geçsin beklicem geçen ay 5 gün geçmişti sonra test yaptım negatifti. sonra kan testi yaptırdım oda sıfır çıktı anlatamam sanki ayıp birşey gibi nasıl utandığımı(( o yüzden şimdi kararlıyım aklımı dağıtıyorum rahatım ama işim garibi gerçketn hissediyorum sanki içimde birşeyler var gibi:) inşallah tabi ama üzülmicem artık annem hiç korunmadığı halde 1 yıl sonra hamile kalmış zaman lazım biraz demekki:) inşallah olur :) doğru zamanda gelsinler konsunlar içimize:)
bende 1 hafta beklicem bakalım yani teste yaklaşık 18 gün var :)
hormonlarına baktırdın mı bende evliliğin 11. ayında hamile kaldım, 1 yıl dolmadan doktorlar önemsemedi zorla hormon testi yaptırttım gebe kalmama engel olan prolaktinmiş.ben hatta ilk önce eşimi gönderdim doktora, bazen ameliyat falan gerekebiliyormuş erkekler için o nedenle dırdır ettim en son gitti :) onda sorun çıkmayınca ben gittim doktora. karnımsanki lastik gibi ya yatarken geriliyor oturup kalkarken geriliyor pembe leke gelmişti birde dün mü ondan önceki gün mü unuttum şimdi. ama önemsemem gerekiyor mu bilmiyorum öncekinde yerleşme lekesi olmadı. bence doktora gidebilirsin sorun yoksa endişe etmene gerek yok 12. aya kadar hamiş kalırsın.
ben daha yeni giriştiğim işin böyle işlere cok toyun insan korunmayı bırakınca kendini hamile zannediyo valla psikolojik olarak:)
inş herkesin gönlüne göre olur benimde adetime 4 gün var göğüslerim felaket şişti karnımda yüzümde sivilce bile cıktı yanı klasik adet belirtileri ben bu ay ümidi kestim:))))
canım rabbm gönlüne göre versin inşallah hamilesindir. inşallah güzel olur herşey...
inş herkesin gönlüne göre olur benimde adetime 4 gün var göğüslerim felaket şişti karnımda yüzümde sivilce bile cıktı yanı klasik adet belirtileri ben bu ay ümidi kestim:))))
o sivilceler bende de var canım yaa olmasa iyiydi ama :) karnım da tam adet sancısı gibi ağrımaya başladı ben de bu ay kestim ümidi :)
adetim gecikeli 3 gün oldu.geçen perşembeden beri kasıklarımda gidip gelen bir ağrı var.dün akşam yemeğin hemen sonrasında öğürmekten gırtlağım yarım saat ağrıdı.bu sabah kahvaltısında yediğim kahvaltı burnumdan geldi.yumurtadan bi kadar tiksineceğim aaklımın ucundan geçmezdi.bu sabah kalktığımda göğüslerimde şişlik ve sancı vardı.hastaneye gittim randevular dolmuş çıkışta eczaneden bir kit aldım bir çizgi çok barizken diğeri pembe çıktı.kan testi için 40-60 tl arası bir rakamdan bahsediyorlar.ben o parayla bebek için ufakta olsa birşey alabilirim diye düşünüp tekrar gitmekten vaz geçmiştim.ama az evvel yine fikrimi değiştirip p.tesi günü için randevu aldım.kan testi sonucu sanırım çok daha sağlıklı bi sonuç veriyor.
4 gün sonra artık iyice emin olurum bide insanın içini kemiriyo kimseye anlatamıyo sizle paylaşmak iyi geldi sonucu yazrım:)
aile hekimliğinde para vermeden yaptırabilirsin kan testini, inşallah hamilesindir..
ne kadar geçti senin canım benim daha BATa 5 gün var ama insan bi kere o psikolojiye girmesin hep öle gibi hissediosun :) bekliyorum merakla sonucu 1 hafta sonra ben de yazarım ya da bu karın ağrısıyla yarına yazarım gibi geliyo