En erken kacinci gunde test yapilmali

cnm yumurtlama gününde ilişkiye girdik ertesi günden itibaren yani yaklaşık yumurtlama gününden beri göğüslerim bu şekilde. 1 haftadır bu haldeyim. üstelik daha bat a 1 hafta var.. damarlar da belirginleşmeye başladı sanki çünkü göğsüme bakıyorum mavi mavi her tarafı yol yapmış gibi damarlar.

ben yinede kendimi hazırlayayım da canım inşalllah öyledir...ama şu var zaten benm adet dönemimde de ağrımaz ki sadece dokunuca ucu acır bir de daha erken heralde umutsuz olmayayımmmmmm çok sğaolllllll:)

Kızlar ben dayanamadım cuma günü kan testi yaptırdım bata 3 gün vardı sonuç 0,3 çıkmış yani bebiş yokmuş anladım doktora daha göstermedim sonucu pzt gel demişti ama gitmeyi düşünmüyorum belli olmadığı. Şimdi sorum şu ben bir ay önce de kan tahlili yaptırmıştım kansızlık için onda da beta hcg ölçmüşlerdi o 0 çıktı şimdi 0,3 olmuş neden öyle değişiyor mu acaba sürekli bu hormonun kandaki değeri fikri olan var mı

kışın bile çorap giymezken şimdi terliksiz adım atmıorum dikkat de ediyorum herkesin göğüslerde belirti var bende o yok sanırım başka bahara kaldı bebek haberleri (

cnm bizdeki belirtiler sende de olacak değil ya :) mesela benim de kasıklarıma hiç ağrı girmiyo ona ne demeli?

ben zaten yüzükoyun yatamadığım gibi yan tarafıma da yatamıyorum cnm. dün gece yatarken iç çamaşırımı çıkarttığım an görecektin o acıyo. adım attıkça zonk zonk zonkluyordu.az kalsın ağlayacaktım. ben geçen ay kimyasal gebelik yaşadım cnm onda bile göğüslerim hafif acımıştı bu ne böyle dedim

sen birz daha bekle cnm önce adetin geciksin

cnm bizdeki belirtiler sende de olacak değil ya :) mesela benim de kasıklarıma hiç ağrı girmiyo ona ne demeli?

sanırım hakikaten psikolojim bozuldu(( bende ağrı çok ya sağa sola dönemiyorum sürekli batıyor. eğer adet olursam da gidecem doktora kanamalar endişelendşriyo beni.
beta hcg 3 4 bile çıkabiliyormuş ona çok takılmamak gerekir sanırım. ama şu da var adeti geciktiği halde beta hcg düşük çıkıp sonradan yükselenler de var.

benimde aynen öyleydi cnm o yüzden ilkte psikolojik sandım ama belirtiymiş...15-20 gün sürdü şimdi geçti..ama gögüsler tuhaf halde uçları koyulaştı,belirginleşti ve mavi mavi damarlar hep olacak

ben yinede kendimi hazırlayayım da canım inşalllah öyledir...ama şu var zaten benm adet dönemimde de ağrımaz ki sadece dokunuca ucu acır bir de daha erken heralde umutsuz olmayayımmmmmm çok sğaolllllll:)

1 buçuk yıldan beri hep negatif hep olumsuzdu.. ama her ay küçük bir kırıntıda olsa içten içe umutlanırdım ama kimseye demezdim bende kendimi hep en kötüsüne hazırlardım.. hamile kalırsam süpriz olacaktı bana öyle teselli ederdim kendimi.bi umutla test yapardım sonra negatifi görünce içimden kendi kendime ben sana demiştim derya derdim..Rabbim o kadar büyük ki biz isteyelim mücadele edelim,dua edelim o hayırlısıyla verir inş.

benim adet zamanlarımda ağrırdı gögüslerim sadece hamiş kaldığım ay daha bi abartılıydı ağrı.. okuyunca kıyamıyorum ya bi zamanlar bende böyle umutsuzdum ya hemen yazasım geliyor..umutsuz olma bak demekki normaldede ağrımıyormuş..
Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah.. dualarım sizinlee

bende bi kere kimyasal gibi ne olduğunu bilmediğim bişey yaşadım..bebek sağlıksızsa tutunamıyor ve düşüyor canım.
dediğin şeyleri evet bende yaşadım iç çamaşırı çıkarınca sanki boşluğa düşmüş gibi acıyordu.hatta eşime diyodumki ben mi yanlış hissediyom sıksana bi gögsümü dedim sonra bağırdım

bu topiği takip edicem çok merak ediyorum sonuçları..ben arkadaşlarımla toplam 3 kişi bu gögüs olayını yaşadık onayladık.sendede aynısı olursa bilimsel kanıtlamış olucaz

hayırlı haberlerinizi bekliyorum dualarım sizinlee

ayy cnm inşallah :) ben de 4. nüz olayım hayırlısıyla :) ben sana her türlü haber veririm hamile kaldığımda :) ama bana umut oldun gerçekten de şu an :)

ayy cnm inşallah :) ben de 4. nüz olayım hayırlısıyla :) ben sana her türlü haber veririm hamile kaldığımda :) ama bana umut oldun gerçekten de şu an :)

inşallah canım inşallah..diğer arkadaşlarda bu grupta ama bi tanesi artık girmiyor ikizleri olacak onun.. ama bi tanesi hala kk'da ttmm niki kk'da aratsana topiğide var hemen bulursun onada sorabilirsin.. beni onlar yönlendirmişti tmm ben bakıcam ara ara bu topiğe öptüm hepinizin hayırlı haberlerinizi bekliyorum inşallah.Allaha emanet olun

tmm cnm ttmm yi aratıyorum hemen :) sen de Allah'a emanet ol görüşürüz tekrardan..

benimde tam tersi göğsüm resmen küçülmüştü, ne acı vardı ne ağrı. o nedenle hiç hamile olduğumu düşünmemiştim. ama hamileydim. ve 7. haftaya kadar göğsümde hiç acı olmadı. herkese göre değişiyor. hiç belirtisi olmadan hamile kalıp bebeğini doğruranlarıda tanıyorum.

hamileysem benimd e öyle olacak normaldede bazen adet öncesi sadece ucu dokununc acırdı. şimdi o da yok. ama şimdi dikkat ettim bir kaç yeşim yeşil damar belirginleşmiş.sende damar belirginliği var mıydı?

hamileysem benimd e öyle olacak normaldede bazen adet öncesi sadece ucu dokununc acırdı. şimdi o da yok. ama şimdi dikkat ettim bir kaç yeşim yeşil damar belirginleşmiş.sende damar belirginliği var mıydı?

valla inan hiç hatırlamıyorum. hatırladıklarım popomun üzerine oturamıyordum. :) bacaklarımı yana doğru çevirip oturabiliyordum. bacaklarım karıncalanıyor ve uyuşuyordu. birde göğsüm çok küçülmüştü. benim adet öncesinde çok byürlerdi, el bile değdiremezdim. başka belirti olmuşsada ben dikkat etmedim çünkü o ay boşvermiştim. yarı yıl tatiliydi annemlerdeydim.gebelik testini yaptım lavabonun yanına koydum. sohbet muhabbet testi unutmuşum 10 dakika sonra aklıma geldi. düşün o kadar rahattım yani. asıl belirtiler adet günümden itibaren başlamıştı.

sanırım boşvermek grekiyor bende boşveriyorum şu an itibariyle. oluruna bırakıcam herşeyi

Son düzenleme:

emelcim daha bizim bat a çok var. o yüzden son bi kaç gün kala ki belirtilere ağırlık verelim biz. artık bugünü de bitti sayarsak kaldı benim 6 günüm :)

emelcim daha bizim bat a çok var. o yüzden son bi kaç gün kala ki belirtilere ağırlık verelim biz. artık bugünü de bitti sayarsak kaldı benim 6 günüm :)

benim senden 2 fazla 8 günüm var daha. ::) ama teste daha 13 gün var ama adet o gün gelmezse yapadabilirm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…