Hamilelik bekleyen hanımlar Allah sizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..Bende biraz kendimden örnek vermek istiyorum.. Bende doktorumun yaptığı rahim flimi,yumurta takibi ,gonal f yumurta geliştirici iğne ve çatlama iğnesi ve normal ilişki ile hamiş kaldım..Yani kolay olmadı benim için 1buçuk yıldan fazla uğraştım..adetime 6 gün vardı ama o kadar gögüs ağrım vardı ki mamografiye sıra almayı düşündük eşimle o derece, hele sol gögsüm fena ağrıyordu..diğer belirtiler adet belirtisiyle aynıydı sivilceler,kasık bel ağrıları,akıntı vs vardı..ama buna istinaden sık idrara çıkma ve idrarda koyuluk vardı..diş ağrım başlamıştı ve daha bata 6 gün vardı dişçiye gidip eğer bebek varsa riske atmak istemedim..arkadaşlarımında destekleriyle direk kan verdim ve beta bata 6 gün kala 80 çıktı.tabi ben şoklarda ama hastaneden dönüşte eczaneden test aldım inanırmısınız ilkte negatifti sonraki günler silikti çok sonra çift çizgi çıktı..idrara çok geç geçiyo demekki
bu zamana kadar sayısız test yaptım..size tavsiyem eczanedeki testlere güvenmeyin en garantilisi kan testi
ama kan testide geç döllenmeyse yanıltabilir batınız geçtikçe beta yükselir tekrarlarsınız yine net bir sonuç alırsınız..
Rabbim şu mübarek aylarda hepimizin yüzünü güldürsün..sağlıklı hayırlı evlatlar versin..