En erken kacinci gunde test yapilmali

walla boşuna uğraşıyormuşum zaten korunacaz diye. ben de kolay snaıyordum hamileliği. bir arkadaşım korunmayı bıraktığı ay hamile kalmıştı ne bileyim bende öyle sanıyordum 3 aydır da sürekli o pssikoloji ile yaşıyorum.henüz test yaptırmadım bakalım bu ay yaptırayım gene olmazsa

kızlar merhaba, uzun zamandır K.K.yı takip ediyorum ama ilk defa yorum yazıyorum. ben de 1 yıl 2 aylık evliyim ve 2 aydır yoğun bi tempoyla devam ediyoruz çalışmalara :) yazılarınızı görünce katılmak istedim duygularınızı paylaşan biri olarak. geçen ay denemelerimiz sonuçsuz kaldı hatta adet günümü 2 gün geçmişti sabah test yaptım akşam adet oldum :) bu ay da BAT'ıma 5 gün var bakalım hayırlısı karnımda şişkinlik var arada bi kasıklarıma ağrı saplanıyo ama erken umutlanmak istemiyorum. Allahım hepimize nasip eder inşallah

canım rabbm gönlüne göre versin inşallah hamilesindir. inşallah güzel olur herşey...

bende mezun ettim minikleri. keplerini attılar mini mini birler oldular. herşeyi biliyorlar 1. sınıf öğretmenleri çok şanslı :))

o zaman 1. sınıf öğretmenleri şimdiden çok şanslı :) hayırlı uğurlu olsun mezunların. yeni öğrencilerin de inş seni yormayan cinsten olur da hamileliğinde rahat edersin cnm :)

gerçkten çok güze anlatmışsınız. ben çok kararlıyım test yapmıcam andean gibi 1 hafta geçsin beklicem geçen ay 5 gün geçmişti sonra test yaptım negatifti. sonra kan testi yaptırdım oda sıfır çıktı anlatamam sanki ayıp birşey gibi nasıl utandığımı:KK43:(( o yüzden şimdi kararlıyım aklımı dağıtıyorum rahatım ama işim garibi gerçketn hissediyorum sanki içimde birşeyler var gibi:) inşallah tabi ama üzülmicem artık annem hiç korunmadığı halde 1 yıl sonra hamile kalmış zaman lazım biraz demekki:) inşallah olur :) doğru zamanda gelsinler konsunlar içimize:)

doğru zaman bir an önce olsun emelciğim :) bat bat bat diyoruz da o bat gelince ne edeceğiz bilmiyoruz :)

hormonlarına baktırdın mı bende evliliğin 11. ayında hamile kaldım, 1 yıl dolmadan doktorlar önemsemedi zorla hormon testi yaptırttım gebe kalmama engel olan prolaktinmiş.ben hatta ilk önce eşimi gönderdim doktora, bazen ameliyat falan gerekebiliyormuş erkekler için o nedenle dırdır ettim en son gitti :) onda sorun çıkmayınca ben gittim doktora. karnımsanki lastik gibi ya yatarken geriliyor oturup kalkarken geriliyor pembe leke gelmişti birde dün mü ondan önceki gün mü unuttum şimdi :KK70:. ama önemsemem gerekiyor mu bilmiyorum öncekinde yerleşme lekesi olmadı. bence doktora gidebilirsin sorun yoksa endişe etmene gerek yok 12. aya kadar hamiş kalırsın.

benim gebe kalmama neden olan prolaktin diye düşünüyorum gerçi 2. ayımızdayız. ilk ayki kimyasal gebeliği prolaktine bağladım. hemen ilaç yazdırdım doktora. bakalım bu ay olmazsa öbür aya faydası olur herhalde..

ben daha yeni giriştiğim işin böyle işlere cok toyun insan korunmayı bırakınca kendini hamile zannediyo valla psikolojik olarak:)

evet kesinlikle öyle.. kızlar birşey daha sorayım size. ben geçen ay bebek çalışmalarındayken okulda bahçede bir kaç saat basketbol oynadım ve bu 1 gün de değildi. bir kaç gün böyle geçti. sonradan tak etti başıma. ama o bir kaç gün hiç aklıma gelmemişti. ve kimyasal gebelik oldu. bebiş ondan tutunamadı desem ne olur ki? doktor saçma buldu :)

inş herkesin gönlüne göre olur benimde adetime 4 gün var göğüslerim felaket şişti karnımda yüzümde sivilce bile cıktı yanı klasik adet belirtileri ben bu ay ümidi kestim:))))

inş herkesin gönlüne göre olur benimde adetime 4 gün var göğüslerim felaket şişti karnımda yüzümde sivilce bile cıktı yanı klasik adet belirtileri ben bu ay ümidi kestim:))))

cnm benim adete 9 gün var yüzümde aşırı sivilce çıktı ki benim yüzümde ergenlikte bile böyle sivilce çıkmamıştır :) eşim yağlı yediğinden diyo. ne yedimki ben yağlı birşey diyorum. bulamıyor bu sefer de :)

tatlım bilmiyorum ki bende anlayamadım kız arkadaslarım bile göğüslerimin farkında vucudumdaki her garipliği ona yoruyorum:KK9:

adetim gecikeli 3 gün oldu.geçen perşembeden beri kasıklarımda gidip gelen bir ağrı var.dün akşam yemeğin hemen sonrasında öğürmekten gırtlağım yarım saat ağrıdı.bu sabah kahvaltısında yediğim kahvaltı burnumdan geldi.yumurtadan bi kadar tiksineceğim aaklımın ucundan geçmezdi.bu sabah kalktığımda göğüslerimde şişlik ve sancı vardı.hastaneye gittim randevular dolmuş çıkışta eczaneden bir kit aldım bir çizgi çok barizken diğeri pembe çıktı.kan testi için 40-60 tl arası bir rakamdan bahsediyorlar.ben o parayla bebek için ufakta olsa birşey alabilirim diye düşünüp tekrar gitmekten vaz geçmiştim.ama az evvel yine fikrimi değiştirip p.tesi günü için randevu aldım.kan testi sonucu sanırım çok daha sağlıklı bi sonuç veriyor.

o sivilceler bende de var canım yaa olmasa iyiydi ama :) karnım da tam adet sancısı gibi ağrımaya başladı ben de bu ay kestim ümidi :)

o sivilceler bende de var canım yaa olmasa iyiydi ama :) karnım da tam adet sancısı gibi ağrımaya başladı ben de bu ay kestim ümidi :)

4 gün sonra artık iyice emin olurum bide insanın içini kemiriyo kimseye anlatamıyo sizle paylaşmak iyi geldi sonucu yazrım:)

adetim gecikeli 3 gün oldu.geçen perşembeden beri kasıklarımda gidip gelen bir ağrı var.dün akşam yemeğin hemen sonrasında öğürmekten gırtlağım yarım saat ağrıdı.bu sabah kahvaltısında yediğim kahvaltı burnumdan geldi.yumurtadan bi kadar tiksineceğim aaklımın ucundan geçmezdi.bu sabah kalktığımda göğüslerimde şişlik ve sancı vardı.hastaneye gittim randevular dolmuş çıkışta eczaneden bir kit aldım bir çizgi çok barizken diğeri pembe çıktı.kan testi için 40-60 tl arası bir rakamdan bahsediyorlar.ben o parayla bebek için ufakta olsa birşey alabilirim diye düşünüp tekrar gitmekten vaz geçmiştim.ama az evvel yine fikrimi değiştirip p.tesi günü için randevu aldım.kan testi sonucu sanırım çok daha sağlıklı bi sonuç veriyor.

aile hekimliğinde para vermeden yaptırabilirsin kan testini, inşallah hamilesindir..

bir arkadaşım bana adetinin geçtiği günün bir sonraki gününden itibaren 7 gün bekle o zaman eczanedeki testlerin sonucu çıkıyor demişti.

4 gün sonra artık iyice emin olurum bide insanın içini kemiriyo kimseye anlatamıyo sizle paylaşmak iyi geldi sonucu yazrım:)

ne kadar geçti senin canım benim daha BATa 5 gün var ama insan bi kere o psikolojiye girmesin hep öle gibi hissediosun :) bekliyorum merakla sonucu 1 hafta sonra ben de yazarım ya da bu karın ağrısıyla yarına yazarım gibi geliyo :KK70:

aile hekimliğinde para vermeden yaptırabilirsin kan testini, inşallah hamilesindir..

aaaa ciddimisin? ablam aile hekimliğinde yapılmadığını söylemişti.bende o yüzden hastaneye gitmiştim.tüh desene zaman kaybettim.hayırlısı artık.Allah herkesin gönlüne göre versin.

ne kadar geçti senin canım benim daha BATa 5 gün var ama insan bi kere o psikolojiye girmesin hep öle gibi hissediosun :) bekliyorum merakla sonucu 1 hafta sonra ben de yazarım ya da bu karın ağrısıyla yarına yazarım gibi geliyo :KK70:

ayy cok hossun güldürdün beni işin komik tarafı daha gecikme fln yok bende de :) bata 4 günüm var hemen hemen aynı tarihler neyse birbirimizi takip edelim bundan sonra:KK1:

X