Evet ben de bi kaç gün öncesine kadar oyleydim sonra dedim böyle davranmaya devam edersem hamile degilsem çok üzülürum en azından kendini fazla hazirlamamak lazım olursa surpriz olsun ama öyle olmuyo ışte heyecanimiza yenik düsuyoruz
Uykum da kaçtı sabahı beklicem derken ama ben yatiyim uyumaya calisiyim kızlar yarın da en kısa zamanda testi yapıp sonucu yazarım:) iyi geceler...
Slm kızlar bugün testi yaptım sabah 5te ilk tuvaletim geldi diye o saatte yaptım:) Sonuç negatif ama saat 8 gibi tekrar baktığımda bu haldeydi heyecanlandım doktora gitsem mi diye düşündüm buraya yazdım herkes beklemem gerektiğini söyledi haklılar aslında biraz daha sabretmeye karar verdim:) Aama sonradan beliren bu çizgi de aklımı karıştırmadı değil:18:
Eki Görüntüle 734851
en iyisi kan vermek tüm şüphelerin ortadan kalkar çünkü bu yaptığın stres de iyi bişey değil
Biliyor musunuz, çok tatlı kadınlarsınız ve harika birer anne olacaksınız. Gecen ay tum paramı erken gebelik testlerine verdikten sonra yeminliydim. Sizin sohpeti okuyunca şımardım, daha bat'a bir hafta var. Gideyim biy yapayım dedim. Arkadaşlar geçen ay yaptığım testlerden biri iki saat sonra pozitife dönmüştü. Bunun geçerli olmadığını bildiğim halde yine de umutlandım. Test yapmayın. Kendinizi oyalayın. Sabırla adetin gecikmesini beklemek bence daha kolay. Su asamada hicbiri guvenilir değil. Şu an gerçekten hamile olsanız bike idrarda gösterek bir testi henüz bulamadılar. Kanda belli olması için bile en az üç gün beklemen lazım. Herşey harika olacak ama önce sabır...
Hepberaber sabredelim mi?
Sevgiler
Slm kızlar bugün testi yaptım sabah 5te ilk tuvaletim geldi diye o saatte yaptım:) Sonuç negatif ama saat 8 gibi tekrar baktığımda bu haldeydi heyecanlandım doktora gitsem mi diye düşündüm buraya yazdım herkes beklemem gerektiğini söyledi haklılar aslında biraz daha sabretmeye karar verdim:) Aama sonradan beliren bu çizgi de aklımı karıştırmadı değil:18:
Eki Görüntüle 734851
Biliyor musunuz, çok tatlı kadınlarsınız ve harika birer anne olacaksınız. Gecen ay tum paramı erken gebelik testlerine verdikten sonra yeminliydim. Sizin sohpeti okuyunca şımardım, daha bat'a bir hafta var. Gideyim biy yapayım dedim. Arkadaşlar geçen ay yaptığım testlerden biri iki saat sonra pozitife dönmüştü. Bunun geçerli olmadığını bildiğim halde yine de umutlandım. Test yapmayın. Kendinizi oyalayın. Sabırla adetin gecikmesini beklemek bence daha kolay. Su asamada hicbiri guvenilir değil. Şu an gerçekten hamile olsanız bike idrarda gösterek bir testi henüz bulamadılar. Kanda belli olması için bile en az üç gün beklemen lazım. Herşey harika olacak ama önce sabır...
Sevgiler
insan hemen öğrenmek istiyo bide marak olmasa
Sevgiler
kızlar karneleri verdim geldim :) 1. sınıflarıma veda ettim, 2. sınıf olup da gelin eylülde dedim. hala 1. sınıf seviyesinde kalmayın diye sıkı sıkı da tembihledim :)
derken derken en büyük uğraşım olan öğrencilerime de vesa ettim. artık zaman daha yavaş geçecek bu bekleme sürecinde. en azından onlarla oyalanıyordum okulda.benim de bat a 9 gün var bakalım artık hayırlısı..
bende 1 hafta beklicem bakalım yani teste yaklaşık 18 gün var :)