En erken kacinci gunde test yapilmali

heyecanlanmak bile güzel ya sonunda üzüntü olsa dahi :) neyse cnm zaman herşeyi gösterecek. yalnız bu ay hamile kalamazsam da artık kendimi alıştırmaya başladım. tatil planlarım da var o şehir senin o şehir benim dolaşıcaz

Uykum da kaçtı sabahı beklicem derken ama ben yatiyim uyumaya calisiyim kızlar yarın da en kısa zamanda testi yapıp sonucu yazarım:) iyi geceler...

uyu cnm sen uyu :) ben senin yerine beklerim burayı :) yarın karneyi geç vericez ben erken de kalkmam uyurum nasıl olsa gündüz :)
hadi sana iyi geceler cnm rüyanda bizi hamile görürsün inş :)

Slm kızlar bugün testi yaptım sabah 5te ilk tuvaletim geldi diye o saatte yaptım:) Sonuç negatif ama saat 8 gibi tekrar baktığımda bu haldeydi heyecanlandım doktora gitsem mi diye düşündüm buraya yazdım herkes beklemem gerektiğini söyledi haklılar aslında biraz daha sabretmeye karar verdim:) Aama sonradan beliren bu çizgi de aklımı karıştırmadı değil:18:

Eki Görüntüle 734851

en iyisi kan vermek tüm şüphelerin ortadan kalkar çünkü bu yaptığın stres de iyi bişey değil

Biliyor musunuz, çok tatlı kadınlarsınız ve harika birer anne olacaksınız. Gecen ay tum paramı erken gebelik testlerine verdikten sonra yeminliydim. Sizin sohpeti okuyunca şımardım, daha bat'a bir hafta var. Gideyim biy yapayım dedim. Arkadaşlar geçen ay yaptığım testlerden biri iki saat sonra pozitife dönmüştü. Bunun geçerli olmadığını bildiğim halde yine de umutlandım. Test yapmayın. Kendinizi oyalayın. Sabırla adetin gecikmesini beklemek bence daha kolay. Su asamada hicbiri guvenilir değil. Şu an gerçekten hamile olsanız bike idrarda gösterek bir testi henüz bulamadılar. Kanda belli olması için bile en az üç gün beklemen lazım. Herşey harika olacak ama önce sabır...
Hepberaber sabredelim mi?
Sevgiler

en iyisi kan vermek tüm şüphelerin ortadan kalkar çünkü bu yaptığın stres de iyi bişey değil

Haklısın aslında ama şehir dışına çıkıyorum birazdan haftasonu burada olmayacağım ve sakin olmaya karar verdim adetimin geçmesini beklicem uslandım

O kadar güzel yazmışsın ki sabredelimmm dedim kendi kendime çok teşekkür ederim:))

merhaba kızlar demekki her anne adayı aynı duyguları yasıyo bizde eşimle 4 hafta önce korunmayı bıraktık insan hemen hamileyim hissine kapılıyo dayanamadım bende adetime 3 gün oldugu halde test yaptım negatif cıktı bakalım nolcak

hamilelikte çift çizgi en geç 1 dakika içinde çıkıyor. 3 saat sonra gördüğün çizgi gerçeği yansıtmaz. bu idrar testleri geçen ay 3 kez pozitif çıktı bende hatta biri kopkoyu çıkmıştı. ama kan testi negtifti. en iyisi kan testi yaptırman.zaten bu çizgi hamilelikten dolayı çıkmışsa kanda da çıkar. benimde adetime 8 gün var. şuan akıntım var kokusuz ve beyaz. bugün eczane gözüme takıldı ama almadım test. önceki haileliğimde adetten 7 gün önce silik çizgi görmüştüm. erkenden belli olmaz diye önemsemedim yanlıştır dedim.hatta o kadar rahatımki dostinexe bile içtim bu çizgiden sonra. adet günümde kan tetsi yaptırdığımda pozitif çıkmıştı. adetine yakınsa kan tetsi yaptır yakın değilse adetine kadar bekle derim. ama rahat ol hamileysen stres bebeğin tutunmasını engelleyebilir. kan testinde pozitifi görmeden heyecanlanma. kendim yaşadığım için söylüyorum hayal kırıklığı büyük olur.

ben erken gebelik testinde adetten 7 gün önce çift çizgi görmüştüm. ama dediğin gibi belkide test yanlıştı tesadüf oldu.adet günü test yaptırdım doktor değer düşük kimyasal olabilir 3-4 gün sonra yine yaptır dedi. ama ben yaptırmadım çünkü hissettim kimyasal gebelik olmadığını. 10 gün sonra gittim ultrasonda gördüm. kızlar nasıl oluyor anlatamam size ama HİSSEDİYORSUNUZ hamile olduğunuzu. ama belirtilerden dolayı bir hissetme değil bu. ama belirtilerinizi çok dinlerseniz bu geçek hissi farkedemeyebilirsiniz. adet gününe kadar kendinize uğraşlar bulun. ben şuan sürekli film izliyorum. izlemediğim filmleri izliyorum. cansız çiçek falan yapıyorum. özellikle göğüsta şişme ve mide bulantısı hamileliğin 6. haftasından sonra beta hcg artışına bağlı olarak başlıyor. hamilelikten olan mide bulantısınıda anlamak çok kolay. herşey hormon artşına bağlı olarak kokuyor.kullandığınız sabun yemek yaptığınız salça, lavabo herşey koktuğu için mideniz bulanıyor. şuan mesela benim midem bulanıyor ama üşütmekten dolayı. eğer şimdi,ye kadar yaşamadığınız bir mide bulantısı ve kusma görüyorsanız şüphelenin. öyle ki mide bulantısı geldiğinde yüzüne suyla yıkamanız ya da su içmeniz gerekecektir. yoksa nefes bile alamayacak duruma geliyorsunuz. inşallah Allah herkesin duasını kabul eder.

insan hemen öğrenmek istiyo bide marak olmasa

öyle ama zaten 6. haftaya girene kadar hamileyim diyemez insan pozitifi görsede. bunun dış gebelği var kimyasal gebeliği var boş gebeliği var, bazen kese oluşuyor bebek görünmüyor, bazen bebek görünsede kalbi atmıyor... merak olması normal zaten.

kızlar karneleri verdim geldim :) 1. sınıflarıma veda ettim, 2. sınıf olup da gelin eylülde dedim. hala 1. sınıf seviyesinde kalmayın diye sıkı sıkı da tembihledim :)
derken derken en büyük uğraşım olan öğrencilerime de vesa ettim. artık zaman daha yavaş geçecek bu bekleme sürecinde. en azından onlarla oyalanıyordum okulda. benim de bat a 9 gün var bakalım artık hayırlısı..

ben de zaten adetim 1 hafta gecikirse eğer öyle test yapacağım :) 1 hafta uzun mu olur bilmiyorum ama en azından bir 4-5 gün geçsin.

bende mezun ettim minikleri. keplerini attılar mini mini birler oldular. herşeyi biliyorlar 1. sınıf öğretmenleri çok şanslı :))

gerçkten çok güze anlatmışsınız. ben çok kararlıyım test yapmıcam andean gibi 1 hafta geçsin beklicem geçen ay 5 gün geçmişti sonra test yaptım negatifti. sonra kan testi yaptırdım oda sıfır çıktı anlatamam sanki ayıp birşey gibi nasıl utandığımı(( o yüzden şimdi kararlıyım aklımı dağıtıyorum rahatım ama işim garibi gerçketn hissediyorum sanki içimde birşeyler var gibi:) inşallah tabi ama üzülmicem artık annem hiç korunmadığı halde 1 yıl sonra hamile kalmış zaman lazım biraz demekki:) inşallah olur :) doğru zamanda gelsinler konsunlar içimize:)

bende 1 hafta beklicem bakalım yani teste yaklaşık 18 gün var :)

hormonlarına baktırdın mı bende evliliğin 11. ayında hamile kaldım, 1 yıl dolmadan doktorlar önemsemedi zorla hormon testi yaptırttım gebe kalmama engel olan prolaktinmiş.ben hatta ilk önce eşimi gönderdim doktora, bazen ameliyat falan gerekebiliyormuş erkekler için o nedenle dırdır ettim en son gitti :) onda sorun çıkmayınca ben gittim doktora. karnımsanki lastik gibi ya yatarken geriliyor oturup kalkarken geriliyor pembe leke gelmişti birde dün mü ondan önceki gün mü unuttum şimdi . ama önemsemem gerekiyor mu bilmiyorum öncekinde yerleşme lekesi olmadı. bence doktora gidebilirsin sorun yoksa endişe etmene gerek yok 12. aya kadar hamiş kalırsın.

ben daha yeni giriştiğim işin böyle işlere cok toyun insan korunmayı bırakınca kendini hamile zannediyo valla psikolojik olarak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…