• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken gebelik belirtileri 💕

ruh halini bozmaya gerek yok herkes kendine baksın ama adetin düzensiz doktorla görüştün mü ?
Ya eskiden çok gittim hatta 60-70 gün olmadığımda bile kontrol ettiler yani bi sorun yok kitle yok yapısal sanırım. Ama randevu aldım burda doktordan tam bi ay sonraya. Umarım dış gebelik yoktur yoksa sorun değil gebeysem de beklerim nokcak

Ya eskiden çok gittim hatta 60-70 gün olmadığımda bile kontrol ettiler yani bi sorun yok kitle yok yapısal sanırım. Ama randevu aldım burda doktordan tam bi ay sonraya. Umarım dış gebelik yoktur yoksa sorun değil gebeysem de beklerim nokcak
inşallah canım allah isteyen herkese versin

Ya ben 13 senedir evliyim ama hiç çetele tutmamıştım 3.5 sene önceye kadar hiç denememiştik ama yılda bi kere 60-70 gün adet olmadığım olurdu onun dışında 35-45 arası seyrederdi. Şuan en komiği şu ki aralığa kadar düzenliydi. Herkes soğan kürünü çok övüyor dedim yapayım zarar gelmez antioksidandır nolcak , derken o ay 53 gün olmadım, sonraki ay 37 de oldum. Bu ay yine soğan kürü yaptım adet bitimiyle yine olmuyorum adet resmen soğan kürü bende ters tepiyor bidaha yakınından geçmem . Kafaya takmayım zaten acelesi yok zaten oğlum ufak diye geniş geniş başlamıştık 3-4 ay önce ama inan bu kısa sürede en az20 kişi zıp zıp gelip ikinciye gebeyim dedi bu galiba sinirimi bozdu. Ay ne ikincisi kocayla yatakları ayırdık diyen tip bile gelip gebeyim kaza kurşunu dedi ruh halim bozuldu ya
Eğer hamile değilseniz size tavsiyem aslanpençesi çayı ve civanperçemi çayı kullanmanız,gerçekten adeti düzenliyor ve adet ağrılarını hafifletiyor..bendede polikistik over vardı ve düzensizdi adetler,aslanpençesi çayı kullandım ( lokman hekim tarzı aktarlarda sallama çayını bulabılırsınız) birazda kilo verince düzene girdi..

Eğer hamile değilseniz size tavsiyem aslanpençesi çayı ve civanperçemi çayı kullanmanız,gerçekten adeti düzenliyor ve adet ağrılarını hafifletiyor..bendede polikistik over vardı ve düzensizdi adetler,aslanpençesi çayı kullandım ( lokman hekim tarzı aktarlarda sallama çayını bulabılırsınız) birazda kilo verince düzene girdi..
Ben aslanpençesini doğumdan önceki 2 hafta içmiştim doğumu kolaylaştırıyor diye 😂 diyorum ya çocuk fikrinden vazgecsem korunsak yine 32 ye fixler kesin . Sorun benim beynimde

Ya bakıldı hepsine 20 yaşımdan beri 10 ayrı doktora gitmişimdir kan hormon testleri hersey kontrol edildi herşey normal. Pko yok. Yapım böyleymiş . Annem teyzelerim ananem fln hep böyle. Hepsinin de boy boy çocukları olmuş. Zaten benim de bi oğlum var ama bu düzensiz adet her çocuk isteğimde hamile kalmamı çok uzatıyor ve sürekli gebe miyim deil miyim soru işaretleriyle stres yaşamama sebep oluyor.
Merhaba. Ben de sizin gibi geç adet oluyordum. Ben de pko var. Bir kızım var. Şimdi hamileyim. Pko olanların çocuğu olmaz diye birşey Yok. Benim ablalarım annem onlarda vardı. Onlarda da pko var. Hepsinin çocuğu var yani.

Merhaba arkadaslar bugun adetim geçeli 10 gun oldu yest yaptim pozitif cikti ama benim hic belirtim yok gogus agrim vardi gecti birde mantardan dolayi ilac fitil kullandim tabi kan tahlilinde cikmamisti simdi endisem acaba bebegimi kaybetmis olabilirmiyim kimyasal olabilirmi 7 aydir istiyoduk gercekten sevinemedim bile

Merhaba. Ben de sizin gibi geç adet oluyordum. Ben de pko var. Bir kızım var. Şimdi hamileyim. Pko olanların çocuğu olmaz diye birşey Yok. Benim ablalarım annem onlarda vardı. Onlarda da pko var. Hepsinin çocuğu var yani.
Tabii tabii, benim tüm ailem teyzelerim fln hep aynı. Ama pko yok genetik geç oluyıruz. Annem 3 ayda bir olurmuş. Teyzem geçen dedi ki tüm hanmileliklerini cinsiyetleriyle öğrenmiş o da en erken 45 günde olurdum diyor. Geç de menapoza girdi hepsi nerdeyse 60 civarı yani . Sdce düzensiz yumurtlama sebebiyle tarih denk getirmek zor oluyor, hele ki benim gibi eşi bi hafta başka ülkede bi hafta yanında olan varsa daha da zor

Merhaba arkadaslar bugun adetim geçeli 10 gun oldu yest yaptim pozitif cikti ama benim hic belirtim yok gogus agrim vardi gecti birde mantardan dolayi ilac fitil kullandim tabi kan tahlilinde cikmamisti simdi endisem acaba bebegimi kaybetmis olabilirmiyim kimyasal olabilirmi 7 aydir istiyoduk gercekten sevinemedim bile
regl oldunuz mu ? bence bi daha idrar yaptırın

Tabii tabii, benim tüm ailem teyzelerim fln hep aynı. Ama pko yok genetik geç oluyıruz. Annem 3 ayda bir olurmuş. Teyzem geçen dedi ki tüm hanmileliklerini cinsiyetleriyle öğrenmiş o da en erken 45 günde olurdum diyor. Geç de menapoza girdi hepsi nerdeyse 60 civarı yani . Sdce düzensiz yumurtlama sebebiyle tarih denk getirmek zor oluyor, hele ki benim gibi eşi bi hafta başka ülkede bi hafta yanında olan varsa daha da zor
Allah hayırlısını versin. Demekki böyle şeylerde genetik olabiliyor. İnşallah en kısa zamanda hamilelik haberinizi buradan verirsiniz.

Yok henuz olmadim aksam esimden istedim yapcam tekrar
Test pozitifse kesinlikle pozitiftir deli misin 😂ben de oğlumda aynen böyle hissetmiştim, ilk 10 hafta hiçbi belirtim olmamıştı. Hamile değilken daha çok gebelik belirtim var bu ne böyle deyip kusan gebeleri kıskanıyodum 😂göğüslerim dahi şişmemişti ki en büyük belirti budur derler. Akıntı fln da yoktu ya da bahsettikleri kramp kasılma da yoktu bende. Doktorda kalp atışını duyana kadar inanamamıştım gebe olduguma. Ama bi kere test pozitifse pozitiftir. Ayrıca asıl düşmüş olsa hissederdin ağrısı oluyo kanaması oluyor. Demek ki kolay bir hamileliğin olacak ne güzel 🙏🏻

Test pozitifse kesinlikle pozitiftir deli misin 😂ben de oğlumda aynen böyle hissetmiştim, ilk 10 hafta hiçbi belirtim olmamıştı. Hamile değilken daha çok gebelik belirtim var bu ne böyle deyip kusan gebeleri kıskanıyodum 😂göğüslerim dahi şişmemişti ki en büyük belirti budur derler. Akıntı fln da yoktu ya da bahsettikleri kramp kasılma da yoktu bende. Doktorda kalp atışını duyana kadar inanamamıştım gebe olduguma. Ama bi kere test pozitifse pozitiftir. Ayrıca asıl düşmüş olsa hissederdin ağrısı oluyo kanaması oluyor. Demek ki kolay bir hamileliğin olacak ne güzel 🙏🏻
Cevabin icin cok tesekkur ederim 2.testtede pozitif cikti bu haftayi gecirip doktora gidecem insallah benim korkum ilac kullanmis olmam vu sabah bile ictim cunki bilmiyodum 13 gun once kan testinde cikmadi ilac vermisti doktor insallah kotu bisey olmaz bu 2. Gebeligim ilkince cok gogus agrim olmustu yine oyle olacak saniyodum

Cevabin icin cok tesekkur ederim 2.testtede pozitif cikti bu haftayi gecirip doktora gidecem insallah benim korkum ilac kullanmis olmam vu sabah bile ictim cunki bilmiyodum 13 gun once kan testinde cikmadi ilac vermisti doktor insallah kotu bisey olmaz bu 2. Gebeligim ilkince cok gogus agrim olmustu yine oyle olacak saniyodum
Seninde mi ikinci çocuğun 😂insan hep aynı olacak sanıyor evet 😂 ay mantar ilacından ne olacak yaa takma çok. Bende kan testinde oğlum çıkmayınca adet söktürecek ne varsa kullandım bi hafta, içti de içtim körü körüne, kaynar küvetlere falan girdim. O düşük yaptırır dedikleri tüm çayları da içtim. Hiç de bişi olmadı sorunsuz bi gebelik doğal bi doğum oldu oğlAn biraz manyak çıktı hoş amao da bizim genetikten sanırım 😂 ana babalarımız çok mu biliyomuş, annem babam sigara içiyolarmış pöfür pöfür , babam alkolikti. Annem gebelikte emzirirken fln sigarayı hrp içmiş. Sayıyla içerdim diyo sayısı günlük 10 muş sen düşün 😂3 kardeşiz üçümüz de en az bi üniverste bitirdik çok da şaapmamak lazım ya . Zaten herşeyi kontrol ediyorlar.

Ayrıca darısı başıma yaa🙏🏻 Ben de bugün boyuna kustum , bi ateş basıyo bi soğuk. Günlerdir bulantım yanmam var ama işte artık elim gitmiyo test alıp yapmaya. Oğluma gebelik çalışmalarında da o kadar çok negatif gördüm ki , negatif göreceğime 2 hafta daha bekler kan görürüm kararım bu. Tahmini adetimden 4 gün önce 3-4 gün süren çok çok az pembe bi lekelenmem oldu, ardından test yaptım negatif çıktı. Bidaha da yapmam yani. Şimdi 47. Gündeyim, 60 a kadar olmazsam bi test yaparım. Onun dışında hiçbişeyi ay gebemiyim diye kafaya takmamaya çalışıyorum çünkü sanırım bıktım

Kızlar selam bir anne adayı olarak size sadece en belirgin yaşadığım hamilelik belirtimi söyliyim adetim duzenlidir iki gun gecikince bi test yapim dedim hani idrar kabına idrarı yapıyoruz ya o hep açık renk ve berraktı benim.Ama son testi yapışımda bi baktım bulanık ve hafif koyuydu daha teste damlatmadan görüntüsünden bi değişiklik olduğunu anlamıştım sonrada test çift çizgiydi bariz belirgin.Birde her ay duzenli gun aşırı ilişkiye girip hamile kalamayan ben o ay artık bırakmış hiç düşünmemiştim ve sadece bir kez yumurta döneminde ilişkiye girmiştik ve tutmuş sizde takmayın taktıkça olmuyor çok klişe ama bariz gerçek bende yaşadım Allahımm tez zamanda size de versin
Takmamak mümkün mü cnm böyle bir dert varken

Icimi rahatlattin cok sağol hala inanmıyorum zaten kac aydir istiyorduk Allahım bize bagislar insaalh isteyen herkeze nasip etsin antibiyotikle fitil kullandim insallah bi zarari olmamistir hakkimizda hayirlisi hicbi belirtim yok ilk geveligim cok zor gecti gercekten

Bende test yapmayacaktim ama 40 gunu g
Ayrıca darısı başıma yaa🙏🏻 Ben de bugün boyuna kustum , bi ateş basıyo bi soğuk. Günlerdir bulantım yanmam var ama işte artık elim gitmiyo test alıp yapmaya. Oğluma gebelik çalışmalarında da o kadar çok negatif gördüm ki , negatif göreceğime 2 hafta daha bekler kan görürüm kararım bu. Tahmini adetimden 4 gün önce 3-4 gün süren çok çok az pembe bi lekelenmem oldu, ardından test yaptım negatif çıktı. Bidaha da yapmam yani. Şimdi 47. Gündeyim, 60 a kadar olmazsam bi test yaparım. Onun dışında hiçbişeyi ay gebemiyim diye kafaya takmamaya çalışıyorum çünkü sanırım bıktım
Allah sizede nasip eder insallah bi test yap bence beklemek cok zor

Bende test yapmayacaktim ama 40 gunu g

Allah sizede nasip eder insallah bi test yap bence beklemek cok zor
Testinde garantisi yok ki, oğlum kan testinde çıkmadı benim vakti zamanında. Bi de bak yapınca senaryo şöyle oluyo, negatifi görüp işi gücü bırakıp ona ağlıyorum, eşime çemkiriyorum hayata küsüyorum, 2 gün sonra yine a acaba gebemiyim de testte mi çıkmadı diye ümit büyümeye başlıyo , sora bitest daha sora yine ağlama zart zurt, 70 e kadar ring bu, bi adet döneminde ortalama 5 hüsran yaşıyorum iyice psikolojim bozuluyo. Gecen tur ne güzel 37 de adet oldum teste para ödemeden ağlamadan zırlamadan bitti.

Testinde garantisi yok ki, oğlum kan testinde çıkmadı benim vakti zamanında. Bi de bak yapınca senaryo şöyle oluyo, negatifi görüp işi gücü bırakıp ona ağlıyorum, eşime çemkiriyorum hayata küsüyorum, 2 gün sonra yine a acaba gebemiyim de testte mi çıkmadı diye ümit büyümeye başlıyo , sora bitest daha sora yine ağlama zart zurt, 70 e kadar ring bu, bi adet döneminde ortalama 5 hüsran yaşıyorum iyice psikolojim bozuluyo. Gecen tur ne güzel 37 de adet oldum teste para ödemeden ağlamadan zırlamadan bitti.
Cok haklisin gercekten cok zor bi süreç insan hayal kirikligindan kurtulamiyo zaten psikolojik olarakda yipraninca olacagi varsada olmuyo stresten

Merhaba. Benimde reglime tam 7 gün var. Kasıklarımda aşırı batma var. Üzerimde gerginlik var. Kremsi alıntım. Çok stres yapıyorum olacak mı olmayacak mı diye bir seneden beri deniyoruz

Back