• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken gebelik belirtileri 💕

Daha adetime 10 gün var ama kaşıklarım ve karnım bir tuaf ,ara ara ağrı giriyor,birde sanki içerden yaniyor gibi,ara ara göğüslerimede ağrı giriyor.Surekli ağrı durumu yok.
Birde karnım aç gibi kaziniyor ama bi doygun hissi var.Canim birşey yemek istemiyor.
Çok çabuk yoruluyorum ve inanılmaz halsizim.
Adetimede daha var🤢

Daha adetime 10 gün var ama kaşıklarım ve karnım bir tuaf ,ara ara ağrı giriyor,birde sanki içerden yaniyor gibi,ara ara göğüslerimede ağrı giriyor.Surekli ağrı durumu yok.
Birde karnım aç gibi kaziniyor ama bi doygun hissi var.Canim birşey yemek istemiyor.
Çok çabuk yoruluyorum ve inanılmaz halsizim.
Adetimede daha var🤢
Merhaba canım benim de adetime 10 gün var , inanılmaz gazım var hem alttan hem üstten , göğüs uçlarım çok acıyor, sol kasıgımda batma var, bi de yumurtlama bittiği halde beyaz akıntı gelmeye devam ediyor. 10 gün önceden böyle belirtiler olur mu ki çok merak ediyorum sabırsızlanıyorum 😣😟

Merhaba canım benim de adetime 10 gün var , inanılmaz gazım var hem alttan hem üstten , göğüs uçlarım çok acıyor, sol kasıgımda batma var, bi de yumurtlama bittiği halde beyaz akıntı gelmeye devam ediyor. 10 gün önceden böyle belirtiler olur mu ki çok merak ediyorum sabırsızlanıyorum 😣😟
Malesef bende aynı durumdayım.Merakla ve heyecanla bekliyoruz

Kızlar merhaba 1 saat sonra ikinci çizgi çıktı miratech marka hakkında olumsuz yorum oldukça fazla biz doğal yolla korunuyorduk aslında şüphelenebilecek bir ilişki yaşamadık bide bu ay antibiyotik felan kullandım o yüzden de gerçekten pozitif diye korkuyorum ama 5 10 dk sonra çıkan çizgiyi dikkate almayın diolar siz ne diyorsunuz🙏

Eklentiler

• IMG-20190731-WA0039.jpeg
    IMG-20190731-WA0039.jpeg
    38,1 KB · Görüntüleme: 127
Merhabalar. Eklediğim resimden de görüleceği üzere, yumurtlama günlerimi değerlendirdik. Ovulasyon testi yapmadım ama kullandığım uygulamaya güvendiğim için, uygulama üzerinden gittik.
Son üç gündür karnımda, göbeğimin altı ile sezaryen dikişimin üst kısmında yumru gibi bir his var. İlk gün psikolojiktir diye düşündüm; ikinci gün geçmeyince gaz sancısı diye düşündüm. Çünkü bağırsaklarımda da sürekli hareketlilik var. Bugün yani üçüncü gün artarak devam edince biraz korktum, doktora gittim ama herhangi bir sıkıntı olmadığını söyledi. Ayaktayken sadece bir gerilme var. Oturunca yumru gibi bir topak hissediyorum sadece ama öyle bir şey yok aslında. Oturup da öne doğru eğildiğimde ise sanki kucağımda bir top var da eğilmeme engel oluyor gibi bir his oluşuyor. Bu his de sürekli olunca huzursuzluk veriyor bana. Biraz uzun oldu ama ☺️ soracağım şu ki, bu bir belirti midir? Başka hiç bir belirti yok. Bu kadar erken bir belirti olacağını sanmıyorum ama bir yandan da ilk defa böyle bir şey olduğu için şaşırıyorum. İlk hamileliğimde böyle bir şey olmamıştı çünkü.
BAT 11 ağustos.
Ne düşünüyorsunuz kızlar? Var mı böyle bir şey hisseden, yaşayan?

Eklentiler

• 6399C599-6706-4AC2-B4ED-271CC3B8787D.png
    6399C599-6706-4AC2-B4ED-271CC3B8787D.png
    355,1 KB · Görüntüleme: 86
Kızlar selam bir anne adayı olarak size sadece en belirgin yaşadığım hamilelik belirtimi söyliyim adetim duzenlidir iki gun gecikince bi test yapim dedim hani idrar kabına idrarı yapıyoruz ya o hep açık renk ve berraktı benim.Ama son testi yapışımda bi baktım bulanık ve hafif koyuydu daha teste damlatmadan görüntüsünden bi değişiklik olduğunu anlamıştım sonrada test çift çizgiydi bariz belirgin.Birde her ay duzenli gun aşırı ilişkiye girip hamile kalamayan ben o ay artık bırakmış hiç düşünmemiştim ve sadece bir kez yumurta döneminde ilişkiye girmiştik ve tutmuş sizde takmayın taktıkça olmuyor çok klişe ama bariz gerçek bende yaşadım Allahımm tez zamanda size de versin
Merhabalar cinsiyeti ne bebeğinizin acaba ?😊

Kızlar merhaba 1 saat sonra ikinci çizgi çıktı miratech marka hakkında olumsuz yorum oldukça fazla biz doğal yolla korunuyorduk aslında şüphelenebilecek bir ilişki yaşamadık bide bu ay antibiyotik felan kullandım o yüzden de gerçekten pozitif diye korkuyorum ama 5 10 dk sonra çıkan çizgiyi dikkate almayın diolar siz ne diyorsunuz🙏
Bence hamilesin canım bende antibiyotik kullanmıştım ama bir zararı olmuyor sen bı kan testi yaptır mutlaka o kadar çok korunurken hamile kalan var ki sen kendini garantiye al bence 😊

Tekrar yapmalısın

Bence hamilesin canım bende antibiyotik kullanmıştım ama bir zararı olmuyor sen bı kan testi yaptır mutlaka o kadar çok korunurken hamile kalan var ki sen kendini garantiye al bence 😊
Yarın sonuç çıkcak cnm hayırlısı olsun inşallah planlı değildi ama varsa da sağlıklı sıhhatli gelsin inş 🙏 yalnız çok sonradan çıkan çizgiyi dikkate almalı miyiz yani böyle olan var mı ben çok tecrübeli değilim de sadece buralardan okuyorum tskrler cvp için ♥️

Merhaba inşallah hepimiz hayırlı haberlerle gonlumuzden geçene kavusalim🙏
Bekledikçe günler geçmiyor.Beklenen adet 8 ağustos.son adet başlangıç 9 temmuz.
Bir haftaya yakın süredir karnım alt bölgelerinde ve kasiklarda ağrı ve sızlama var adet olacakmışım gibi,göğüslerde üç kısımlara doğru ağrı değil ama acı var, egilince veya birsey tasirken siddeti artiyor.birde kahverengi bölgede pıtır pıtır kabarcıklar var.karnim sis gibi oturup kalktıkça batma oluyor,birde bugün gögusume bıçak saplaniyor gibi bi agri grip çıkıyor.ozellikle bu sabah daha çok artan ağzımda bir acılık eksilik deterjanimsi bir tat hissi var.
Yani durumlar böyleyken ben daha bir hafta nasıl bekleyeceğim test için😕
Bunları veya benzerlerini yaşayanlardan yorum bekliyorum🙏

Ben ilk hamileliğimdede sabah mide bulantısı hiç yaşamadım şimdide 1,5 aylık hamile olmama rağmen hiç yok, ama inanılmaz derecede gaz hiç öyle olduğumu hatırlamıyorum, göğüslerim adete 6 gün kala şişmeye başladı birazda ağrı ben her adet öncesi olur diye düşünmedim, yorgunluk halsizlik hiç olmadı şimdi yeni yeni uyku yorgunluk oluyor.. bir de arada sırada belimde ağrı rahmime hafif hafif ağrı saptanıyordu birde çok yorulunca dizlerim ağrıyordu o kadar, akıntımda hiç olmadı ovulasyondan sonra.ben adetimden 3 gün önce kalıcı oje yapmaya gittiğimde hiç ihtimal vermedğim için yaptırmaya gittim tırnak etlerim yanmaya başladı ondan şüphelendim ve 3 gün önce test yapmama rağmen positif çıktı..

Lutfen birisi yardm etsn..
Adetime 2 gun kala yani hamle kalma ihtimalinin yuksek zamanlari ilski yasadm ve adetm 3 gun geckti 4.gun adet oldm. Gogus uclarm degsti sanki sivilce sivlce oldu. Buyudu. Ama kotu haber erken gebelk de kan testide negatf. Uzerine gormus olamam mi kanda da erkendir die ckmamstr. Olablr mi bi fikir vern

Back