• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken gebelik belirtileri 💕

Millet adet bitimi yumurtluyor ben 42 gündür adet olmadım daha yumurta bile oluşmamış olabilir, 30 gün ile 73 gün arasında korkunç bi adet döngüm var. Çocuk istemiyosam 35 e fiksliyor, çocuk istiyosak her ay çılgınca değişiyor. Millet 2. Hafta 1 hafta sevişip deniyor, 4 hafta bitmeden görüyor adeti yeni döngüye geçiyor . Ben 35. Günden 70. Güne kadar 5 günde bi gebelik testi 🙈 sırf bu aptal durumdan vazgecicem çocuktan yaa. Ovulasyon kiti desen onlar da bende yanlış çıkıyor. Akıntı elastik desen o da zaten3 günde bi sevişiyosaniçine giren spermin çıkışı sebebiyle yanıltıyor. Bu ay soğan kürü yaptım sözde bide. Fikri tavsiyesi olan var mı?
Canım doktora gözüktünmü pko olabilirsin adet döngün çok sıkıntılı bendede aynı durum vardı ve pko teshisi konuldu hormon ilaçlarıyla adet düzenleniyo suanda

Canım doktora gözüktünmü pko olabilirsin adet döngün çok sıkıntılı bendede aynı durum vardı ve pko teshisi konuldu hormon ilaçlarıyla adet düzenleniyo suanda
Ya bakıldı hepsine 20 yaşımdan beri 10 ayrı doktora gitmişimdir kan hormon testleri hersey kontrol edildi herşey normal. Pko yok. Yapım böyleymiş . Annem teyzelerim ananem fln hep böyle. Hepsinin de boy boy çocukları olmuş. Zaten benim de bi oğlum var ama bu düzensiz adet her çocuk isteğimde hamile kalmamı çok uzatıyor ve sürekli gebe miyim deil miyim soru işaretleriyle stres yaşamama sebep oluyor.

Benim adetim bittikten bir hafta sonra lekelenme olmuştu bel agrısıyla birlikte az bişey. sonra dier adetime bir hafta kala yine lekenme oldu iki gün sürdü ben adet oluyorum zannettim ama kesildi. Kesilince şüpelendim daha adetime 5 gün vardı ama dayanamayıp test yaptım pozitif çıktı ertesi gğn bi test daha yaptım yine pozitif çıktı. Yani bende lekelenmelerle gösterdi kendini👼🏻

Ya bakıldı hepsine 20 yaşımdan beri 10 ayrı doktora gitmişimdir kan hormon testleri hersey kontrol edildi herşey normal. Pko yok. Yapım böyleymiş . Annem teyzelerim ananem fln hep böyle. Hepsinin de boy boy çocukları olmuş. Zaten benim de bi oğlum var ama bu düzensiz adet her çocuk isteğimde hamile kalmamı çok uzatıyor ve sürekli gebe miyim deil miyim soru işaretleriyle stres yaşamama sebep oluyor.
Allah yardımcın olsun arkadaşım ozaman gerçekten stresli bi dönem olucak senin için. Ama iyi yönden bak sağlık açısından bi sıkıntın yok. Burda azalt stresini ☺️

Benim adetim bittikten bir hafta sonra lekelenme olmuştu bel agrısıyla birlikte az bişey. sonra dier adetime bir hafta kala yine lekenme oldu iki gün sürdü ben adet oluyorum zannettim ama kesildi. Kesilince şüpelendim daha adetime 5 gün vardı ama dayanamayıp test yaptım pozitif çıktı ertesi gğn bi test daha yaptım yine pozitif çıktı. Yani bende lekelenmelerle gösterdi kendini👼🏻
😳 adetten bir hafta önce ve bir hafta kala göstermesi 🙈 ümitsizliğe kapılanlara ümit olsun sizin belirtileriniz ☺️darısı bizlere 💕

Bende de 33. Gün bi lekelenme başladı 4 gün sürdü ama azıcıktı hani küçücük o denli küçüktü ki elime iğne batsa daha çok gelir ama ağrım fln oldu, adet bekledim gelmedi o sıralar bulantı başladı. Şimdi bu olayın üzerinden 10 günden fazla geçti dün yumurta akı uzayan geldi ve yine ağrılar kramplar bi olaylar geri döndü, en son lekelenmede test yaptım negatifti ama olabilir miyim ben de gebe acabağ?

Son düzenleme:
Allah yardımcın olsun arkadaşım ozaman gerçekten stresli bi dönem olucak senin için. Ama iyi yönden bak sağlık açısından bi sıkıntın yok. Burda azalt stresini ☺
Yakında bulantıdan ölücem , yanma bulantı. Tsh yüzünden ilaca başladım 2 ay oldu. Gebeliğimde de vermişlerdi bu ilacı, gebelikle birleşince çok yanma yapmıştı, gebe değilken hiç etkisi yokmuş herkes öyle diyodu. Şuan 2 aydır kullanıyorum 2-3 hafta önceye kadar bende de etkisi yoktu şuan felaket durumum. Ya östorojen yükselince çarpıyor böyle ya da gebemiyim ki acaba diye yine sardı düşünce. Gebeyken yapışkan uzayan şeffaf akıntısı olan var mı aranızda kızlaar?

Bende de 33. Gün bi lekelenme başladı 4 gün sürdü ama azıcıktı hani küçücük o denli küçüktü ki elime iğne batsa daha çok gelir ama ağrım fln oldu, adet bekledim gelmedi o sıralar bulantı başladı. Şimdi bu olayın üzerinden 10 günden fazla geçti dün yumurta akı uzayan geldi ve yine ağrılar kramplar bi olaylar geri döndü, en son lekelenmede test yaptım negatifti ama olabilir miyim ben de gebe acabağ?
Adetin gecikti mi yani tam anlayamadım orayı 🙈 ama adet agrıları çok oluyo bende de oldu adet olucam zannediodum hep

😳 adetten bir hafta önce ve bir hafta kala göstermesi 🙈 ümitsizliğe kapılanlara ümit olsun sizin belirtileriniz ☺darısı bizlere 💕
Adetim gecikmemişti daha bir hafta vardı adetime lekelenmem oldu ben adet olucam sandım agrılarımda vardı ama leke kesildi kesilince test yaptım işte daha adetime 5 gün oldugu halde pozitif çıktı.pozitif çıkmasa da ünitsiz olmamak lazım çünkü bazen yumurtlama erken oluyo erken döllenio erkenden de pozitif çıkabilio ama bunu terside olabilio🙃

benim bata 10 gün var erken gebelik ne zaman yapmalıyım ? bide hiç bir ay olmadığı gibi bu ay acayip göğüs hassasiyeti var :(

benim bata 10 gün var erken gebelik ne zaman yapmalıyım ? bide hiç bir ay olmadığı gibi bu ay acayip göğüs hassasiyeti var :(
Canım 6 gün kalaya kadar malesef çıkmıyo çıkanlarda var tabiyki ama ben görmedm etrafımda 🙄 en garantiside kanda baktırmak. Bu ay benimde göğüslerim çok büyüdü ve hassaslaştı ama adet oldum hala acıyo göğüslerim çok ilginç hiç böyle olmamıstı 😓 inşallah sende vardır güzel haberlerini verirsin bizede 💕

Canım 6 gün kalaya kadar malesef çıkmıyo çıkanlarda var tabiyki ama ben görmedm etrafımda 🙄 en garantiside kanda baktırmak. Bu ay benimde göğüslerim çok büyüdü ve hassaslaştı ama adet oldum hala acıyo göğüslerim çok ilginç hiç böyle olmamıstı 😓 inşallah sende vardır güzel haberlerini verirsin bizede 💕
işte garip birşey bu benim için göğüslerim böle hassaslaşmaz aslında 3. gebeliğim ama insan hepsinde unutuyor :) bide düşüğüm olduğu için test yapmaya da çekiniyorum aslında

Adetin gecikti mi yani tam anlayamadım orayı 🙈 ama adet agrıları çok oluyo bende de oldu adet olucam zannediodum hep
Adet döngüm 30-73 gün arası ama çoğunluk 40 olmadan oluyorum. Şuan 46. Gündeyim. Valla ben çok ağrılı adet olurdum eskiden. Oğluma gebeliğimi hiç anlamadım. İlk8-9 hafta gögüslerim dahi şişmedi karnım çok azcık ağrımıştı. Doğum sonrası 10 ay zaten adet görmedim , 20 ay oğlumu emzirdim o süreçte 40-50 arasında oldum hep adet ama emzirme bittiği gibi 32 ye fikslemişti, 4-5 ay öyle adet oldum ta ki bidaha çocuk isteyene kadar

işte garip birşey bu benim için göğüslerim böle hassaslaşmaz aslında 3. gebeliğim ama insan hepsinde unutuyor :) bide düşüğüm olduğu için test yapmaya da çekiniyorum aslında
Allah bağışlasın negüzel ☺️ Darısı bizlerin başına 🙈 her kadın kendi vücudunu daha iyi tanıyo canım bakma sen kmseye kendindeki değişiklikler birer belirtidir bence ☺️ İnşallah vardır 😍

Adet döngüm 30-73 gün arası ama çoğunluk 40 olmadan oluyorum. Şuan 46. Gündeyim. Valla ben çok ağrılı adet olurdum eskiden. Oğluma gebeliğimi hiç anlamadım. İlk8-9 hafta gögüslerim dahi şişmedi karnım çok azcık ağrımıştı. Doğum sonrası 10 ay zaten adet görmedim , 20 ay oğlumu emzirdim o süreçte 40-50 arasında oldum hep adet ama emzirme bittiği gibi 32 ye fikslemişti, 4-5 ay öyle adet oldum ta ki bidaha çocuk isteyene kadar
Canım seninki streslede alakalı bence baksana cocuk isteyene kadar iyiydi diosun ☺️ Takmamamız lazım düşünmememiz lazım ama elde deil malesef çekiyoz 🙈

Canım seninki streslede alakalı bence baksana cocuk isteyene kadar iyiydi diosun ☺ Takmamamız lazım düşünmememiz lazım ama elde deil malesef çekiyoz 🙈
Ya ben 13 senedir evliyim ama hiç çetele tutmamıştım 3.5 sene önceye kadar hiç denememiştik ama yılda bi kere 60-70 gün adet olmadığım olurdu onun dışında 35-45 arası seyrederdi. Şuan en komiği şu ki aralığa kadar düzenliydi. Herkes soğan kürünü çok övüyor dedim yapayım zarar gelmez antioksidandır nolcak , derken o ay 53 gün olmadım, sonraki ay 37 de oldum. Bu ay yine soğan kürü yaptım adet bitimiyle yine olmuyorum adet resmen soğan kürü bende ters tepiyor bidaha yakınından geçmem . Kafaya takmayım zaten acelesi yok zaten oğlum ufak diye geniş geniş başlamıştık 3-4 ay önce ama inan bu kısa sürede en az20 kişi zıp zıp gelip ikinciye gebeyim dedi bu galiba sinirimi bozdu. Ay ne ikincisi kocayla yatakları ayırdık diyen tip bile gelip gebeyim kaza kurşunu dedi ruh halim bozuldu ya

Kızlar bi sorum olacak. Yerleşme kanamasından kaç gün sonra gebelik testi doğru sonuç verir fikri olan var mı?

Allah bağışlasın negüzel ☺ Darısı bizlerin başına 🙈 her kadın kendi vücudunu daha iyi tanıyo canım bakma sen kmseye kendindeki değişiklikler birer belirtidir bence ☺ İnşallah vardır 😍
gün geçtikçe kasık ağrım göğüs hassasiyeti artıyor . akıntım çok yoğun saçmaladı vücut :D bakalım ne çıkacak bat a 9 gün var daha

Ya ben 13 senedir evliyim ama hiç çetele tutmamıştım 3.5 sene önceye kadar hiç denememiştik ama yılda bi kere 60-70 gün adet olmadığım olurdu onun dışında 35-45 arası seyrederdi. Şuan en komiği şu ki aralığa kadar düzenliydi. Herkes soğan kürünü çok övüyor dedim yapayım zarar gelmez antioksidandır nolcak , derken o ay 53 gün olmadım, sonraki ay 37 de oldum. Bu ay yine soğan kürü yaptım adet bitimiyle yine olmuyorum adet resmen soğan kürü bende ters tepiyor bidaha yakınından geçmem . Kafaya takmayım zaten acelesi yok zaten oğlum ufak diye geniş geniş başlamıştık 3-4 ay önce ama inan bu kısa sürede en az20 kişi zıp zıp gelip ikinciye gebeyim dedi bu galiba sinirimi bozdu. Ay ne ikincisi kocayla yatakları ayırdık diyen tip bile gelip gebeyim kaza kurşunu dedi ruh halim bozuldu ya
ruh halini bozmaya gerek yok herkes kendine baksın ama adetin düzensiz doktorla görüştün mü ?

Back