• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken gebelik belirtileri 💕

Ben de aranıza yeni katıldım
her ay sanki belirtilerim varmış gibi bi durum hissettim psikolojik demek hep hüsran
Bu ay yumurtlama dönemim tam olarak 16-17 idi ama testte 14-15 i de sinyal verdiği için denedik! Şimdi ise Kasıklarımda çoook hafif kramplar var ve de midem çok yanıyo 2 gündür ! Adetime daha 10 gün var beklemek çok strese sokuyo beni her seferinde sizlerin yazdıklrını okuyordum ama daha dayanamadım ben de paylaşmak istedim

Ben de aranıza yeni katıldım
her ay sanki belirtilerim varmış gibi bi durum hissettim psikolojik demek hep hüsran
Bu ay yumurtlama dönemim tam olarak 16-17 idi ama testte 14-15 i de sinyal verdiği için denedik! Şimdi ise Kasıklarımda çoook hafif kramplar var ve de midem çok yanıyo 2 gündür ! Adetime daha 10 gün var beklemek çok strese sokuyo beni her seferinde sizlerin yazdıklrını okuyordum ama daha dayanamadım ben de paylaşmak istedim
Evet beklemek çok zor. Bende geri boş vakit bulduğumda buraya gelip yazılanları okuyorum bağımlılık yaptı

Benim de günlerdir kasık ve bel ağrım var ayrıca dün baş ağrısı falan da oldu ki benim başım pek ağrımaz ama bu sabah test yaptım negatif. Adete 4 gün var

Back