- Konu Sahibi Tatlibekleyis
Ah ağzın bal yesinnnn varmı ki böyle olup hamile kalanBebek kanamasıdır bence canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah ağzın bal yesinnnn varmı ki böyle olup hamile kalanBebek kanamasıdır bence canım
Bilmiyorum ki cNım ama belirtiler arasında yerleşme tutunma kanaması oluyormusAh ağzın bal yesinnnn varmı ki böyle olup hamile kalan
Ah canım keşke yaa peki siz ne durumdasınızBilmiyorum ki cNım ama belirtiler arasında yerleşme tutunma kanaması oluyormus![]()
Canım valla cuma cumartesi reglim ınsallah olmam akıntı var kasık agrım vardı gectı gogus uclarım sızlıyordur gectı bunlar gecınce umudumda gitti fılan degısık hallerdeyimAh canım keşke yaa peki siz ne durumdasınız
İnşşş olmazsın canım ne kadardır istiyorsun çocukCanım valla cuma cumartesi reglim ınsallah olmam akıntı var kasık agrım vardı gectı gogus uclarım sızlıyordur gectı bunlar gecınce umudumda gitti fılan degısık hallerdeyim![]()
Yeni daha canım bu ay basladıkİnşşş olmazsın canım ne kadardır istiyorsun çocuk
OOoo olur merak etme ben 2 senedir uğraşıyorumYeni daha canım bu ay basladık![]()
Hayırlısıyla Rabbım kucagını doldursun canımOOoo olur merak etme ben 2 senedir uğraşıyorum
Hepimizin isteyen herkesin inşHayırlısıyla Rabbım kucagını doldursun canım
Kremsi bi akıntı var başka akıntım yok. Sabah dayanamadım evde bir tane gebelik testim vardı onu yaptım ama negatif çıktıLeke filan oldu mu hiç inş olmaSınız![]()
Evet beklemek çok zor. Bende geri boş vakit bulduğumda buraya gelip yazılanları okuyorum bağımlılık yaptıBen de aranıza yeni katıldım
her ay sanki belirtilerim varmış gibi bi durum hissettim psikolojik demek hep hüsran
Bu ay yumurtlama dönemim tam olarak 16-17 idi ama testte 14-15 i de sinyal verdiği için denedik! Şimdi ise Kasıklarımda çoook hafif kramplar var ve de midem çok yanıyo 2 gündür ! Adetime daha 10 gün var beklemek çok strese sokuyo beni her seferinde sizlerin yazdıklrını okuyordum ama daha dayanamadım ben de paylaşmak istedim
Adetinize kaç gün var?benimde sol kasığımda batma var gaz varve göğüs uçlarında acıma var hayırlısı allahtan
![]()
Adetine kaç gün var kiKremsi bi akıntı var başka akıntım yok. Sabah dayanamadım evde bir tane gebelik testim vardı onu yaptım ama negatif çıktı![]()
1hafta yoktur tahminim histeroskopi oldum 2ay önce adetten sonra 23.günümAdetinize kaç gün var?
3 gün varAdetine kaç gün var ki
Rabbim hayırlısıyla sevindirsin inşallah1hafta yoktur tahminim histeroskopi oldum 2ay önce adetten sonra 23.günüm
amin isteyen herkesi inşallahRabbim hayırlısıyla sevindirsin inşallah