En erken gebelik belirtileri 💕

Slm canim Benim 21ci gün baslamisti adet sancilarim ve bu ayda olmadi dedim bikacgüne hastalanmayi beklerken 2 gün gecikmis farketmedim bile yoksa Baska belirtim olmadi oglum 2.5 yasinda Simdi cok sükür kismetse kardes istioruz bakalim 5 günüm kaldi yine ayni sekilde 4-5gündür sancilarim var afedersin gaz ve gögüs hassasiyeti ama en kesini adet gecikmesi digerleri adet belirtileriyle ayni oldugu icin yaniltabiliyor piskolojik Olarak

Merhaba canım allah bağışlasın oğluşunu. Buayda inş güzel haberlerin gelir benimde 8 günüm var bende bekleyişteyim aynı belirtiler bendede var göğüs ve gaz iki gündürde akıntı ve idrara sıkışma başladı umarım piskolojik deildir

Sagol canim darisi basina en kisa zamanda. Ben Pek ümitli Degilim aslinda suan bütün belirtiler olsada piskolojik oldugunu düsünüyorum cünkü erken gebelik testi bugün yaptim negativ cikti Olsaydi hafifte olsa silik cikardi heralde

Aminnn canım Ama daha 5 günün varmış geçde döllenmiş olabilir oyüzden umutsuzluğa kapılma. Gecikmeden sora bidaha yap bende çok sabırsızım iki gün sonra erken gebelik testi yapmak istiyorum

Merhabalar, demin yeni üye oldum hatta suan yanlıs yere bile yazıyo olabilirim. Bebek deniyoruz eşimle. Bu ay ilk defa şöyle tuhaf bişey oldu; normalde adetim 6 gün sürer bu ay ilk defa 2 gün sürdü 3 ve 4. Gün sadce leke geldi kahverengi. Suan adetim biteli 1 hafta oluyo cok akıntım oldugu icin doktora gittim muayene icin. Durumu da anlattım, hemen adet bitiminde yumurtlamam olmus bitmiş ve suan rahim duvarım 11 mm kalınlığında. 1 hafta sonea gebelik testi yapabilirsn dedi doktor ama ümitlenmek istemiyorum. Böyle bi durumunla karsılsan varmı ?

merhaba canım benim başıma gelmedi ama bi arkadaşımada benzer bi durum olmuştu normal gününde 7 gün adeti sürmüş ve adet bitiminde yumurta oluşup çatlamış ve o ay gebe kalmıştı Umarım seninde öyledir güzel haberlerini verirsin

Umarım öyle olur canım cok saol

Kızlar selam bir anne adayı olarak size sadece en belirgin yaşadığım hamilelik belirtimi söyliyim adetim duzenlidir iki gun gecikince bi test yapim dedim hani idrar kabına idrarı yapıyoruz ya o hep açık renk ve berraktı benim.Ama son testi yapışımda bi baktım bulanık ve hafif koyuydu daha teste damlatmadan görüntüsünden bi değişiklik olduğunu anlamıştım sonrada test çift çizgiydi bariz belirgin.Birde her ay duzenli gun aşırı ilişkiye girip hamile kalamayan ben o ay artık bırakmış hiç düşünmemiştim ve sadece bir kez yumurta döneminde ilişkiye girmiştik ve tutmuş sizde takmayın taktıkça olmuyor çok klişe ama bariz gerçek bende yaşadım Allahımm tez zamanda size de versin

Merhaba kızlar benim bu aya adetim nırmalinde. Cok kısa sürdü bi tuhaftı ilk defa, ve erken yumurtlamısım doktor öyle dedi. Suan adetim biteli 8 gün falan oldu ve sol kasığım sanki bi yere carpmısımda agrıyo gibi dokununca bile bu bi belirti olabilir mi ?

Millet adet bitimi yumurtluyor ben 42 gündür adet olmadım daha yumurta bile oluşmamış olabilir, 30 gün ile 73 gün arasında korkunç bi adet döngüm var. Çocuk istemiyosam 35 e fiksliyor, çocuk istiyosak her ay çılgınca değişiyor. Millet 2. Hafta 1 hafta sevişip deniyor, 4 hafta bitmeden görüyor adeti yeni döngüye geçiyor . Ben 35. Günden 70. Güne kadar 5 günde bi gebelik testi sırf bu aptal durumdan vazgecicem çocuktan yaa. Ovulasyon kiti desen onlar da bende yanlış çıkıyor. Akıntı elastik desen o da zaten3 günde bi sevişiyosaniçine giren spermin çıkışı sebebiyle yanıltıyor. Bu ay soğan kürü yaptım sözde bide. Fikri tavsiyesi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…