- 6 Mart 2019
- 138
- 57
- 98
- 32
- Konu Sahibi Tatlibekleyis
-
Slm canim Benim 21ci gün baslamisti adet sancilarim ve bu ayda olmadi dedim bikacgüne hastalanmayi beklerken 2 gün gecikmis farketmedim bile yoksa Baska belirtim olmadi oglum 2.5 yasinda Simdi cok sükür kismetse kardes istioruz bakalim 5 günüm kaldi yine ayni sekilde 4-5gündür sancilarim var afedersin gaz ve gögüs hassasiyeti ama en kesini adet gecikmesi digerleri adet belirtileriyle ayni oldugu icin yaniltabiliyor piskolojik Olarak
Aminnn canımSagol canim darisi basina en kisa zamanda. Ben Pek ümitli Degilim aslinda suan bütün belirtiler olsada piskolojik oldugunu düsünüyorum cünkü erken gebelik testi bugün yaptim negativ cikti Olsaydi hafifte olsa silik cikardi heralde
Aminn cnm neyaptın sonuç neoldu ?Hakkimizda hayirlisi olsun Insallah canim
BEnde beklıyorum kızlr adetıme 6gun var
CANım erken gebelık testı yaptım bıraz once negatıf cıktıbenimde son 4 canım
Olsun kuzum hiç moralini bozma henüz çok erken yeniden yaparsınCANım erken gebelık testı yaptım bıraz once negatıf cıktı
merhaba canım benim başıma gelmedi ama bi arkadaşımada benzer bi durum olmuştu normal gününde 7 gün adeti sürmüş ve adet bitiminde yumurta oluşup çatlamış ve o ay gebe kalmıştıMerhabalar, demin yeni üye oldum hatta suan yanlıs yere bile yazıyo olabilirim. Bebek deniyoruz eşimle. Bu ay ilk defa şöyle tuhaf bişey oldu; normalde adetim 6 gün sürer bu ay ilk defa 2 gün sürdü 3 ve 4. Gün sadce leke geldi kahverengi. Suan adetim biteli 1 hafta oluyo cok akıntım oldugu icin doktora gittim muayene icin. Durumu da anlattım, hemen adet bitiminde yumurtlamam olmus bitmiş ve suan rahim duvarım 11 mm kalınlığında. 1 hafta sonea gebelik testi yapabilirsn dedi doktor ama ümitlenmek istemiyorum. Böyle bi durumunla karsılsan varmı ?
Umarım öyle olur canım cok saolmerhaba canım benim başıma gelmedi ama bi arkadaşımada benzer bi durum olmuştu normal gününde 7 gün adeti sürmüş ve adet bitiminde yumurta oluşup çatlamış ve o ay gebe kalmıştı ☺ Umarım seninde öyledir güzel haberlerini verirsin
İyi düşün iyi olsun canımUmarım öyle olur canım cok saol
Demin yazdığım givi canım hala bisey yok ama sağ kasığım agrıyo acaba basına gelen varmı diye tekrar yzaym soraym dedimİyi düşün iyi olsun canım ☺ Merak ederim sonucu paylaş bizimlede
Millet adet bitimi yumurtluyor ben 42 gündür adet olmadım daha yumurta bile oluşmamış olabilir, 30 gün ile 73 gün arasında korkunç bi adet döngüm var. Çocuk istemiyosam 35 e fiksliyor, çocuk istiyosak her ay çılgınca değişiyor. Millet 2. Hafta 1 hafta sevişip deniyor, 4 hafta bitmeden görüyor adeti yeni döngüye geçiyor . Ben 35. Günden 70. Güne kadar 5 günde bi gebelik testimerhaba canım benim başıma gelmedi ama bi arkadaşımada benzer bi durum olmuştu normal gününde 7 gün adeti sürmüş ve adet bitiminde yumurta oluşup çatlamış ve o ay gebe kalmıştı ☺ Umarım seninde öyledir güzel haberlerini verirsin
Yok canim bidahakine InsallahAminn cnm neyaptın sonuç neoldu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?