- 4 Nisan 2019
- 5.910
- 6.337
- 198
- Konu Sahibi Tatlibekleyis
-
Ne zaman başladı nasıldı akıntınızBen gebe kaldigimda sarı akıntı olmuştu. Ne yaptiniz
Adet gününe 1 hafta kala başlamıştı günlük ped kullanıyodum beyaz değilde sarımsı bi akıntı bide sürekli akintim oldu sarı ve sulu bi şekildeNe zaman başladı nasıldı akıntınız
İnşallah bende hamileyimdir ve sağlıklı bi gebelik geçiririz canımAdet gününe 1 hafta kala başlamıştı günlük ped kullanıyodum beyaz değilde sarımsı bi akıntı bide sürekli akintim oldu sarı ve sulu bi şekilde
Yaptirmadin mi hala kan tahlili ? Ben dış gebelik yaşıyorum malesef canım atlatmak uzereyimİnşallah bende hamileyimdir ve sağlıklı bi gebelik geçiririz canım
Yok canım 31temmuz da olmazsam yaptırcam iki gündür kasık ağrım başladı. Çok geçmiş olsun ya .Allah yardımcınız olsunYaptirmadin mi hala kan tahlili ? Ben dış gebelik yaşıyorum malesef canım atlatmak uzereyim
Merhaba canım benim de adetime 10 gün var , inanılmaz gazım var hem alttan hem üstten , göğüs uçlarım çok acıyor, sol kasıgımda batma var, bi de yumurtlama bittiği halde beyaz akıntı gelmeye devam ediyor. 10 gün önceden böyle belirtiler olur mu ki çok merak ediyorum sabırsızlanıyorumDaha adetime 10 gün var ama kaşıklarım ve karnım bir tuaf ,ara ara ağrı giriyor,birde sanki içerden yaniyor gibi,ara ara göğüslerimede ağrı giriyor.Surekli ağrı durumu yok.
Birde karnım aç gibi kaziniyor ama bi doygun hissi var.Canim birşey yemek istemiyor.
Çok çabuk yoruluyorum ve inanılmaz halsizim.
Adetimede daha var
Malesef bende aynı durumdayım.Merakla ve heyecanla bekliyoruzMerhaba canım benim de adetime 10 gün var , inanılmaz gazım var hem alttan hem üstten , göğüs uçlarım çok acıyor, sol kasıgımda batma var, bi de yumurtlama bittiği halde beyaz akıntı gelmeye devam ediyor. 10 gün önceden böyle belirtiler olur mu ki çok merak ediyorum sabırsızlanıyorum
Teşekkür ederimm canım sagolasinYok canım 31temmuz da olmazsam yaptırcam iki gündür kasık ağrım başladı. Çok geçmiş olsun ya .Allah yardımcınız olsun
Merhabalar cinsiyeti ne bebeğinizin acaba ?Kızlar selam bir anne adayı olarak size sadece en belirgin yaşadığım hamilelik belirtimi söyliyim adetim duzenlidir iki gun gecikince bi test yapim dedim hani idrar kabına idrarı yapıyoruz ya o hep açık renk ve berraktı benim.Ama son testi yapışımda bi baktım bulanık ve hafif koyuydu daha teste damlatmadan görüntüsünden bi değişiklik olduğunu anlamıştım sonrada test çift çizgiydi bariz belirgin.Birde her ay duzenli gun aşırı ilişkiye girip hamile kalamayan ben o ay artık bırakmış hiç düşünmemiştim ve sadece bir kez yumurta döneminde ilişkiye girmiştik ve tutmuş sizde takmayın taktıkça olmuyor çok klişe ama bariz gerçek bende yaşadım Allahımm tez zamanda size de versin
Bence hamilesin canım bende antibiyotik kullanmıştım ama bir zararı olmuyor sen bı kan testi yaptır mutlaka o kadar çok korunurken hamile kalan var ki sen kendini garantiye al benceKızlar merhaba 1 saat sonra ikinci çizgi çıktı miratech marka hakkında olumsuz yorum oldukça fazla biz doğal yolla korunuyorduk aslında şüphelenebilecek bir ilişki yaşamadık bide bu ay antibiyotik felan kullandım o yüzden de gerçekten pozitif diye korkuyorum ama 5 10 dk sonra çıkan çizgiyi dikkate almayın diolar siz ne diyorsunuz
Tekrar yapmalısınMerhaba canım benim de adetime 10 gün var , inanılmaz gazım var hem alttan hem üstten , göğüs uçlarım çok acıyor, sol kasıgımda batma var, bi de yumurtlama bittiği halde beyaz akıntı gelmeye devam ediyor. 10 gün önceden böyle belirtiler olur mu ki çok merak ediyorum sabırsızlanıyorum
Yarın sonuç çıkcak cnm hayırlısı olsun inşallah planlı değildi ama varsa da sağlıklı sıhhatli gelsin inşBence hamilesin canım bende antibiyotik kullanmıştım ama bir zararı olmuyor sen bı kan testi yaptır mutlaka o kadar çok korunurken hamile kalan var ki sen kendini garantiye al bence
Neyi canım anlamadımTekrar yapmalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?