en cok istedigim seyi artk istemiyorum

Aranızda çok büyük bir vukuat olmamış ki neden böyle davranıyor babası?
Bence babası yüzünden sevdiğinizi harcamayın.
İsteme olayını erteleyin ikna etsin babasını gelsin.
Sonrasında gerekmedikçe konuşmazsınız veya tam tersi oturup neden bu kadar istenmediğinizi konuşursunuz.

Bilmiyorum. Babasıyla ozel bi tansma soz konusu olmadı beni bu sene ogrendi zaten. ve onceki konumu flan okuduysan ablasyla skntlydm ablasda onceden kotu falan anlattysa oyle kalms olabilirim aklnda bilmiyorum.

Benim sevgilimin annesi babası ayrı. İstemeye gelirken ya annesi gelmeyecek ya babası.
Bende böyle olmasını istemezdim ama hayat bu. Eğer böyle bi durum olsaydı babası gelmese de olur derdim.
Ama resmen inat yapmış babası çok tuhaf.

yani haklısın tabiki çok zor bir durum ama çocuk gerçekten sevdiğin ve adam gibi eş olabilecek biriyse ben babasının ayıbını ona yüklemezdim, ama burada sevgilinin nasıl biri olduğunun çok büyük önemi var. Yani kafanda hiçbir soru işareti yoksa onunla ilgili ve evlendiğinizde ailesine mesafesini koyabilecekse bir daha düşün derim. Ama zaten sevgilinle de sorunlarınız varsa zaten boşver gitsin.

Bilmiyorum. Babasıyla ozel bi tansma soz konusu olmadı beni bu sene ogrendi zaten. ve onceki konumu flan okuduysan ablasyla skntlydm ablasda onceden kotu falan anlattysa oyle kalms olabilirim aklnda bilmiyorum.
Çok ilginç, doğru düzgün bir sebep bile yok. O zaman asla geri adım atmayın, aile çok çok önemli bu işlerde. Sadece siz değil, aileniz de etkilenecek bu olaylardan, onlar da muhattap olacaklar. Bana pek normal bir aile gibi gelmediler. Doğru olanı yapmışsınız.

Haklsn canım ya cok sagol. Bide o erkek yani hani erkek dayanr ama bi kz cok ezilir istenmedikce. Ve Ben cok duygusalmdr cok cabuk takar uzulur aglarm. Cok ypratır bu durum beni. herseyin hayırlısı olur insAllah.

Babam bana bigun bi laf etmisti. Dediki ben ona gel iste derim hadi dedim diyelim onun babası istemedi ailesi istemedi ben seni sanki kızımı zorla kabul ettirir gibi hemen nasıl veriyim dedi ve bu oldu. Babam gelemeyecek dediginde bitti. Sinir krizleri gecirdim agladm yeni sakinlestim ve paylasmak istedm. Cok uzuldum. Ben babama boyle biseyi yasatmak istemedim kendimede. Babam ne duruma duser akrabalar herkes olur istemede. Babam cok iyidir cok anlayısldr genede bisey demems babasnn gelmemesine arams dems. Ama ben babamın dusuncesini bilirim. Cok uzulur daha seni istemeye bile gelmek istemediler sen nasl istedin der.

Aile atsan atlmaz satsan satılmaz ne cok kotu sey yasayan insanlar var ve Birbirinden vazgecmeyenler. Ben onaa ailenden vazgec diyemem.

Bu forumda boyle gururlu birilerinin oldugunu gormek beni mutlu etti.
Enn dogrusuni yapmissin
Ailene saygisizlik asla affedilemez
Sakin taviz verme

Zorla guzellik olmazkiii.

Onlarn yapabilcegi bisey yokmus ayrı olunca iste insanlar boyle oluyo da bizde boyle biseyde yokki

Bu forumda boyle gururlu birilerinin oldugunu gormek beni mutlu etti.
Enn dogrusuni yapmissin
Ailene saygisizlik asla affedilemez
Sakin taviz verme

Cok tesekkur ederim canm. Aynen bana gorede saygısızlk geldi. O kendi kızı istendiginde ben kız vermesini bilmiyorum diyemez. Benm babamda ablamda ilk oldugu icin bilmiyordu etmiyordu ama buyuklere danıstı cagrdı etti ama gene ordaydı. Ben bilmiyorum bu isleri istemeye gelmeyin mi diyecekti. Istemedigi burdan acık net.

Yok baskasnı dusunmediklerine eminim benide dusunmuyorlar. :)
ne için istemesinlerse istemesinler
daha şimdiden tanışmadan etmeden sana ve ailesine saygısızlık yapan aileyle toptan ilişkiyi kesmen çok iyi olmuş bence
ayrıca ya nişanlım anneme küfür etti ama ben onu çok seviyorum vs. demediğin için de takdir ettim bu örnekleride görüyor ve okuyoruz

Bazı iliski evrelerinde insan o kufurleri yutuyo ama emin ol onlarda farkna varr. Ben bisey dencek olsa hemen tepkimi belli ederm. cok tesekkur ederim gercekten. Beni istemeyene zorla degil. Beni cok sevsin artk dustu gozumden bu durum ister onun sucu olsun olmasn. Aileme ben bunu yapamam. Insann yası arttıkca farkediyo boyle seyleri daha iyi anlıyor.

Bende de ilk tanışmaya baba gelmemişti, babamın o kırgınlığı hala devam eder...
Oğluna kız istemeye tabi ki gelecek bi baba. Ne babalar var oğlunun arkasında her daim duran.

Bende de ilk tanışmaya baba gelmemişti, babamın o kırgınlığı hala devam eder...
Oğluna kız istemeye tabi ki gelecek bi baba. Ne babalar var oğlunun arkasında her daim duran.

Aynen oyle ya bi istemede oturmayı bile yapmıyorsa napabilirim ki. Zorla degil onun babası atası da o yani. Istemede nasl olmaz yani

emin ol, seni o güzel annen baban elalemin serefsizleri ezsin hor görsün diye buyutmedi hayatım. Aklını kullanmissin ayrilmissin. Emin ol çok daha iyilerine daha güzel ailelere de layiksin. Icin ferah olsun. Doğru olan yoldasin.

Daha en basında böyle yapan aileyle olmaz ya.tabi sevgilinizde aranız çok iyiyse düşünün tabi ama,kaynana değil de kayınpeder bile böyleyse kaynana da eklenince ilerde daha zor olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…