- 24 Kasım 2009
- 22.108
- 85.744
-
- Konu Sahibi mutlulukseninle05
Öyle gelecekse gelmesin canım. Senin de bir ailen var. Bu şekilde başlayan bir iş onların içine sinecek mi peki? Benim ailem babası olamadan gelen aileyi kabul bile etmez mesela... Seninkilerin de edeceğini sanmam.
Bu arada merak ettim neden bu kadar karşı bu baba sizin evlenmenize?
Ya ben toz kondurup kondurmamasna bakmıyorum artk. Beni istemeyen bi aileye nasıl giriyim ki. Babamn karsısnda babası degil annesi ablası isteyecek. Cok mantksz . dugunde oynamayı nasl hareket edilir bilmiyorum diye dugunumuzede mi gelmeyecek.
Ya ben toz kondurup kondurmamasna bakmıyorum artk. Beni istemeyen bi aileye nasıl giriyim ki. Babamn karsısnda babası degil annesi ablası isteyecek. Cok mantksz . dugunde oynamayı nasl hareket edilir bilmiyorum diye dugunumuzede mi gelmeyecek.
Çok ilginç, doğru düzgün bir sebep bile yok. O zaman asla geri adım atmayın, aile çok çok önemli bu işlerde. Sadece siz değil, aileniz de etkilenecek bu olaylardan, onlar da muhattap olacaklar. Bana pek normal bir aile gibi gelmediler. Doğru olanı yapmışsınız.Bilmiyorum. Babasıyla ozel bi tansma soz konusu olmadı beni bu sene ogrendi zaten. ve onceki konumu flan okuduysan ablasyla skntlydm ablasda onceden kotu falan anlattysa oyle kalms olabilirim aklnda bilmiyorum.
Tam tersi bi olayi yasadim babam esimi istemedi bi turlu sevemedi kabullenemedi esimi cok sevdim iyide biridir her neyse 6 yillik evliyim babam ve esim arasindaki sogukluk devam ediyor yani sonradan duzelme diye bisey olmuyor ve aile huzurunida etkiliyor suan 2 cocugum var babamlar gelir gider bize ama icten ice iki tarafta sevmez ve bunu hissederler hani ozet olarak evlenirken sadece onunla deil ailesiylede evleniyosun inan cok onemli bence en iyisini yapmissin hayirlisi buymus de geri adim atma bence..yol yakinken uzulsen daha iyi
yani haklısın tabiki çok zor bir durum ama çocuk gerçekten sevdiğin ve adam gibi eş olabilecek biriyse ben babasının ayıbını ona yüklemezdim, ama burada sevgilinin nasıl biri olduğunun çok büyük önemi var. Yani kafanda hiçbir soru işareti yoksa onunla ilgili ve evlendiğinizde ailesine mesafesini koyabilecekse bir daha düşün derim. Ama zaten sevgilinle de sorunlarınız varsa zaten boşver gitsin.
Çok ilginç, doğru düzgün bir sebep bile yok. O zaman asla geri adım atmayın, aile çok çok önemli bu işlerde. Sadece siz değil, aileniz de etkilenecek bu olaylardan, onlar da muhattap olacaklar. Bana pek normal bir aile gibi gelmediler. Doğru olanı yapmışsınız.
Aranızda çok büyük bir vukuat olmamış ki neden böyle davranıyor babası?
Bence babası yüzünden sevdiğinizi harcamayın.
İsteme olayını erteleyin ikna etsin babasını gelsin.
Sonrasında gerekmedikçe konuşmazsınız veya tam tersi oturup neden bu kadar istenmediğinizi konuşursunuz.
Benim sevgilimin annesi babası ayrı. İstemeye gelirken ya annesi gelmeyecek ya babası.
Bende böyle olmasını istemezdim ama hayat bu. Eğer böyle bi durum olsaydı babası gelmese de olur derdim.
Ama resmen inat yapmış babası çok tuhaf.
Bu forumda boyle gururlu birilerinin oldugunu gormek beni mutlu etti.
Enn dogrusuni yapmissin
Ailene saygisizlik asla affedilemez
Sakin taviz verme
çok iyi yapmışsın ayrılmakla
bence başka birini düşünüyorlardı kesin oğullarına
ne için istemesinlerse istemesinlerYok baskasnı dusunmediklerine eminim benide dusunmuyorlar. :)
ne için istemesinlerse istemesinler
daha şimdiden tanışmadan etmeden sana ve ailesine saygısızlık yapan aileyle toptan ilişkiyi kesmen çok iyi olmuş bence
ayrıca ya nişanlım anneme küfür etti ama ben onu çok seviyorum vs. demediğin için de takdir ettim bu örnekleride görüyor ve okuyoruz
Bende de ilk tanışmaya baba gelmemişti, babamın o kırgınlığı hala devam eder...
Oğluna kız istemeye tabi ki gelecek bi baba. Ne babalar var oğlunun arkasında her daim duran.