- 26 Ağustos 2011
- 806
- 320
- Konu Sahibi mutlulukseninle05
Beni istemeyi ben de istemezdim sanırım..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
emin ol, seni o güzel annen baban elalemin serefsizleri ezsin hor görsün diye buyutmedi hayatım. Aklını kullanmissin ayrilmissin. Emin ol çok daha iyilerine daha güzel ailelere de layiksin. Icin ferah olsun. Doğru olan yoldasin.
Beni istemeyi ben de istemezdim sanırım..
Daha en basında böyle yapan aileyle olmaz ya.tabi sevgilinizde aranız çok iyiyse düşünün tabi ama,kaynana değil de kayınpeder bile böyleyse kaynana da eklenince ilerde daha zor olabilir
Canım evlenince aileyle de evleniyorsun malesef ve seni istemediklerini her zaman belli ederler.Ama tersi durumlar da var.Mesela annemle babam..Dedemler annemi istemeye gelmemişler.Köyde oturuyorlarmış ve şehirli kız almayız demişler.Babam da almış dayısını,gitmiş istemiş annemi.Annem de sırf bu yüzden çok defa vazgeçmiş amam babam ikna etmiş annemi.Öyle ki,dedem kınadan önce gelmiş yanlarına,sırf babamı vazgeçirmek için..Babam da vazgeçmeyince kına günü basmış gitmiş köye..Annemlerin düğününde babamlardan sadece dayısı varmış..Sonra bizimkiler yurtdışına gitmişler,10 yıldan sonra geri dönmüşler ve babam annemi köye götürmüş.Düşünsene düğünden 10 yıl sonra tanışıyorlar.Dedemle babaannem annemi öyle sevdiler ki,babaannem hep pişmanlık duydu.Annem vefat edince hepimizden çok da babaannem ağladı..Bende istemiyorum sevmistim seviyorum da bi anda bitmedi ama en hayrlsı boyle.
Canım evlenince aileyle de evleniyorsun malesef ve seni istemediklerini her zaman belli ederler.Ama tersi durumlar da var.Mesela annemle babam..Dedemler annemi istemeye gelmemişler.Köyde oturuyorlarmış ve şehirli kız almayız demişler.Babam da almış dayısını,gitmiş istemiş annemi.Annem de sırf bu yüzden çok defa vazgeçmiş amam babam ikna etmiş annemi.Öyle ki,dedem kınadan önce gelmiş yanlarına,sırf babamı vazgeçirmek için..Babam da vazgeçmeyince kına günü basmış gitmiş köye..Annemlerin düğününde babamlardan sadece dayısı varmış..Sonra bizimkiler yurtdışına gitmişler,10 yıldan sonra geri dönmüşler ve babam annemi köye götürmüş.Düşünsene düğünden 10 yıl sonra tanışıyorlar.Dedemle babaannem annemi öyle sevdiler ki,babaannem hep pişmanlık duydu.Annem vefat edince hepimizden çok da babaannem ağladı..
Ne olacağını bilemiyoruz hayatımızda,sen hep hayırlısı için dua et..
Ah bi anlasak zaten büyükleri..Bi bildikleri var hep ama onları biz de bilsek..Umarım hakkında hayırlısı olur.Yaşın da küçükmüş zaten,bence kendini çok da yıpratma derim.Ben hep şuna inanırım "Rab ol derse olur". O yüzden sen hayırlısı için dua et,Rabbim hayırlısını verecektir.Gönlün ferah olsun :)Aynen canım herseyin hayırlısı. Allah rahmet eylesin Bu arada canm.s ya oylede yıpranıyo insan gercekten ne biliyim ya yaslarmz buyuk degil universiteye gidiyorum. Insanlar cok degisik. Aileler cok ilginc ya neden boyleler neden boyle hareketler yapyrlar anlamyrm
Ah bi anlasak zaten büyükleri..Bi bildikleri var hep ama onları biz de bilsek..Umarım hakkında hayırlısı olur.Yaşın da küçükmüş zaten,bence kendini çok da yıpratma derim.Ben hep şuna inanırım "Rab ol derse olur". O yüzden sen hayırlısı için dua et,Rabbim hayırlısını verecektir.Gönlün ferah olsun :)