- 21 Ocak 2015
- 135
- 28
- 28
-
- Konu Sahibi mutlulukseninle05
ailesinden dolayi kaynatlanan sorunlar disinda....
Sevgilinle araniz nasil?
nasil birisi?
Ona bagli yorumumuz.
Baba niye gelmemiş ?
Sorun ne mezhep ayrılığı filan mı ? (Türkiyede genellikle böyle olduğu için dedim)
Doğru olanı yapmışsınız. Ne demek istemeye babasının gelmemesi... Ailenize çok büyük ayıp olurdu diye düşünüyorum.
verebileceğin en iyi kararı vermişsin şimdi evlen iki gün sonra babası annesi sana nasıl çektirir bir de sevgilin ailesine önem veriyorsa tamam
Asla taviz vermeyin. İstemeye bile gelmekte sıkıntı çıkaran aile daha sonra kim bilir neler çektirir..Bende oyle dusundum. Benim babam kız babası olarak karsı cıkmadysa bu yanlıs bir hakaret. Kendi kızında aynı olsun istermiydi. Bende cok sinirlendim istemedigini belli etti. Babam sanki kızını zorla kabul ettircek gibi dusundum babamı kucuk dusuremem. Aynı dusunmusuz.
Yok mezhep ayrılıgı gibi birseyimiz olmadı. Babasıyla benm oyle oturup konusmuslugumz yok beni cokta tanımyr. Ablasıyla problemliydik ablası beni bi ara babasna istemedgni falan soylemisti sanrm. Babası ben bilmem bu isleri siz gidin ben gelmem dems.
sevgilin ne diyor bu duruma? babası gelmeyecekse kimse gelmesin derdi herhalde benim ailem. öyle şey mi olur
ailen ne diyor?O ben istiyorum gelcem isticem flan dedi ablasyla annesiyle gelecekms
Son zamanlar surekli kavga ediyoruz . Bazen cok iyi oluyoruz bazen kotu. Ama iyi birisi beni cok kskanr sahiplenr falan
Öyle gelecekse gelmesin canım. Senin de bir ailen var. Bu şekilde başlayan bir iş onların içine sinecek mi peki? Benim ailem babası olamadan gelen aileyi kabul bile etmez mesela... Seninkilerin de edeceğini sanmam.O ben istiyorum gelcem isticem flan dedi ablasyla annesiyle gelecekms
Baba normal değil demekki normal bir baba böyle bir gün için oğlunu yalnız bırakmaz. Eğer sevgilin sana hak veriyorsa ve babasını ikna için elinden geleni yaptığını düşünüyorsan sevgilinin bir sucu yok aslında,kimse annesini babasını seçemiyor. Ama sevgilin ailesine toz kondurmuyorsa en iyisini yapmışsın ayrılarak.