en cok istedigim seyi artk istemiyorum

mutlulukseninle05

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2015
135
28
28
sevgilimle 1.5 yldr beraberiz. Ve ailesiyle skntılıydm. Beni istemeye bile gelmek istemiyolardı zaten oncedende biraz skıntımı anlatmstm. Simdi istemeye gelecekler ama babası ben gelmem demis ve annesi ablası gelecek. Bende istemiyorum kesinlikle dedim ayrıldm. Babası beni istemek bile istemedi. Bilmiyorum sizce de boylemi yapmalıydm fikirlerinizi istiyorum.

ailesinden dolayi kaynatlanan sorunlar disinda....
Sevgilinle araniz nasil?
nasil birisi?

Ona bagli yorumumuz.

Baba niye gelmemiş ?
Sorun ne mezhep ayrılığı filan mı ? (Türkiyede genellikle böyle olduğu için dedim)

Baba niye gelmemiş ?
Sorun ne mezhep ayrılığı filan mı ? (Türkiyede genellikle böyle olduğu için dedim)

Yok mezhep ayrılıgı gibi birseyimiz olmadı. Babasıyla benm oyle oturup konusmuslugumz yok beni cokta tanımyr. Ablasıyla problemliydik ablası beni bi ara babasna istemedgni falan soylemisti sanrm. Babası ben bilmem bu isleri siz gidin ben gelmem dems.

verebileceğin en iyi kararı vermişsin şimdi evlen iki gün sonra babası annesi sana nasıl çektirir bir de sevgilin ailesine önem veriyorsa tamam

Doğru olanı yapmışsınız. Ne demek istemeye babasının gelmemesi... Ailenize çok büyük ayıp olurdu diye düşünüyorum.

Bende oyle dusundum. Benim babam kız babası olarak karsı cıkmadysa bu yanlıs bir hakaret. Kendi kızında aynı olsun istermiydi. Bende cok sinirlendim istemedigini belli etti. Babam sanki kızını zorla kabul ettircek gibi dusundum babamı kucuk dusuremem. Aynı dusunmusuz.

verebileceğin en iyi kararı vermişsin şimdi evlen iki gün sonra babası annesi sana nasıl çektirir bir de sevgilin ailesine önem veriyorsa tamam

Aynen. Anneside beni cok sevdigine inanmyrm. Surekli beni kendiyle kyasladı ben saygmı hic bozmadm gercekten ama ama ona kotu davrandgmı bile soylemsti. Babası istemeyi bilmiyorsa en azndan orda olması gerekirdi. Ama smdi gelse bile zorla olcak onada gerek yok.

Istenmeyen gelin olacagina en basindan temiz temiz ayrilin daha iyi.
Bir kizi istemeye bile gelmek istemiyorsa koskoca adam, olay buyuk demektir. Bayagi sorun yasarmissiniz evlenseymissiniz bence.

Asla taviz vermeyin. İstemeye bile gelmekte sıkıntı çıkaran aile daha sonra kim bilir neler çektirir..

Baba normal değil demekki normal bir baba böyle bir gün için oğlunu yalnız bırakmaz. Eğer sevgilin sana hak veriyorsa ve babasını ikna için elinden geleni yaptığını düşünüyorsan sevgilinin bir sucu yok aslında,kimse annesini babasını seçemiyor. Ama sevgilin ailesine toz kondurmuyorsa en iyisini yapmışsın ayrılarak.

madem ablası kötülemiş hangi yüzle gelcek! babası gelmicek ama kötüledigi ablası gelcek bence hiç gelmesinler daha iyi

Tam tersi bi olayi yasadim babam esimi istemedi bi turlu sevemedi kabullenemedi esimi cok sevdim iyide biridir her neyse 6 yillik evliyim babam ve esim arasindaki sogukluk devam ediyor yani sonradan duzelme diye bisey olmuyor ve aile huzurunida etkiliyor suan 2 cocugum var babamlar gelir gider bize ama icten ice iki tarafta sevmez ve bunu hissederler hani ozet olarak evlenirken sadece onunla deil ailesiylede evleniyosun inan cok onemli bence en iyisini yapmissin hayirlisi buymus de geri adim atma bence..yol yakinken uzulsen daha iyi

O ben istiyorum gelcem isticem flan dedi ablasyla annesiyle gelecekms
Öyle gelecekse gelmesin canım. Senin de bir ailen var. Bu şekilde başlayan bir iş onların içine sinecek mi peki? Benim ailem babası olamadan gelen aileyi kabul bile etmez mesela... Seninkilerin de edeceğini sanmam.

Bu arada merak ettim neden bu kadar karşı bu baba sizin evlenmenize?

Ya ben toz kondurup kondurmamasna bakmıyorum artk. Beni istemeyen bi aileye nasıl giriyim ki. Babamn karsısnda babası degil annesi ablası isteyecek. Cok mantksz . dugunde oynamayı nasl hareket edilir bilmiyorum diye dugunumuzede mi gelmeyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…