en büyük sırrım (siz olsanız ne kadarını affedebilirdiniz?)

Cok üzüldüm yaşadiklariniza. Bence hiç bulaşmayın derim. Onun ne kadar adi bi insan oldugunu zaten kabullenmişsiniz. yine yalanlar söyleyecektir eminimki. yok hic unutamadim.yok onu hic sevmedim. Nekadar yumuşamam desenizde kendinize bence bu konuda güvenmeyin. örneği çok var çünkü

bence karşılaştığınızda takındığınız doğru tavrı devam ettirin ve aramayın sormayın. içinizdeki hesaplaşmayıda bitirin sizin bi günahınız yok. en saf zamanınızda yanaşmış size.
hata 1 kere yapılırsa hatadır devam ederse değil. sizinki hata ve dönmüşsünüz kendi yolunuza keşke kendinizle de barışsanızda bitse bu işkence.

O zamanlar aklın fikrin yüreğin küçücüktü.. Şimdi kendi başına devletsin.. Gözünü seveyim muhattap olma.. Allah var ya allah en büyük hevesini kursağında bırakacak görürsün.. Sakın üzülme yoluna devam et. Ekleme asla ekleme. Hesaplaşma bilmem ne hikaye. Hesaplaşırsın ama totosu da kalkar bide yok demişsin facceim. Dicek ki dayanamadı ekledi bana kapısı açık. Keyfine diyecek olmaz o zaman onun.

Bu arada alyans demişsin.. O pisliğin alyansını taşımıyosun dimi parmağında? Eğer öyleyse at gitsin. O sana yük oluyor çıkardığında anlarsın. Hem belki de senin bütün hayatını değiştirecek insana o alyans engel oluyordur.

Böyle bir adam karşıma değil 10 yıl, 20 yıl sonra çıksa çarparım suratına tokadı, tükürürüm suratına ! Nasıl sakin kalmışsınız. . .

istesende affedemiyeceksin zaten o yüzden konuşmak istiyosan konuş. zaten oda kesin bi b.klar yemiştir de seni arıyodur. kim bilir ne hastalığı, ne borcu ya da ne bileyim bi kusuru varki; nasılsa son1971 beni hertürlü kabul eder diye geldi sana.

senin durumuna bende düştüm tabi cinsel anlamda birliktelik yaşamadık ama yinede büyük yıkımlarım oldu. çok zseviyodum. adam 10 yıl sonra döndü bana, meğersem sakat kalmış, bide eş durumundan memleketine dönmek için benimle evlenmek istedi utanmadan

Evet acaba 10 yildir neden evlenmedi..bu merak çok fena bisey sanki birir ciksa aalinda bunlari hissetti bunları yasadi dese kus gibi hafifleywcwgim

İnsanin onun gozunde="queenEb, post: 40263427, member: 656430"]bence de böyle... yani o adamın gözünde ne olduğunuzu en iyi siz bilirsiniz. bu şekilde bir ayrılma bahanesi ve yıllarınıza malolan bir adam... bence arkanıza bakmayın [/QUOTE]
İnanin onun gozunde ne olsugumu hic bilemiyorum v ve cok merak wdiyorum

Bence o zaman seni kandirdi . Ve bu yasina kadsr bekar kim bilir kimleri kandirdi. Ne yap et hesabini sor cirkefles demiyorum ama icindeki ateşi söndür ! Çok üzüldüm ayrica şimdi zaman senin zamanin

[/QUOTE] İnanin onun gozunde ne olsugumu hic bilemiyorum v ve cok merak wdiyorum[/QUOTE]

İnsanın başına ne geliyorsa meraktan gelirmiş :)

Eskiden bende hbagirsaydi

dan bulsun dwrdim bu ara ona hak veriyorum belki de beni evlenmeye uygun bulmadi diyip anlamaya calisiyordum ki karsilaatik dagildim.
Teşekkürler çok incesiniz siz asalet semissiniz asilligimden mi korkakligimdan mi bilmem bu 10 yillik maske çok agir gelmeye basladi.

Eskiden olsa kendimi motive ederdim Aferin sana çok güçlüsün eğilip bukulmedin derdim..ama simdi acaba duygularimi belli mi etseydim zamanında uzulsem bagirsaydim demeye basladim

yüzleşmen gerek gibi geldi bana.
en azından ben öyle yapardım.

Yok cnm onun alyansi degil

Böyle edebilmeninyarisi bbende şıma değil 10 yıl, 20 yıl sonra çıksa çarparım suratına tokadı, tükürürüm suratına ! Nasıl sakin kalmışsınız. . .

Ben de sizin gibi kadinlaara hayranim su duyguyu
belli edwbilmenin yarisi bende olsa tukururrdum valla

geçmişi deşmekle kendine çok zarar edersin tedavi de görmüşsün bence hiiç bulaşma

Onca şeyden sonra onu hala sevebileceğinizi sanmıyorum. Buna dayanarak diyorum ki ben olsam, faceden değil de bir yüzyüze görüşme talep ederim. Sanki iyi şeyler olacakmış gibi bir intiba bırakarak. Sonra da içimden geçirdiğim herşeyi suratına kusardım. Ne kadar pislik olduğunu vs vs. İçimi rahatlatıp kendime yepyeni bir sayfa açardım.

arayip eklediginiz veya bi sekilde konustugunuz an eski yasananlar tekrarlanir. eminim. zaten ayak ustu bu suru konusup masuma yatmis, belli ki agzi iyi laf yapiyor iki konusmada pisnanim v.s deyip tekrar basa sarar konuyu. olan olmus,gecen gecmis... gecmisi eselemenin ne manasi var. hem siz sordugunuzda sizi kandirdigini,yalanlr soyledigini fln itiraf mi edecek? hic sanmiyorum.

Canım 10 yıl önce ne yaşadıysan yaşadın inan ortada bu kadar etkilenecek depresyona girecek birşey bulamadım. İlk aşkın olmasından dolayı mutlaka çok saf bi sevgin olmuştur ama kimse arkasından 10 sene üzülecek kadar değerli olamaz.

O zaman 19 yaşında bir küçük kızmışsın o dönem atlatamamanı yine anlarım ama şimdi koskoca kadınsın değer mi hayatını bir erkek için bu kadar yıpratmana bence hiç ekleme konuşma. Sebebi ne olursa olsun seni seviyor olsaydı ayrılmazdı bahaneye bak başkasıyla yatmış.

Bence parmağındaki alyansı çıkar dimdik dur ve hayatını yaşa. Kötü birşey yapmamışsın sen sevdiğin erkekle birşey yaşaman hayatını hapse çevirmene asla neden olmasın. Bütün erkekler bakir mi de bu kadar önem veriyorsun. Sen çok değerli bir insansın bunu her an düşün ve önüne bak bundan sonra bırak geçmişi

[QUOdeğil amimyaci28, post: 40265057, member: 447333"]Onca şeyden sonra onu hala sevebileceğinizi sanmıyorum. Buna dayanarak diyorum ki ben olsam, faceden değil de bir yüzyüze görüşme talep ederim. Sanki iyi şeyler olacakmış gibi bir intiba bırakarak. Sonra da içimden geçirdiğim herşeyi suratına kusardım. Ne kadar pislik olduğunu vs vs. İçimi rahatlatıp kendime yepyeni bir sayfa açardım.[/QUOTE]
Onu degil galiba onun bana hayal ettirdiklerini sevdim ondan önce de sonra da evliliği hic düşünmedim ben hala düşünmüyorum ama ilginçtir o 19 yasimda gerçekten istedim ve ilk ve son kez bir yuvanin aile plmanin hayalini kurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…