• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

en büyük sırrım (siz olsanız ne kadarını affedebilirdiniz?)

Cok üzüldüm yaşadiklariniza. Bence hiç bulaşmayın derim. Onun ne kadar adi bi insan oldugunu zaten kabullenmişsiniz. yine yalanlar söyleyecektir eminimki. yok hic unutamadim.yok onu hic sevmedim. Nekadar yumuşamam desenizde kendinize bence bu konuda güvenmeyin. örneği çok var çünkü

bence karşılaştığınızda takındığınız doğru tavrı devam ettirin ve aramayın sormayın. içinizdeki hesaplaşmayıda bitirin sizin bi günahınız yok. en saf zamanınızda yanaşmış size.
hata 1 kere yapılırsa hatadır devam ederse değil. sizinki hata ve dönmüşsünüz kendi yolunuza keşke kendinizle de barışsanızda bitse bu işkence.

O zamanlar aklın fikrin yüreğin küçücüktü.. Şimdi kendi başına devletsin.. Gözünü seveyim muhattap olma.. Allah var ya allah en büyük hevesini kursağında bırakacak görürsün.. Sakın üzülme yoluna devam et. Ekleme asla ekleme. Hesaplaşma bilmem ne hikaye. Hesaplaşırsın ama totosu da kalkar bide yok demişsin facceim. Dicek ki dayanamadı ekledi bana kapısı açık. Keyfine diyecek olmaz o zaman onun.

Bu arada alyans demişsin.. O pisliğin alyansını taşımıyosun dimi parmağında? Eğer öyleyse at gitsin. O sana yük oluyor çıkardığında anlarsın. Hem belki de senin bütün hayatını değiştirecek insana o alyans engel oluyordur.

Böyle bir adam karşıma değil 10 yıl, 20 yıl sonra çıksa çarparım suratına tokadı, tükürürüm suratına ! Nasıl sakin kalmışsınız. . .

istesende affedemiyeceksin zaten o yüzden konuşmak istiyosan konuş. zaten oda kesin bi b.klar yemiştir de seni arıyodur. kim bilir ne hastalığı, ne borcu ya da ne bileyim bi kusuru varki; nasılsa son1971 beni hertürlü kabul eder diye geldi sana.

senin durumuna bende düştüm tabi cinsel anlamda birliktelik yaşamadık ama yinede büyük yıkımlarım oldu. çok zseviyodum. adam 10 yıl sonra döndü bana, meğersem sakat kalmış, bide eş durumundan memleketine dönmek için benimle evlenmek istedi utanmadan

İçinden söküp atamıyorsun belli ki hesaplaşmadan.

Ama onla evlenmediyse seni neden bulmadı? Hadi ikinizle de olmadı 10 yıldır kimlerin canını yakıyordur kim bilir. Evlenmeyim ama her şeyi yaşayayım mantığı..

Evet acaba 10 yildir neden evlenmedi..bu merak çok fena bisey sanki birir ciksa aalinda bunlari hissetti bunları yasadi dese kus gibi hafifleywcwgim

İnsanin onun gozunde="queenEb, post: 40263427, member: 656430"]bence de böyle... yani o adamın gözünde ne olduğunuzu en iyi siz bilirsiniz. bu şekilde bir ayrılma bahanesi ve yıllarınıza malolan bir adam... bence arkanıza bakmayın :KK66:[/QUOTE]
İnanin onun gozunde ne olsugumu hic bilemiyorum v ve cok merak wdiyorum

merhaba bugün benim için belkide hayatımın en zor günü..bügüne kadar en yakın arkadaşımla bile paylaşamadığım, paylaşmayı kendime yediremediğim ve artık taşıyamadığım sırrı hiç tanımadığım sizlerle paylaşıp fikir almanın belki de rahatlamanın bu yükten kurtulmanın günü..

burda bazı ayrılık konularında okuyorum zaman herşeyin ilacı diyorsunuz, benim için zaman tam 10 yıl ,yani zaman bana ilaç değil, sizden yardım bekliyorum..

bundan 10 yıl önce henüz 19 yaşında iken saf mı dersiniz salak mı dersiniz o zamanlarımda hayatıma biri girdi..aslında tip olarak hoşlanmadığım ve hoşlanmayacağım biri..ama ilk sözü seninle evlenmek istiyorumdu..paramparça bir aileden gelen o zamanlarki bana bu aile olma fikri ne kadar sıcak geldi anlatamam..aradan 2 ay geçti her lafı evlilik her lafı ne kadar mutlu olacağımız..sonra bigün beni evine davet etti çocuğum daha kabul etmedim, bana küstü, sen benim evleneceğim kızsın sana en ufak zarar vereceğimimi düşünüyorsun dedi..o zamanki salak ben korktum, o sıcak yuva hayalinin kaçıp gitmesinden korktum..ve tabi hiç istemediğim şeyler yaşandı(lütfen bu konuyla ilgili yorum yazmayın ben bu konudaki depresyonumu 2 yıllık bir tedavi sonucu atlattım ve artık hallettim tekrar aynı şeyleri bana yaşatmayın.)

2 ay daha böyle güzel gitti bana güven ben hep yanındayım..sonra birgün dedi ki benim senden önce 5 yıllık bir sevgilim vardı ve onunla beraber olmuştuk şimdi babasına söylemiş ve evlenmezsem beni öldürürler..ama seni ortada bırakmayacağım tabi sen de gizli sevgilim ol..sonrası benim için felaket..bu teklifi kabul etmedim tabii...

2 yıl aralıksız ağlama krizleri ama aşkımdan değil bence kendime yediremediğimden düşünsenize o kızda ben de aynı durumdayım ama onun babasından çekiniyor benim nasıl olsa babam yok beni metres yapabilir..

bu olayın üstünden tam 10 yıl geçti ben bu 10 yılda dönem dönem hep bu olay yüzünden depresyona girdim sanki şimdi olmuş gibi psikoloğumun söylediği şu benim aklımda oturmayan şeyler var mesala hiç bir zaman eski sevgilisinin böyle bişey yapacağına inanmadım..onun ailesi çok tanınmış belki de beni ailemden dolayı kendine yakıştıramadı..beni hiç sevmediğini düşünüyorum mesela ama psikoloğum böyle olmayabileceğini söylüyor..

neyse 10 yıl aradan sonra dün ilk defa karşılaştık..ilk söylediği şey "yıllar geçti","ne güzel günlerdi, şuralara gitmiştik, şunları izlemiştik"..bu arada ben hala hayatımda kimseyi istemediğim için alyans takıyorum ama aslında hayatımda kimse yok ..alyansımı görünce çok üzüldüm dedi..ben de ona sen de çoktan evlenmişsindir umarım mutlusundur gibi bişey söyledim "evet evlenecektim ama o kızı beni aldatırken yakaladım hala bekarım" dedi..beni face den ekler misin dedi face im yok dedim..nerde çalışıyorsun dedi biyerler de çalışıyorum işte dedim..nerde çalıştığını bile söylemediğine göre tekrar görüşemeyeceğiz dedi. evet öyle dedim ve kaçtım resmen...

ama bütün sorular tekrar tekrar beynime üşüştü.. yıllardır deliler gibi hep kendi kendime konuşurum sanki onunla karşılaşmışızda ben aklımdakileri soruyorum gibi ondan hayali cevaplar alırım..üzütüm ahım ilk günkü gibi sıcak kor gibidir..ama dün hiç birşey konuşamadım..hiççç..üstelik daha da çok soru işaretim oldu bu kadar babasıyla bile konuşan kız onu aldatır mı aldatmaz bence..beni hiç sevdi mi? azıcık bile olsa???

şimdi içimde bir şeytan var diyor ki ekle face den ne öğreneceksen öğren belki 10 yıllık acı sona erer..öğrenemezsem bi ömrüm böyle geçecek diyor içimde ki şeytan..ama diğer tarafım çamuru hiç üstüne sıçratma diyor..dün o kadar masumdu ki sanki tüm bunları o yapmamış..

siz olsanız ne yaparsınız 19 yaşındaki halile bile onu 1 kere bile aramadım , 1 kere bile sormadım o kızı ortada bırakmıyorsun peki ben ne olacağım..bir kere bile sormadım beni sevdin mi 1 gün için bile olsa biraz olsun sevdin mi? mantığın mı ayrıl dedi gerçekten?

sizce doğrusu nedir?
Bence o zaman seni kandirdi . Ve bu yasina kadsr bekar kim bilir kimleri kandirdi. Ne yap et hesabini sor cirkefles demiyorum ama icindeki ateşi söndür ! Çok üzüldüm ayrica şimdi zaman senin zamanin

[/QUOTE] İnanin onun gozunde ne olsugumu hic bilemiyorum v ve cok merak wdiyorum[/QUOTE]

İnsanın başına ne geliyorsa meraktan gelirmiş :)

Karşılaştığınızda gerçekten çok asil davranmışsınız..
hiç açık kapı bırakmayarak arkanızı dönüp bagirsaydimz..
ben olsam 10 sene tamda bu anın hayalini kurardım..
parmağımda alyansım olcak, hiç umursamadığımı hissettiricem, hayat sensizde aktı kimsinki sen mesajı vercem..
gerçekten şahane olmuş..
demem o ki, müthiş bir veda olmuş.. bırakın yarası onda kalsın..
hiç facelere eklemekle araştırıp öğrenmekle zedelemeyin imajınızı..
''kaç sene olmuş yine döndü dolaştı yapıştı yakama'' dedirtmeyin kendinize..
psikolojik desteklerle toplamışsınız kendinizi, ellerinizle dağıtmayın..
Allahından bulsun..
Eskiden bende hbagirsaydi
Karşılaştığınızda gerçekten çok asil davranmışsınız..
hiç açık kapı bırakmayarak arkanızı dönüp gitmişsiniz..
ben olsam 10 sene tamda bu anın hayalini kurardım..
parmağımda alyansım olcak, hiç umursamadığımı hissettiricem, hayat sensizde aktı kimsinki sen mesajı vercem..
gerçekten şahane olmuş..
demem o ki, müthiş bir veda olmuş.. bırakın yarası onda kalsın..
hiç facelere eklemekle araştırıp öğrenmekle zedelemeyin imajınızı..

Çok inceainiz asalet demissiniz artik asalet mi kprkaklik mi
''kaç sene olmuş yine döndü dolaştı yapıştı yakama'' dedirtmeyin kendinize..
psikolojik desteklerle toplamışsınız kendinizi, ellerinizle dağıtmayın..
Allahından bulsun..

dan bulsun dwrdim bu ara ona hak veriyorum belki de beni evlenmeye uygun bulmadi diyip anlamaya calisiyordum ki karsilaatik dagildim.
Teşekkürler çok incesiniz siz asalet semissiniz asilligimden mi korkakligimdan mi bilmem bu 10 yillik maske çok agir gelmeye basladi.

Eskiden olsa kendimi motive ederdim Aferin sana çok güçlüsün eğilip bukulmedin derdim..ama simdi acaba duygularimi belli mi etseydim zamanında uzulsem bagirsaydim demeye basladim

yüzleşmen gerek gibi geldi bana.
en azından ben öyle yapardım.

O zamanlar aklın fikrin yüreğin küçücüktü.. Şimdi kendi başına devletsin.. Gözünü seveyim muhattap olma.. Allah var ya allah en büyük hevesini kursağında bırakacak görürsün.. Sakın üzülme yoluna devam et. Ekleme asla ekleme. Hesaplaşma bilmem ne hikaye. Hesaplaşırsın ama totosu da kalkar bide yok demişsin facceim. Dicek ki dayanamadı ekledi bana kapısı açık. Keyfine diyecek olmaz o zaman onun.

Bu arada alyans demişsin.. O pisliğin alyansını taşımıyosun dimi parmağında? Eğer öyleyse at gitsin. O sana yük oluyor çıkardığında anlarsın. Hem belki de senin bütün hayatını değiştirecek insana o alyans engel oluyordur.
Yok cnm onun alyansi degil

Böyle edebilmeninyarisi bbende şıma değil 10 yıl, 20 yıl sonra çıksa çarparım suratına tokadı, tükürürüm suratına ! Nasıl sakin kalmışsınız. . .

Ben de sizin gibi kadinlaara hayranim su duyguyu
belli edwbilmenin yarisi bende olsa tukururrdum valla

geçmişi deşmekle kendine çok zarar edersin tedavi de görmüşsün bence hiiç bulaşma

Onca şeyden sonra onu hala sevebileceğinizi sanmıyorum. Buna dayanarak diyorum ki ben olsam, faceden değil de bir yüzyüze görüşme talep ederim. Sanki iyi şeyler olacakmış gibi bir intiba bırakarak. Sonra da içimden geçirdiğim herşeyi suratına kusardım. Ne kadar pislik olduğunu vs vs. İçimi rahatlatıp kendime yepyeni bir sayfa açardım.

arayip eklediginiz veya bi sekilde konustugunuz an eski yasananlar tekrarlanir. eminim. zaten ayak ustu bu suru konusup masuma yatmis, belli ki agzi iyi laf yapiyor iki konusmada pisnanim v.s deyip tekrar basa sarar konuyu. olan olmus,gecen gecmis... gecmisi eselemenin ne manasi var. hem siz sordugunuzda sizi kandirdigini,yalanlr soyledigini fln itiraf mi edecek? hic sanmiyorum.

merhaba bugün benim için belkide hayatımın en zor günü..bügüne kadar en yakın arkadaşımla bile paylaşamadığım, paylaşmayı kendime yediremediğim ve artık taşıyamadığım sırrı hiç tanımadığım sizlerle paylaşıp fikir almanın belki de rahatlamanın bu yükten kurtulmanın günü..

burda bazı ayrılık konularında okuyorum zaman herşeyin ilacı diyorsunuz, benim için zaman tam 10 yıl ,yani zaman bana ilaç değil, sizden yardım bekliyorum..

bundan 10 yıl önce henüz 19 yaşında iken saf mı dersiniz salak mı dersiniz o zamanlarımda hayatıma biri girdi..aslında tip olarak hoşlanmadığım ve hoşlanmayacağım biri..ama ilk sözü seninle evlenmek istiyorumdu..paramparça bir aileden gelen o zamanlarki bana bu aile olma fikri ne kadar sıcak geldi anlatamam..aradan 2 ay geçti her lafı evlilik her lafı ne kadar mutlu olacağımız..sonra bigün beni evine davet etti çocuğum daha kabul etmedim, bana küstü, sen benim evleneceğim kızsın sana en ufak zarar vereceğimimi düşünüyorsun dedi..o zamanki salak ben korktum, o sıcak yuva hayalinin kaçıp gitmesinden korktum..ve tabi hiç istemediğim şeyler yaşandı(lütfen bu konuyla ilgili yorum yazmayın ben bu konudaki depresyonumu 2 yıllık bir tedavi sonucu atlattım ve artık hallettim tekrar aynı şeyleri bana yaşatmayın.)

2 ay daha böyle güzel gitti bana güven ben hep yanındayım..sonra birgün dedi ki benim senden önce 5 yıllık bir sevgilim vardı ve onunla beraber olmuştuk şimdi babasına söylemiş ve evlenmezsem beni öldürürler..ama seni ortada bırakmayacağım tabi sen de gizli sevgilim ol..sonrası benim için felaket..bu teklifi kabul etmedim tabii...

2 yıl aralıksız ağlama krizleri ama aşkımdan değil bence kendime yediremediğimden düşünsenize o kızda ben de aynı durumdayım ama onun babasından çekiniyor benim nasıl olsa babam yok beni metres yapabilir..

bu olayın üstünden tam 10 yıl geçti ben bu 10 yılda dönem dönem hep bu olay yüzünden depresyona girdim sanki şimdi olmuş gibi psikoloğumun söylediği şu benim aklımda oturmayan şeyler var mesala hiç bir zaman eski sevgilisinin böyle bişey yapacağına inanmadım..onun ailesi çok tanınmış belki de beni ailemden dolayı kendine yakıştıramadı..beni hiç sevmediğini düşünüyorum mesela ama psikoloğum böyle olmayabileceğini söylüyor..

neyse 10 yıl aradan sonra dün ilk defa karşılaştık..ilk söylediği şey "yıllar geçti","ne güzel günlerdi, şuralara gitmiştik, şunları izlemiştik"..bu arada ben hala hayatımda kimseyi istemediğim için alyans takıyorum ama aslında hayatımda kimse yok ..alyansımı görünce çok üzüldüm dedi..ben de ona sen de çoktan evlenmişsindir umarım mutlusundur gibi bişey söyledim "evet evlenecektim ama o kızı beni aldatırken yakaladım hala bekarım" dedi..beni face den ekler misin dedi face im yok dedim..nerde çalışıyorsun dedi biyerler de çalışıyorum işte dedim..nerde çalıştığını bile söylemediğine göre tekrar görüşemeyeceğiz dedi. evet öyle dedim ve kaçtım resmen...

ama bütün sorular tekrar tekrar beynime üşüştü.. yıllardır deliler gibi hep kendi kendime konuşurum sanki onunla karşılaşmışızda ben aklımdakileri soruyorum gibi ondan hayali cevaplar alırım..üzütüm ahım ilk günkü gibi sıcak kor gibidir..ama dün hiç birşey konuşamadım..hiççç..üstelik daha da çok soru işaretim oldu bu kadar babasıyla bile konuşan kız onu aldatır mı aldatmaz bence..beni hiç sevdi mi? azıcık bile olsa???

şimdi içimde bir şeytan var diyor ki ekle face den ne öğreneceksen öğren belki 10 yıllık acı sona erer..öğrenemezsem bi ömrüm böyle geçecek diyor içimde ki şeytan..ama diğer tarafım çamuru hiç üstüne sıçratma diyor..dün o kadar masumdu ki sanki tüm bunları o yapmamış..

siz olsanız ne yaparsınız 19 yaşındaki halile bile onu 1 kere bile aramadım , 1 kere bile sormadım o kızı ortada bırakmıyorsun peki ben ne olacağım..bir kere bile sormadım beni sevdin mi 1 gün için bile olsa biraz olsun sevdin mi? mantığın mı ayrıl dedi gerçekten?

sizce doğrusu nedir?
Canım 10 yıl önce ne yaşadıysan yaşadın inan ortada bu kadar etkilenecek depresyona girecek birşey bulamadım. İlk aşkın olmasından dolayı mutlaka çok saf bi sevgin olmuştur ama kimse arkasından 10 sene üzülecek kadar değerli olamaz.

O zaman 19 yaşında bir küçük kızmışsın o dönem atlatamamanı yine anlarım ama şimdi koskoca kadınsın değer mi hayatını bir erkek için bu kadar yıpratmana bence hiç ekleme konuşma. Sebebi ne olursa olsun seni seviyor olsaydı ayrılmazdı bahaneye bak başkasıyla yatmış.

Bence parmağındaki alyansı çıkar dimdik dur ve hayatını yaşa. Kötü birşey yapmamışsın sen sevdiğin erkekle birşey yaşaman hayatını hapse çevirmene asla neden olmasın. Bütün erkekler bakir mi de bu kadar önem veriyorsun. Sen çok değerli bir insansın bunu her an düşün ve önüne bak bundan sonra bırak geçmişi

[QUOdeğil amimyaci28, post: 40265057, member: 447333"]Onca şeyden sonra onu hala sevebileceğinizi sanmıyorum. Buna dayanarak diyorum ki ben olsam, faceden değil de bir yüzyüze görüşme talep ederim. Sanki iyi şeyler olacakmış gibi bir intiba bırakarak. Sonra da içimden geçirdiğim herşeyi suratına kusardım. Ne kadar pislik olduğunu vs vs. İçimi rahatlatıp kendime yepyeni bir sayfa açardım.[/QUOTE]
Onu degil galiba onun bana hayal ettirdiklerini sevdim ondan önce de sonra da evliliği hic düşünmedim ben hala düşünmüyorum ama ilginçtir o 19 yasimda gerçekten istedim ve ilk ve son kez bir yuvanin aile plmanin hayalini kurdum

Back