• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

en büyük sırrım (siz olsanız ne kadarını affedebilirdiniz?)

birçok şey söylüyor aslında, bi kere ilginç bir vaka olduğunu söylüyor..çünkü ben hayatımı askıya almadım. yani 10 yıl boyunca saplanıp kalsan bunun yasını tutsan kronik depresyon diyeceğim ama değil diyor..benim sorunum bu kadar zaman sonra hala bazı şeyler 10 yıl önceyi tetikliyor ...
bu işin sonu yatakta biterse daha çok üzülürsün çünki o kişi seni asla hak etmiyor..bir heves sonra kullanılmışlık duygusu:(

Ne yapacaginiza dair psikologunuz ile beraber karar verin bence
Daha saglikli olur sizin icin..sonucta ne yasadiginizi düsündügünüzü hissettigini en iyi o bilir suan..

Ama benim takildigim konu neden sir diyorsunuz ki buna?
Herkesin hersey basina gelebilir..iyi bir dostunuza acilsaydiniz keske..
Ve nezaman psikologa basvurdunuz?
Cok takinti haline getirmissiniz maalesef bu yasadiklarinizi..
Gecmisde yasadiginiz üzüntüyü bugüne tasimaktan vazgecmeye deneyin..

merhaba bugün benim için belkide hayatımın en zor günü..bügüne kadar en yakın arkadaşımla bile paylaşamadığım, paylaşmayı kendime yediremediğim ve artık taşıyamadığım sırrı hiç tanımadığım sizlerle paylaşıp fikir almanın belki de rahatlamanın bu yükten kurtulmanın günü..

burda bazı ayrılık konularında okuyorum zaman herşeyin ilacı diyorsunuz, benim için zaman tam 10 yıl ,yani zaman bana ilaç değil, sizden yardım bekliyorum..

bundan 10 yıl önce henüz 19 yaşında iken saf mı dersiniz salak mı dersiniz o zamanlarımda hayatıma biri girdi..aslında tip olarak hoşlanmadığım ve hoşlanmayacağım biri..ama ilk sözü seninle evlenmek istiyorumdu..paramparça bir aileden gelen o zamanlarki bana bu aile olma fikri ne kadar sıcak geldi anlatamam..aradan 2 ay geçti her lafı evlilik her lafı ne kadar mutlu olacağımız..sonra bigün beni evine davet etti çocuğum daha kabul etmedim, bana küstü, sen benim evleneceğim kızsın sana en ufak zarar vereceğimimi düşünüyorsun dedi..o zamanki salak ben korktum, o sıcak yuva hayalinin kaçıp gitmesinden korktum..ve tabi hiç istemediğim şeyler yaşandı(lütfen bu konuyla ilgili yorum yazmayın ben bu konudaki depresyonumu 2 yıllık bir tedavi sonucu atlattım ve artık hallettim tekrar aynı şeyleri bana yaşatmayın.)

2 ay daha böyle güzel gitti bana güven ben hep yanındayım..sonra birgün dedi ki benim senden önce 5 yıllık bir sevgilim vardı ve onunla beraber olmuştuk şimdi babasına söylemiş ve evlenmezsem beni öldürürler..ama seni ortada bırakmayacağım tabi sen de gizli sevgilim ol..sonrası benim için felaket..bu teklifi kabul etmedim tabii...

2 yıl aralıksız ağlama krizleri ama aşkımdan değil bence kendime yediremediğimden düşünsenize o kızda ben de aynı durumdayım ama onun babasından çekiniyor benim nasıl olsa babam yok beni metres yapabilir..

bu olayın üstünden tam 10 yıl geçti ben bu 10 yılda dönem dönem hep bu olay yüzünden depresyona girdim sanki şimdi olmuş gibi psikoloğumun söylediği şu benim aklımda oturmayan şeyler var mesala hiç bir zaman eski sevgilisinin böyle bişey yapacağına inanmadım..onun ailesi çok tanınmış belki de beni ailemden dolayı kendine yakıştıramadı..beni hiç sevmediğini düşünüyorum mesela ama psikoloğum böyle olmayabileceğini söylüyor..

neyse 10 yıl aradan sonra dün ilk defa karşılaştık..ilk söylediği şey "yıllar geçti","ne güzel günlerdi, şuralara gitmiştik, şunları izlemiştik"..bu arada ben hala hayatımda kimseyi istemediğim için alyans takıyorum ama aslında hayatımda kimse yok ..alyansımı görünce çok üzüldüm dedi..ben de ona sen de çoktan evlenmişsindir umarım mutlusundur gibi bişey söyledim "evet evlenecektim ama o kızı beni aldatırken yakaladım hala bekarım" dedi..beni face den ekler misin dedi face im yok dedim..nerde çalışıyorsun dedi biyerler de çalışıyorum işte dedim..nerde çalıştığını bile söylemediğine göre tekrar görüşemeyeceğiz dedi. evet öyle dedim ve kaçtım resmen...

ama bütün sorular tekrar tekrar beynime üşüştü.. yıllardır deliler gibi hep kendi kendime konuşurum sanki onunla karşılaşmışızda ben aklımdakileri soruyorum gibi ondan hayali cevaplar alırım..üzütüm ahım ilk günkü gibi sıcak kor gibidir..ama dün hiç birşey konuşamadım..hiççç..üstelik daha da çok soru işaretim oldu bu kadar babasıyla bile konuşan kız onu aldatır mı aldatmaz bence..beni hiç sevdi mi? azıcık bile olsa???

şimdi içimde bir şeytan var diyor ki ekle face den ne öğreneceksen öğren belki 10 yıllık acı sona erer..öğrenemezsem bi ömrüm böyle geçecek diyor içimde ki şeytan..ama diğer tarafım çamuru hiç üstüne sıçratma diyor..dün o kadar masumdu ki sanki tüm bunları o yapmamış..

siz olsanız ne yaparsınız 19 yaşındaki halile bile onu 1 kere bile aramadım , 1 kere bile sormadım o kızı ortada bırakmıyorsun peki ben ne olacağım..bir kere bile sormadım beni sevdin mi 1 gün için bile olsa biraz olsun sevdin mi? mantığın mı ayrıl dedi gerçekten?

sizce doğrusu nedir?
Ben Sizin gibi düşündüm açıkçası sevgili olayı çok saçma geldi bana ne demek onla evlenmem lazım e ben ne olcam düşünmedin mi derler adama. Sizin bence çok temiz güzel bi kalbiniz var o kadar masum yazmışsınız ki. Hiç kendinizi üzüp onunla muhattap olmayın masum bi insan değil faceden ekler sorarsanız yine yalan dolan anlatıp kandırmaya çalışacaktır mutlaka. Üzmeyin kendinizi değmez öyleleri için sabredin Rabbim temiz kalbinize göre birini verecektir mutlaka ama güvenmeden önce mutlaka tanımaya çalışın. mutlu umut dolu günlere uyanmanız dileğiyle...

Bence yalancının teki eski sevgili falan hikaye ayrılmak istemiş öyle söylemiş şuanki amacıda tekrar senle vakit geçirip by bydemek
Kesinlikle ekleme zaten sana anlatmayacak doğruyu yalanlar söyleyip kafanı karıştıracak
Sevseydi eklenmemiş seni arar bulurdu sil bunları ve baştan başla herşeye geçmiş bitmiş allah daha büyük dert vermesin

Başka kız hikayesi bariz yalan.sizi terketmek için bahaneymiş belli ki .öyle bir kız hiç yok ve olmadı.yok aldatmışta .yok evlenmek zorundaymış ta.adi adam.19 yaşında bir kızı kandırıp ortada bırakmış işte.bakma arkana.bırak ne hali varsa görsün.senide evlendi bilsin.

Face den size yalan soyleyecegi kesin.. 10 yildir unutmaya calismissiniz. Bu emeginiz heba olur, basa donersiniz. Zaten kesinlikle unutmus, umursamiyor olsaydiniz burda bu konuyu acmazdiniz bile. Demek ki az da olsa umrunuzda ve en ufak guzel bi yalani sizi basa dondurebilir. Cok dikkat edin ve bulasmayin derim

İyi de benim anlamadığım, madem 10 yıl boyunca aklınıza takacaktınız bu meseleyi kaldı ki psikologlara bile gitmişsiniz. Neden bu olay olduktan sonra o adamı hiç aramadınız bir kere bile aramadım diyorsunuz? Neden peşinden gitmediniz neden o zaman yapmanız gerekeni yapmadınız? Madem bir kere bile geri aramadınız o zaman 10 sene boyunca kafayı takmamalıydınız. Hadi geriye ararsınız, çok ağlarsınız başka kızla evlendiğini bizzat gözlerinizle görürsünüz 10 sene unutamazsınız bunu anlarım ama durum böyle değil. Bence sizi yıpratan başka bir şey bu olayla bir ilgisi yok ama siz var sanıyorsunuz.

Siz olsanız; çok güvendiğiniz, evleneceğinizi sandığınız, iki lafından biri seni asla hayal kırıklığına uğratmam vs vs olan bir adam birgün karşınıza geçip "ben başkasıyla evleniyorum sen de gizli sevgilim ol " dese , size metresliği layık görse, aşkınızdan ya da merakınızdan ölseniz bile arar mısınız?

aramadığıma asla pişman değilim ama şuna pişmanım; ben o zaman için şöyle bir psikolojiye girdim o pisliğin teki ve ben onun için üzülmeyeceğim. ama üzülmemek elde değil ben de bu üzüntüyü hissettmemek için ünv okuduğum halde 2 ek işe birden girdim ayrıca bi iki gönüllü aktivite edindim üstüne de spora başladım..sadece düşünmemek ve 1 sn bile olsun boş kalmamak adına...

sabah uyandığım gibi evden çıkardım gecenin bir körü sürünerek gelirdim..yeteri kadar yorgun isem zaten sızıp kalırdım..böyle olması gerekiyordu çünkü eğer sızmaz isem uykumdan bile ağlayarak uyanıyordum ve o pislik için her ağladığımda kendime kızıyordum gururuma yediremiyordum..

en yakın arkadaşım bile olsa anlatıp ağlamayı kendime yediremedim..sen nasıl inandın bu adama diyip duruyordum kendime...

tek pişmanlığım zamanında acımı yaşamama izin vermemem, bu pislik bu yüzden yıllardır bitmedi çünkü ben onu çok çok derinlere attım ama gömemedim dolayısıyla her fırsatta yüzeye çıkmaya çalışıyor..

demişsiniz ya evlendiğini görseniz arasanız unutamasanız anlarım..asıl böyle yapsam unuturdum hayatın akışı çünkü bunları yaşayacağız üzülüp unutacağız ama ben böyle yapmadım...

siz beni anlamıyorusnuz ama ben sizin anlayamamanızı anlayışla karşılayabiliyorum, yaşamayan bilmez, iyi ki yaşamamışsınız..

Canım dıyorum ya karsındakı muhattap zaten adam degıl,senle karsılasmasa bile zaten asla arayıp sormamıs ...Şimdi hıc mı sevılmedım dıye dusunmek yanlıs,yasadıklarını hatırla guzel gunlerde nasıldı?O zaman anlarsın sevılıp sevılmedıgını..Bak senın de daha cok sevdıgın bırı olmus,bu normal bırsey..Onun da belkı daha cok sevdıgı kısı o kız oldu ;bak ahının bedelını de ödemıs dogru söyledıyse boynuzu da yemıs..Boşver bence.

çok haklısın zamanında adam olup doğruyu söyleyemedi ki şimdi söylesin..umarım siz de çok çok mutlu olursunuz ..

Hm anladim.
Sonuc olarak ne karara vardin?
Yazicakmisin?

canım sizin yazdıklarınızdan sonra aslında daha sağlıklı düşünmeye başladım...
3 gece atlattım hala aramadım, zamanımın çoğunda şöyle düşünüyorum;
bu adam bildiğin orul orul o..pu, erkeğin o..pusu böyle oluyor işte ..
adam parmağımda yüzük görüyor ona rağmen çalıştığın yeri söylemiyorsun heralde görüşemeyeceğiz diyor, yüzüğe üzüldüm diyor...ben olsam sevinirim ben bu kıza zarar verdim ama bak yıkılmamış hayatını kurmuş demekki etkilenmemiş, benim yüzümden hayatı kararmamış derim..adamın umrunda değil..demem o ki son 3 gündür genellikle bu adama ne soracaksında, o da anlayacak cevap verecek diyorum..asla anlamaz hadi anladı yine yalan söyler diyorum..

ama arada da diyorum ki ya ben de insanım o anlasın ya da anlamasın ben içimdekileri dökeyim evet yanlış ama yıllardır doğruyu yaptığım yetti benim de bi yanlış hakkım olsun diyorum..işte bu buhran anları tehlikeli inşallah bi anlık göz dönmesiyle aramam..bunu yapmamak için yine kendimi işe verdim gece 11 e kadar ofisdeydim dün..

Çünkü sizinle birlikte olmuştu ve sizin evlenmek için baskı yapacağınızı düşünmüştü. Ve sizinle evlenmemek için başkasıyla evlenmeye mecburum dedi. Siz hiç zorluk çıkarmadan ayrılmayı kabul edince de "nasıl olsa evlenmeye zorlamıyor beni ben son1971 in peşini bırakmayım arada yine onunlada birlikte oluruz" diye düşünmüştür. O yüzden sizi aramaya tabiri caizse tekrar tuzağına düşürmeye çalışmış.

Boş ver artık bırak bu adamın peşini. Sorular bitmez vereceği cevaplarada güvenilmez. Senin hayatın bu kadar değersizmi ki beş para etmez biri için harcıyosun.

aslında mantıklı ama şu var ve o da bunu biliyordu ben asla asla evlenmeye baskı yapacak biri değilim ya da birlikte olduk artık evlenmek zorundayız modunda biri asla değilim..tanıştığımız ilk günden beri bi kere benim ağzımdan evlilik lafı çıkmadı ama o hergün hergün tek lafı evlilikdi (o zamanki aklımla anlamadım ama bu yaşta anlıyor insan adam kötü niyetli) üstelik daha okuyordum ve ben söylüyordum okul bitmeden olmaz evlenemem diye...o yüzden sanki bu yüzden değildir gibi geliyor bana...üstelik önce ayrılalım diyip sonra benim tepkime göre sen de gizli sevgilim ol demedi..
zaten direkt bunu söyledi seni terketmiyorum seni asla bırakamam gizli sevgilim ol..

diğer kız olayı yalan . o dönem ayrılma bahanesi olmuş bence. eğer kızın babası duysa ve dediği gibi zorla evlendircek babaysa o iş öyle olmaz. çocukluğunuzu kullanıp kandırmış sizi.

bence anlattığı şey zaten yalan ama kız vardı bence çünkü hazır istediğini almış e daha okuyorum hemen evlenelim diyecek halim de yok gittiği yere kadar faydalanmak isterdi bence...

Ne yapacaginiza dair psikologunuz ile beraber karar verin bence
Daha saglikli olur sizin icin..sonucta ne yasadiginizi düsündügünüzü hissettigini en iyi o bilir suan..

Ama benim takildigim konu neden sir diyorsunuz ki buna?
Herkesin hersey basina gelebilir..iyi bir dostunuza acilsaydiniz keske..
Ve nezaman psikologa basvurdunuz?
Cok takinti haline getirmissiniz maalesef bu yasadiklarinizi..
Gecmisde yasadiginiz üzüntüyü bugüne tasimaktan vazgecmeye deneyin..

sizinde dediğiniz gibi kimseye anlatmadığım için sır diyorum tabiki.
evet keşke bi dostuma anlatsaydım ağlayıp üzülseydim ve atlatsaydım...
psikoloğa ne zaman başladım anlatayım...ilk 6 ay az önce anlattığım gibi kendimi inanılmaz yordum ve bi iki ağlama krizi hariç iyiydim..hatta kendimle gurur duyuyordum aferin sana o pislik için üzülmedin diyordum..sonra 6 ay sonra şöyle abuk bişey yapmaya başladım..onunla aynı yaşta ona benzeyen adamlara aralıksız bakıp onu görmeye çalışıyordum..mesela bi hocamız vardı aslında şimdi düşününce benzemiyor ama o zamanlar benzetiyordum ve derste en önde oturup gözümü kırpmadan adamı izliyordum bi sn geliyordu sanki benim eski sevgilim gibi gülüyordu ..sırf o 1 sn leri görmek için abuk şeyler yapmaya başladım..sonra o ara herşeyi bıraktım işi vs..nasıl olsa üzülmedim kendimden eminim ya ama tabi boş vaktim olunca düşüncelerle beraber depresyonda çaldı kapımı..

biraz daha kendim başetmeye çalıştım baktım olmuyor doktora gittim

Ben Sizin gibi düşündüm açıkçası sevgili olayı çok saçma geldi bana ne demek onla evlenmem lazım e ben ne olcam düşünmedin mi derler adama. Sizin bence çok temiz güzel bi kalbiniz var o kadar masum yazmışsınız ki. Hiç kendinizi üzüp onunla muhattap olmayın masum bi insan değil faceden ekler sorarsanız yine yalan dolan anlatıp kandırmaya çalışacaktır mutlaka. Üzmeyin kendinizi değmez öyleleri için sabredin Rabbim temiz kalbinize göre birini verecektir mutlaka ama güvenmeden önce mutlaka tanımaya çalışın. mutlu umut dolu günlere uyanmanız dileğiyle...

e ben ne olcam düşünmedin mi derler adama

demişsiniz ya, düşünmüş ben gizli sevgili olacakmışım, metres demiyor ama dikkat ettiyseniz sanki iyi bişeymiş gibi.
hatta ben bunu kabul etmediğimde sinirlenip ben sana sahip çıkmaya çalışıyorum istemiyorsun ilerde pişman olacaksın demişti

Bence yalancının teki eski sevgili falan hikaye ayrılmak istemiş öyle söylemiş şuanki amacıda tekrar senle vakit geçirip by bydemek
Kesinlikle ekleme zaten sana anlatmayacak doğruyu yalanlar söyleyip kafanı karıştıracak
Sevseydi eklenmemiş seni arar bulurdu sil bunları ve baştan başla herşeye geçmiş bitmiş allah daha büyük dert vermesin

tamam beni sevmedi vs vs ama ayrılmak da istemedi ki valla benim aklım yetmiyor atık ne kadarı hikaye ne kadarı gerçek

Başka kız hikayesi bariz yalan.sizi terketmek için bahaneymiş belli ki .öyle bir kız hiç yok ve olmadı.yok aldatmışta .yok evlenmek zorundaymış ta.adi adam.19 yaşında bir kızı kandırıp ortada bırakmış işte.bakma arkana.bırak ne hali varsa görsün.senide evlendi bilsin.

ama sizce mantıksız değil mi eğer başka kız yoksa bu adam "ben son1971 le evlenmeyeceğim daha fazla oyalamıyım da ayrılayım" diyecek kadar iyi biri değil ki hazır benim okul varken kullanabildiği kadar kullanırdı sonra bırakırdı

Face den size yalan soyleyecegi kesin.. 10 yildir unutmaya calismissiniz. Bu emeginiz heba olur, basa donersiniz. Zaten kesinlikle unutmus, umursamiyor olsaydiniz burda bu konuyu acmazdiniz bile. Demek ki az da olsa umrunuzda ve en ufak guzel bi yalani sizi basa dondurebilir. Cok dikkat edin ve bulasmayin derim

aslında gerçekten ona karşı hırs sinir vs bu duygulardan başka bişey hissetmediğime ve benim haytaıma onun karakterinde bir adamın asla giremeyeceğine eminim ama dediğiniz gibi bunca yıl sonra bu konuyu açıyorsam belki bilinçaltında başka düşüncelerim vardır bilemiyorum

canım sizin yazdıklarınızdan sonra aslında daha sağlıklı düşünmeye başladım...
3 gece atlattım hala aramadım, zamanımın çoğunda şöyle düşünüyorum;
bu adam bildiğin orul orul o..pu, erkeğin o..pusu böyle oluyor işte ..
adam parmağımda yüzük görüyor ona rağmen çalıştığın yeri söylemiyorsun heralde görüşemeyeceğiz diyor, yüzüğe üzüldüm diyor...ben olsam sevinirim ben bu kıza zarar verdim ama bak yıkılmamış hayatını kurmuş demekki etkilenmemiş, benim yüzümden hayatı kararmamış derim..adamın umrunda değil..demem o ki son 3 gündür genellikle bu adama ne soracaksında, o da anlayacak cevap verecek diyorum..asla anlamaz hadi anladı yine yalan söyler diyorum..

ama arada da diyorum ki ya ben de insanım o anlasın ya da anlamasın ben içimdekileri dökeyim evet yanlış ama yıllardır doğruyu yaptığım yetti benim de bi yanlış hakkım olsun diyorum..işte bu buhran anları tehlikeli inşallah bi anlık göz dönmesiyle aramam..bunu yapmamak için yine kendimi işe verdim gece 11 e kadar ofisdeydim dün..

Canim bak.
Su an yazdiklarindan farkediyorumki ona karsi bi nefretin var.
Egerki bu nefreti onla konusurkende tutabilirsen.
Onunla asla tekrardan bi iliskinin olamayacagini aklinda tutsan ve yumusamiycagini bilsen.
Iste o zmn derimki evet kesinlikle yaz ve tum ofkeni dok. Hakkin var bun
Canina oku sana bunlari cektiren adamin.
Ama sen kendini bi gozden gecir, eger herseye ragmen icinde bi kucucuk bi ask hissediyosan ona karsi ve biz yaz diyince belkide gecerli bi sebebi vrdir acaba tekrar birlesirmiyiz diye dusuncelere kapiliyosan.
Iste o zaman yazma.

Facebook tan degil, yuzyuze oturup konusun ve aklinizda soru isareti olan herseyi sorun, hesaplasin ve birdaha Hic gorusmeyin . Sadece yillarca kendi kendinize sanki o karsinizdaymis gibi sordugunuz sorularla surekli kendi kafanizda hesaplasip bir sonuca varamayacaginiz icin, onunla yuzyuze hesaplasip bu defteri kapatin bence.

aslında mantıklı ama şu var ve o da bunu biliyordu ben asla asla evlenmeye baskı yapacak biri değilim ya da birlikte olduk artık evlenmek zorundayız modunda biri asla değilim..tanıştığımız ilk günden beri bi kere benim ağzımdan evlilik lafı çıkmadı ama o hergün hergün tek lafı evlilikdi (o zamanki aklımla anlamadım ama bu yaşta anlıyor insan adam kötü niyetli) üstelik daha okuyordum ve ben söylüyordum okul bitmeden olmaz evlenemem diye...o yüzden sanki bu yüzden değildir gibi geliyor bana...üstelik önce ayrılalım diyip sonra benim tepkime göre sen de gizli sevgilim ol demedi..
zaten direkt bunu söyledi seni terketmiyorum seni asla bırakamam gizli sevgilim ol..
Ee işte adam direk itiraf etmiş. Daha ne desin.. yazmak istemiyordum seni kırmamak için ama artık yazacağım ; o başkalarıylada görüşecek seni de elinin altında bulundurup canı istediğinde gelip birlikte olacaktı...

Back
X