• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

en büyük sırrım (siz olsanız ne kadarını affedebilirdiniz?)

Hakkimiz yok asla kinamaya tabiki.
Neden kinayalim.
Canim 5 sene derken bu kiz varkenmi senle bi iliskiye baslamis??
Anlamadim ben orayi tam.

canım bilemiyorum ki, söylediği hiçbirşeye inanmadığım için sizin yazdığınız da doğru olabilir..
biz birlikteyken ben başkası var gibi hissetmedim ne bileyim telefonunda filan olağan dışı bişey yoktu..
bana söylediği benden aylar önce ayrılmışlar bi daha görüşmemişler, sonra kız bununla evlenmek için durumu babasına söyleyince babası bunu çağırmış vs vs...

Bence o kızla evleneceği falanda yoktu hatta belki onunla birlikteliği bile yoktu. Üzgünüm ama sizden ayrılmak için söylediği bir yalanmış bu bence.

Aramayın, faceden falanda eklemeyin. Bir sürü yalan söyleyecek kesin, kendini acındıracak, sizi hiç unutmadığını ama karşınıza çıkmak için yüzü olmadığını vs söyleyecek. Bu adam iyi yalan söylüyor, görüşüpte yine sizi kandırmasına izin vermeyin.

ben de düşündüm bunu ama o zamanda şu durum aklıma yatmıyor..tamam beni hiç sevmedi (ben zaten genelde böyle düşünüyorum) başına bela olurum diye de direkt ayrılalım demedi böyle bi senaryo yazdı ayrılmak zorundayım dedi..

iyi de ben hiç hayır demedim ki tamam dedim bıraktım gitti bi kere bile aramadım o günden sonra , kendisi sürekli aradı ben seni seviyorum sana sahip çıkıyorum onunla evlenmek zorundayım ama hayatımdan çıkma diye o peşimden koştu ben asla olmaz dedikçe tehdit bile etti..

gerçekten anlamıyorum madem onu seçti ya da madem beni hiç sevmedi , ben döndüm arkamı gittim ona hiç yapışmadım, neden benim peşimi bırakmamakta ısrar etti..gerçekten evlenecekse kendisi içinde büyük risk benim onun hayatında kalmam

ben de düşündüm bunu ama o zamanda şu durum aklıma yatmıyor..tamam beni hiç sevmedi (ben zaten genelde böyle düşünüyorum) başına bela olurum diye de direkt ayrılalım demedi böyle bi senaryo yazdı ayrılmak zorundayım dedi..

iyi de ben hiç hayır demedim ki tamam dedim bıraktım gitti bi kere bile aramadım o günden sonra , kendisi sürekli aradı ben seni seviyorum sana sahip çıkıyorum onunla evlenmek zorundayım ama hayatımdan çıkma diye o peşimden koştu ben asla olmaz dedikçe tehdit bile etti..

gerçekten anlamıyorum madem onu seçti ya da madem beni hiç sevmedi , ben döndüm arkamı gittim ona hiç yapışmadım, neden benim peşimi bırakmamakta ısrar etti..gerçekten evlenecekse kendisi içinde büyük risk benim onun hayatında kalmam

canım belki de ağlayıp sızlasan böyle davranmayacaktı. zorluk çıkarmadın gitmeyi tercih ettin o da nasıl bu kadar kolay gittiğini (ona göre) yediremedi,belki hırs yaptı artı yalan söylediği için kısa süreli bir vicdan yaptı (ben istemiyorum seviyorum ama gitmek zorundayım) bırakmam deseydin emin ol farklı bir yol izlerdi,

rahatlayacak mıyım bilemiyorum çünkü 10 yıl önce söylediği her kelime aklımda ve hiçbirinde doğru söylediğini düşünmüyorum nedense
bence hesaplaşmak içinizi rahatlatacaktır.şüphe ve takıntılarla yaşamak zor bence kendiniz için içinizde ki hesaplaşmadan kurtulmak için onunla hesaplaşın.

hesaplassan nolucak kı canım senı cok sevıyordum unutamadım derse ona gerımı doneceksın bence o kızıda hiç sevmedı oyuncak gıbı oynadı senı nasıl boyle terkeder anlamadım o kıın bır sucu yoktuda tum suç senın mıydı bosver artık gecmısı sen önüne bak , o ınsandan sana hayır gelmez gelseydı on senedır arar bulurdu senı en azından pısmanım derdı

canım belki de ağlayıp sızlasan böyle davranmayacaktı. zorluk çıkarmadın gitmeyi tercih ettin o da nasıl bu kadar kolay gittiğini (ona göre) yediremedi,belki hırs yaptı artı yalan söylediği için kısa süreli bir vicdan yaptı (ben istemiyorum seviyorum ama gitmek zorundayım) bırakmam deseydin emin ol farklı bir yol izlerdi,

haklı olabilirsiniz ama o bana gitmek zorundayım demedi, o kızla evlenmek zorundayım ama seni seviyorum bırakmam gizli sevgilim ol dedi...

Niye bu kadar önemli bu soruların cevabı? bilsen ne değişecek? Takıntılı mısınız siz acaba, 10 yıldır hemde sevmediğiniz bi adam hakkında bunları düşünmek bana çok saçma geldi. Hatta çok sevmiş olsanız bile saçma. Yaşanmış bitmiş, üzerinden onca yıl geçmiş. Unutun artık yada başka birisini alın hayatınıza.

Psikoloğa devam ediyormusunuz? Bence edin.

valla bilmiyorum neden bu kadar önemli gerçekleri bilmek, psikoloğa devam ediyorum

Sakın ekleme bence eger biraz adam olsa o kızla evlenmedim derdi o zaman on yıl geçmiş tesadüfen karşılaşınca söylüyor boşver canım hiç bulaşma bence seni hakeden dogru dürüst birini bul çünkü ne kadar bitti desende minikte olsa ona karşı bi zafın olabilir tekrar seni üzmesine izin verme tabi bence yinede kendin bilirsin

doğru olabilir belki savunma mekanizması sadece takıntı diyorum ama belki de zaafım vardır.

Şimdi yaşadığın şeyler gayet sinir bozucu ve kabullenmesi zor şeyler ok,ama 10 yıl boyunca bunları sorgulamak da hayatının hatası diyebilirim...Ben gecen ay ne öğrendım?Yakın zamanda boşandıgım kocamın evlenecegını ve evlenecegı kısının de zaten metresım oldugunu..Senın gıbı sorgulara başladım,kurdum,arastırdım,facebooktan baktım,izledim,yenı ogrendıklerımle bırlestırdım vs vs...Baktım olmuyor,yapbozda o parçalar hep eksik kalıyor..Dedektıf gıbı gunumu gecemı buna verdım..Hayatım bıttı,cocuguma ragmen uyumaktan ve bunları dusunmekten kendımı unuttum...Sonra ne buldum bılıyor musun?O parçaları birleştirebilecegın tek kısı var: Senı kandırıp bırakan kişi..Eee bu kısı de zaten zamanında sana buyuk kazık atmıs ve guvenılmez bırısı..Sen ona sorsan benı sevdın mı evet dıyecek,dıger sorularının hepsıne de senın duymak ıstedıgın cevapları verecek...Nasıl rahatlayacaksın??Karşındakı zaten yalancı ve olayı ogrenecegın tek kişi de o...Yanı ınan bana durust ınsan olsalardı zaten bunları yapmazlardı...Bu yuzden ne soru sor,ne cevaplara kafanı yor..Bi 10 yılı da onları dusunerek gecırme..Ya bı psıkıyatrıste gıt ılac tedavısıne basla..Ya da önune bı hedef koy ve hayatına o yok gıbı devam et..

işte aynı psikoloi ben de dedektif gibiyim parçaları birleştirmeye çalışıyorum birleşmiyor, ha birleşse ne olacak bişey olacağı yok...
ama belki şu olacak; benim ondan sonra da ilişkilerim oldu ondan daha çok sevdiğim bi insan oldu mesela ama herşey şeffaftı neden ayrıldığımız belli, önce üzüldüm sonra kabullendim sonra unuttum..hayatın doğal akışı işte..

ama bu durum biraz şuna benziyor sanki bu ilişki ölmedi kayboldu..ölse bi mezarı olsa rahatlayacağım dersin ya...

psikoloğunuz ne diyor bu konuda?

birçok şey söylüyor aslında, bi kere ilginç bir vaka olduğunu söylüyor..çünkü ben hayatımı askıya almadım. yani 10 yıl boyunca saplanıp kalsan bunun yasını tutsan kronik depresyon diyeceğim ama değil diyor..benim sorunum bu kadar zaman sonra hala bazı şeyler 10 yıl önceyi tetikliyor ...

birçok şey söylüyor aslında, bi kere ilginç bir vaka olduğunu söylüyor..çünkü ben hayatımı askıya almadım. yani 10 yıl boyunca saplanıp kalsan bunun yasını tutsan kronik depresyon diyeceğim ama değil diyor..benim sorunum bu kadar zaman sonra hala bazı şeyler 10 yıl önceyi tetikliyor ...

sanırım bu kişi 39 siz 29 yaşındasınız...
yaallah aşkına bu adamın cinsellik dışında bir beklentisi mi var artık sanıyorsunuz...
resmen şey yapıp ortada bırakmış sizi şimdi de ekmek çıkar mı acaba diye gelmiş geri
kendinizi bu kadar düşürmeyin siz oyuncak mısınız.
Hikayeniz çok klasik ve neden aramak anlamsız nedeni şu: sizi kandırmış, hayatınızı alt üst etmiş bazı insanlar böyle kötü işte
O yüzden uzak durun asla görüşmeyin

Bu kadar karaktersiz bir insana ben slm bile vermezdim 10 yıl öncesinde olan bir olaydan bahsediyorsunuz ve sizi psikolojik bunalıma götüren bir insan bu kişiden daha ne bekliyorsunuz ? Konuşsanız ne olacak bu saatten sonra ? Sizde içinizde bişiler bitmemiş olabilir mi ? Size bu kadar şey yaşatan bir adam hayatınıza tekrar dahil etmek istermisibiz ? Ben olsam yüzüne bile bakmam içimde onu öldürürdüm hayat fani geçmişe odaklanmak yerir geleceğe odaklanmak lazım bi 10 yıl daha kendinize zehir etmeye değmez

İyi de benim anlamadığım, madem 10 yıl boyunca aklınıza takacaktınız bu meseleyi kaldı ki psikologlara bile gitmişsiniz. Neden bu olay olduktan sonra o adamı hiç aramadınız bir kere bile aramadım diyorsunuz? Neden peşinden gitmediniz neden o zaman yapmanız gerekeni yapmadınız? Madem bir kere bile geri aramadınız o zaman 10 sene boyunca kafayı takmamalıydınız. Hadi geriye ararsınız, çok ağlarsınız başka kızla evlendiğini bizzat gözlerinizle görürsünüz 10 sene unutamazsınız bunu anlarım ama durum böyle değil. Bence sizi yıpratan başka bir şey bu olayla bir ilgisi yok ama siz var sanıyorsunuz.

hala öyle karaktersiz birisinin neyini merak ediyorsun ,diyelimki sordun öğrendin eline ne geçecek sadece o insan senden birşeyler bekliyecek,o seni hiç sevmemiş sevseydi bunların hiç birisini,yapmazdı,saygısı olsaydı tekrar karşına çıkıp seninle konuşma cesareti olmazdı,bırak geçmişi seni senden çok sevecek birisi mutlaka vardır o vakit anlarsın doğruyu yanlışı kısaca geçmişi bırak tövbe et geleceğe bak,ona hesap sorman bile değer vermen dir

işte aynı psikoloi ben de dedektif gibiyim parçaları birleştirmeye çalışıyorum birleşmiyor, ha birleşse ne olacak bişey olacağı yok...
ama belki şu olacak; benim ondan sonra da ilişkilerim oldu ondan daha çok sevdiğim bi insan oldu mesela ama herşey şeffaftı neden ayrıldığımız belli, önce üzüldüm sonra kabullendim sonra unuttum..hayatın doğal akışı işte..

ama bu durum biraz şuna benziyor sanki bu ilişki ölmedi kayboldu..ölse bi mezarı olsa rahatlayacağım dersin ya...

Canım dıyorum ya karsındakı muhattap zaten adam degıl,senle karsılasmasa bile zaten asla arayıp sormamıs ...Şimdi hıc mı sevılmedım dıye dusunmek yanlıs,yasadıklarını hatırla guzel gunlerde nasıldı?O zaman anlarsın sevılıp sevılmedıgını..Bak senın de daha cok sevdıgın bırı olmus,bu normal bırsey..Onun da belkı daha cok sevdıgı kısı o kız oldu ;bak ahının bedelını de ödemıs dogru söyledıyse boynuzu da yemıs..Boşver bence.

canım bilemiyorum ki, söylediği hiçbirşeye inanmadığım için sizin yazdığınız da doğru olabilir..
biz birlikteyken ben başkası var gibi hissetmedim ne bileyim telefonunda filan olağan dışı bişey yoktu..
bana söylediği benden aylar önce ayrılmışlar bi daha görüşmemişler, sonra kız bununla evlenmek için durumu babasına söyleyince babası bunu çağırmış vs vs...

Hm anladim.
Sonuc olarak ne karara vardin?
Yazicakmisin?

Çünkü sizinle birlikte olmuştu ve sizin evlenmek için baskı yapacağınızı düşünmüştü. Ve sizinle evlenmemek için başkasıyla evlenmeye mecburum dedi. Siz hiç zorluk çıkarmadan ayrılmayı kabul edince de "nasıl olsa evlenmeye zorlamıyor beni ben son1971 in peşini bırakmayım arada yine onunlada birlikte oluruz" diye düşünmüştür. O yüzden sizi aramaya tabiri caizse tekrar tuzağına düşürmeye çalışmış.

Boş ver artık bırak bu adamın peşini. Sorular bitmez vereceği cevaplarada güvenilmez. Senin hayatın bu kadar değersizmi ki beş para etmez biri için harcıyosun.

diğer kız olayı yalan . o dönem ayrılma bahanesi olmuş bence. eğer kızın babası duysa ve dediği gibi zorla evlendircek babaysa o iş öyle olmaz. çocukluğunuzu kullanıp kandırmış sizi.

diğer kız olayı yalan . o dönem ayrılma bahanesi olmuş bence. eğer kızın babası duysa ve dediği gibi zorla evlendircek babaysa o iş öyle olmaz. çocukluğunuzu kullanıp kandırmış sizi.
hiç bir insan kendine bunu yapmamalı buna hakkımız yok..iğrenç ötesi bence..

Back
X