Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
en büyük sırrım (siz olsanız ne kadarını affedebilirdiniz?)
- Konu Sahibi son1971
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Şubat 2015
- 853
- 428
- 63
Bence konus hatta facebooktan değil bulusarak yap ki daha cok emin olun daha cok gercekci olun ikinizde.Gecmisinle yüzlesirsin gercekleri ögrenirsin.Sindiremediğin ne varsa icinde dısarı atarsın hepsini.Hep icinde kalan cevapsız sorulardan kurtulman gerekiyor artık cünkü icinde kalmıs anlasılan.Sonra da kendine cevapsız soru olmayan yepyeni bir sayfa ac
Son düzenleme:
- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- 598
bi yanım bulaşma diyo çünkü belli ki hassas bi ruhun var ve tekrar paramparça edebilir bu adam seni
diğer yanımsa ara sor didikle cevaplarını al ve bu mevzuyu içinde hallet kapat diyo, lakin böyle insanlar doğru konuşmaz ki, evlidir bekarım der sevmemiştir sevdim der, kuvvetle muhtemel görüşmeyikabul etsen en gec 3.görüşmede iş gene cinselliğe gelecekti
kafanda bi senaryo yarat ve ona inan de ki öldü toprak oldu, ya da de ki beni sevmedi bitti gittidetayları sil kafandan
diğer yanımsa ara sor didikle cevaplarını al ve bu mevzuyu içinde hallet kapat diyo, lakin böyle insanlar doğru konuşmaz ki, evlidir bekarım der sevmemiştir sevdim der, kuvvetle muhtemel görüşmeyikabul etsen en gec 3.görüşmede iş gene cinselliğe gelecekti
kafanda bi senaryo yarat ve ona inan de ki öldü toprak oldu, ya da de ki beni sevmedi bitti gittidetayları sil kafandan
merhaba bugün benim için belkide hayatımın en zor günü..bügüne kadar en yakın arkadaşımla bile paylaşamadığım, paylaşmayı kendime yediremediğim ve artık taşıyamadığım sırrı hiç tanımadığım sizlerle paylaşıp fikir almanın belki de rahatlamanın bu yükten kurtulmanın günü..
burda bazı ayrılık konularında okuyorum zaman herşeyin ilacı diyorsunuz, benim için zaman tam 10 yıl ,yani zaman bana ilaç değil, sizden yardım bekliyorum..
bundan 10 yıl önce henüz 19 yaşında iken saf mı dersiniz salak mı dersiniz o zamanlarımda hayatıma biri girdi..aslında tip olarak hoşlanmadığım ve hoşlanmayacağım biri..ama ilk sözü seninle evlenmek istiyorumdu..paramparça bir aileden gelen o zamanlarki bana bu aile olma fikri ne kadar sıcak geldi anlatamam..aradan 2 ay geçti her lafı evlilik her lafı ne kadar mutlu olacağımız..sonra bigün beni evine davet etti çocuğum daha kabul etmedim, bana küstü, sen benim evleneceğim kızsın sana en ufak zarar vereceğimimi düşünüyorsun dedi..o zamanki salak ben korktum, o sıcak yuva hayalinin kaçıp gitmesinden korktum..ve tabi hiç istemediğim şeyler yaşandı(lütfen bu konuyla ilgili yorum yazmayın ben bu konudaki depresyonumu 2 yıllık bir tedavi sonucu atlattım ve artık hallettim tekrar aynı şeyleri bana yaşatmayın.)
2 ay daha böyle güzel gitti bana güven ben hep yanındayım..sonra birgün dedi ki benim senden önce 5 yıllık bir sevgilim vardı ve onunla beraber olmuştuk şimdi babasına söylemiş ve evlenmezsem beni öldürürler..ama seni ortada bırakmayacağım tabi sen de gizli sevgilim ol..sonrası benim için felaket..bu teklifi kabul etmedim tabii...
2 yıl aralıksız ağlama krizleri ama aşkımdan değil bence kendime yediremediğimden düşünsenize o kızda ben de aynı durumdayım ama onun babasından çekiniyor benim nasıl olsa babam yok beni metres yapabilir..
bu olayın üstünden tam 10 yıl geçti ben bu 10 yılda dönem dönem hep bu olay yüzünden depresyona girdim sanki şimdi olmuş gibi psikoloğumun söylediği şu benim aklımda oturmayan şeyler var mesala hiç bir zaman eski sevgilisinin böyle bişey yapacağına inanmadım..onun ailesi çok tanınmış belki de beni ailemden dolayı kendine yakıştıramadı..beni hiç sevmediğini düşünüyorum mesela ama psikoloğum böyle olmayabileceğini söylüyor..
neyse 10 yıl aradan sonra dün ilk defa karşılaştık..ilk söylediği şey "yıllar geçti","ne güzel günlerdi, şuralara gitmiştik, şunları izlemiştik"..bu arada ben hala hayatımda kimseyi istemediğim için alyans takıyorum ama aslında hayatımda kimse yok ..alyansımı görünce çok üzüldüm dedi..ben de ona sen de çoktan evlenmişsindir umarım mutlusundur gibi bişey söyledim "evet evlenecektim ama o kızı beni aldatırken yakaladım hala bekarım" dedi..beni face den ekler misin dedi face im yok dedim..nerde çalışıyorsun dedi biyerler de çalışıyorum işte dedim..nerde çalıştığını bile söylemediğine göre tekrar görüşemeyeceğiz dedi. evet öyle dedim ve kaçtım resmen...
ama bütün sorular tekrar tekrar beynime üşüştü.. yıllardır deliler gibi hep kendi kendime konuşurum sanki onunla karşılaşmışızda ben aklımdakileri soruyorum gibi ondan hayali cevaplar alırım..üzütüm ahım ilk günkü gibi sıcak kor gibidir..ama dün hiç birşey konuşamadım..hiççç..üstelik daha da çok soru işaretim oldu bu kadar babasıyla bile konuşan kız onu aldatır mı aldatmaz bence..beni hiç sevdi mi? azıcık bile olsa???
şimdi içimde bir şeytan var diyor ki ekle face den ne öğreneceksen öğren belki 10 yıllık acı sona erer..öğrenemezsem bi ömrüm böyle geçecek diyor içimde ki şeytan..ama diğer tarafım çamuru hiç üstüne sıçratma diyor..dün o kadar masumdu ki sanki tüm bunları o yapmamış..
siz olsanız ne yaparsınız 19 yaşındaki halile bile onu 1 kere bile aramadım , 1 kere bile sormadım o kızı ortada bırakmıyorsun peki ben ne olacağım..bir kere bile sormadım beni sevdin mi 1 gün için bile olsa biraz olsun sevdin mi? mantığın mı ayrıl dedi gerçekten?
sizce doğrusu nedir?
Bence konusmalisin kafanda soru işaretleri kaldikca onu hep unutulmaz goruceksin ve kafanda istemeden mukemmellestiriceksin. Bu faceden de konusulcak konu değil bence bir yerde buluşup yüzyüze konuşun belki konustukca aslinda kafanda buyuttugun kisi degilde basit bi insan olduğunun farkina varicaksindir vakit kaybetmeden konusmalisin.
- 27 Ocak 2014
- 758
- 525
- 138
Kimsenin acisini kucumsemek istemem ama biraz abartmiyor musunuz? Yani ne bileyim. Bi genclik hatasi. Sevmis ya da sevmemis artik bir onemi hala nasil olabiliyor? Koskoca 10 yil yahu. Bu kadar kendini sikintiya sokmak niye. Siz de buyuk bi ask falan yasamamissiniz zaten. Ciddiye alip muhattap olmaniz bile sacma. Anlayamiyorum.
- 21 Ocak 2009
- 3.312
- 1.572
- 173
Size doğruları söyleyeceğine emin olmayacak, çelişkilerle bogulacaksiniz.. Keza doğru cevap verse bile sizi gerçeklerle yuzlesebilecek Psikolojiye sahip goremedim.. karşınıza her türlü karaktere sahip insan çıkabilir.. karsinizdakini affetmek düşüncesini bir kenara bırakıp bence önce kendinizi affedin ve geçmişi bi kenara birakin.. Mevzuyu içinizde büyütup daha da zorlamayın kendinizi geçmiş bitmiş gitmiş ... en gereken tavrı gostermissiniz.. Bu noktadan sonra duygularınizin sizi yönetmesine izin verip daha çok kendinizi uzmeyın... geçen giden zamana yazık.. ani yaşayın ve günümüzün kıymetini bilin ..
- 30 Aralık 2009
- 22.821
- 88.877
- 1.123
- 25 Mart 2011
- 995
- 636
- 133
Niye bu kadar önemli bu soruların cevabı? bilsen ne değişecek? Takıntılı mısınız siz acaba, 10 yıldır hemde sevmediğiniz bi adam hakkında bunları düşünmek bana çok saçma geldi. Hatta çok sevmiş olsanız bile saçma. Yaşanmış bitmiş, üzerinden onca yıl geçmiş. Unutun artık yada başka birisini alın hayatınıza.Psikologum demisti ki çok onyargilisin nu dünyada imkansiz diye biswy yok..meselailk tanistigozda nbateri caliyorum demişti zerre inanmamistim o zamanlar gencim ya beni bunlarla etkileyecegini saniyor diye düşünmüştüm. Ama evinde gerçekten bateri vardi çok sasirmistim..
Psikolog dedi ki ayni bunun gibi söyledikleri gerçek dişi görünebilir ama belki doğrudur.
Sizce doğru olabilir mi benim bu konudayyüzlerce senaryom var..ama en çok inandigim su bence bu kiz gerçekten bendennonce vardi bi ara ayrildilar o arada belki ona inat olsun diye ya da gerçekten benden hoslandi ve benimle evlenmeye kalkti. Sonra ki dondu bizimki de unutamamisdi ve onunla devam etmek istedi.. Ama bana neden boyle söylemedi ya da sonuçta hemen aradan çekildim neden evlenmedi...
Ona soramiyorum bari siz yorum yapin NW oldu sizve
Psikoloğa devam ediyormusunuz? Bence edin.
- 24 Eylül 2014
- 300
- 147
- 43
- 20 Şubat 2015
- 4.863
- 2.614
- 133
- 4 Şubat 2015
- 2.241
- 4.362
- 83
Sizin su düsundugunuz seylerin bu ruh halinin onda birini yasamamis ve dusunmemistir..senden oncede yasamis belli seyleri seninlede yasamis neden evlensin kadar zaten istedigini almis o kisi yani olayin duygusal bi boyutu yok..
ALlah korkusi olmayan senden istedigini alana kadar kapinda köpek olur alinca kaybolur..ama genckizlarimiz mutlu yuva hayallerinde herseylerine harcarlar ...ne kadar masumca...
Dini boyutu da var olayin da haydi insan hata eder gunah isler tovbe eder ama hala onun neden seni biraktigini dusunmeyi birakip boyle buyuk bir gunahin affi icin ALlaha verecegimiz hesab icin endise duymak daha mantikli.
Ee bunun icinde buraya konu acilmaz eller acilip af istenir..
Nese herturlu gene bana saldiracaksinizda...
ALlah korkusi olmayan senden istedigini alana kadar kapinda köpek olur alinca kaybolur..ama genckizlarimiz mutlu yuva hayallerinde herseylerine harcarlar ...ne kadar masumca...
Dini boyutu da var olayin da haydi insan hata eder gunah isler tovbe eder ama hala onun neden seni biraktigini dusunmeyi birakip boyle buyuk bir gunahin affi icin ALlaha verecegimiz hesab icin endise duymak daha mantikli.
Ee bunun icinde buraya konu acilmaz eller acilip af istenir..
Nese herturlu gene bana saldiracaksinizda...
- 26 Şubat 2015
- 9
- 4
- 88
Sakın ekleme bence eger biraz adam olsa o kızla evlenmedim derdi o zaman on yıl geçmiş tesadüfen karşılaşınca söylüyor boşver canım hiç bulaşma bence seni hakeden dogru dürüst birini bul çünkü ne kadar bitti desende minikte olsa ona karşı bi zafın olabilir tekrar seni üzmesine izin verme tabi bence yinede kendin bilirsin
- 10 Aralık 2012
- 1.778
- 891
- 83
ben ortada öyle bi kızın olduğuna inanmıyorum bile.merhaba bugün benim için belkide hayatımın en zor günü..bügüne kadar en yakın arkadaşımla bile paylaşamadığım, paylaşmayı kendime yediremediğim ve artık taşıyamadığım sırrı hiç tanımadığım sizlerle paylaşıp fikir almanın belki de rahatlamanın bu yükten kurtulmanın günü..
burda bazı ayrılık konularında okuyorum zaman herşeyin ilacı diyorsunuz, benim için zaman tam 10 yıl ,yani zaman bana ilaç değil, sizden yardım bekliyorum..
bundan 10 yıl önce henüz 19 yaşında iken saf mı dersiniz salak mı dersiniz o zamanlarımda hayatıma biri girdi..aslında tip olarak hoşlanmadığım ve hoşlanmayacağım biri..ama ilk sözü seninle evlenmek istiyorumdu..paramparça bir aileden gelen o zamanlarki bana bu aile olma fikri ne kadar sıcak geldi anlatamam..aradan 2 ay geçti her lafı evlilik her lafı ne kadar mutlu olacağımız..sonra bigün beni evine davet etti çocuğum daha kabul etmedim, bana küstü, sen benim evleneceğim kızsın sana en ufak zarar vereceğimimi düşünüyorsun dedi..o zamanki salak ben korktum, o sıcak yuva hayalinin kaçıp gitmesinden korktum..ve tabi hiç istemediğim şeyler yaşandı(lütfen bu konuyla ilgili yorum yazmayın ben bu konudaki depresyonumu 2 yıllık bir tedavi sonucu atlattım ve artık hallettim tekrar aynı şeyleri bana yaşatmayın.)
2 ay daha böyle güzel gitti bana güven ben hep yanındayım..sonra birgün dedi ki benim senden önce 5 yıllık bir sevgilim vardı ve onunla beraber olmuştuk şimdi babasına söylemiş ve evlenmezsem beni öldürürler..ama seni ortada bırakmayacağım tabi sen de gizli sevgilim ol..sonrası benim için felaket..bu teklifi kabul etmedim tabii...
2 yıl aralıksız ağlama krizleri ama aşkımdan değil bence kendime yediremediğimden düşünsenize o kızda ben de aynı durumdayım ama onun babasından çekiniyor benim nasıl olsa babam yok beni metres yapabilir..
bu olayın üstünden tam 10 yıl geçti ben bu 10 yılda dönem dönem hep bu olay yüzünden depresyona girdim sanki şimdi olmuş gibi psikoloğumun söylediği şu benim aklımda oturmayan şeyler var mesala hiç bir zaman eski sevgilisinin böyle bişey yapacağına inanmadım..onun ailesi çok tanınmış belki de beni ailemden dolayı kendine yakıştıramadı..beni hiç sevmediğini düşünüyorum mesela ama psikoloğum böyle olmayabileceğini söylüyor..
neyse 10 yıl aradan sonra dün ilk defa karşılaştık..ilk söylediği şey "yıllar geçti","ne güzel günlerdi, şuralara gitmiştik, şunları izlemiştik"..bu arada ben hala hayatımda kimseyi istemediğim için alyans takıyorum ama aslında hayatımda kimse yok ..alyansımı görünce çok üzüldüm dedi..ben de ona sen de çoktan evlenmişsindir umarım mutlusundur gibi bişey söyledim "evet evlenecektim ama o kızı beni aldatırken yakaladım hala bekarım" dedi..beni face den ekler misin dedi face im yok dedim..nerde çalışıyorsun dedi biyerler de çalışıyorum işte dedim..nerde çalıştığını bile söylemediğine göre tekrar görüşemeyeceğiz dedi. evet öyle dedim ve kaçtım resmen...
ama bütün sorular tekrar tekrar beynime üşüştü.. yıllardır deliler gibi hep kendi kendime konuşurum sanki onunla karşılaşmışızda ben aklımdakileri soruyorum gibi ondan hayali cevaplar alırım..üzütüm ahım ilk günkü gibi sıcak kor gibidir..ama dün hiç birşey konuşamadım..hiççç..üstelik daha da çok soru işaretim oldu bu kadar babasıyla bile konuşan kız onu aldatır mı aldatmaz bence..beni hiç sevdi mi? azıcık bile olsa???
şimdi içimde bir şeytan var diyor ki ekle face den ne öğreneceksen öğren belki 10 yıllık acı sona erer..öğrenemezsem bi ömrüm böyle geçecek diyor içimde ki şeytan..ama diğer tarafım çamuru hiç üstüne sıçratma diyor..dün o kadar masumdu ki sanki tüm bunları o yapmamış..
siz olsanız ne yaparsınız 19 yaşındaki halile bile onu 1 kere bile aramadım , 1 kere bile sormadım o kızı ortada bırakmıyorsun peki ben ne olacağım..bir kere bile sormadım beni sevdin mi 1 gün için bile olsa biraz olsun sevdin mi? mantığın mı ayrıl dedi gerçekten?
sizce doğrusu nedir?
ya zaten zor atlatmışsın. gündeme getirme sakın olayı artık. olmadı varsay bu sıkıntıları. o yüzüğü çıkar parmağından yeni biriyle tanış artık, bu soruların hiçbiri aklına gelmesin artıkmerhaba bugün benim için belkide hayatımın en zor günü..bügüne kadar en yakın arkadaşımla bile paylaşamadığım, paylaşmayı kendime yediremediğim ve artık taşıyamadığım sırrı hiç tanımadığım sizlerle paylaşıp fikir almanın belki de rahatlamanın bu yükten kurtulmanın günü..
sizce doğrusu nedir?
- 13 Mart 2015
- 2.965
- 4.480
- 158
- 40
ben olsam aramazdım. sorular soruları doğuracak. zaten yine yalan söyleyecek yada doğru bile olsa siz şüphe edeceksiniz. acınız tazelenmiş olacak içiniz acıycak yeniden. on yılda biraz bile azaldıysa tekrar artacak içinizdekiler. belki yenidem etkileneceksiniz yani iyi bir ihtimal yok.
- 14 Ağustos 2014
- 147
- 31
- 38
Bu olayı atlatabilmek için yıllarını vermişsin şimdi neden tekrar bu sayfayı acıyosun kendine acı çektirme yoksa bi 10 yılına daha feda edeceksinmerhaba bugün benim için belkide hayatımın en zor günü..bügüne kadar en yakın arkadaşımla bile paylaşamadığım, paylaşmayı kendime yediremediğim ve artık taşıyamadığım sırrı hiç tanımadığım sizlerle paylaşıp fikir almanın belki de rahatlamanın bu yükten kurtulmanın günü..
sizce doğrusu nedir?
- 27 Eylül 2012
- 2.647
- 843
- 198
kendimi o kadar zor tutuyorum ki. tam 10 yıl ...olay sıcakken bile tek kelime sormadım..durumu kabullendim..kimseye anlatamadım ..sıkıldım ayrıldık dedim hiç etkilenmemişim gibi..şimdi eklememek için zor tutuyorum kendimi..inanın sizin yazdıklarınıza göre hareket edeceğim çünkü beynim uyuşuk şu anda düşünemiyorum ve 10 yıldır olduğu gibi kimseye anlatamıyorum
Şimdi yaşadığın şeyler gayet sinir bozucu ve kabullenmesi zor şeyler ok,ama 10 yıl boyunca bunları sorgulamak da hayatının hatası diyebilirim...Ben gecen ay ne öğrendım?Yakın zamanda boşandıgım kocamın evlenecegını ve evlenecegı kısının de zaten metresım oldugunu..Senın gıbı sorgulara başladım,kurdum,arastırdım,facebooktan baktım,izledim,yenı ogrendıklerımle bırlestırdım vs vs...Baktım olmuyor,yapbozda o parçalar hep eksik kalıyor..Dedektıf gıbı gunumu gecemı buna verdım..Hayatım bıttı,cocuguma ragmen uyumaktan ve bunları dusunmekten kendımı unuttum...Sonra ne buldum bılıyor musun?O parçaları birleştirebilecegın tek kısı var: Senı kandırıp bırakan kişi..Eee bu kısı de zaten zamanında sana buyuk kazık atmıs ve guvenılmez bırısı..Sen ona sorsan benı sevdın mı evet dıyecek,dıger sorularının hepsıne de senın duymak ıstedıgın cevapları verecek...Nasıl rahatlayacaksın??Karşındakı zaten yalancı ve olayı ogrenecegın tek kişi de o...Yanı ınan bana durust ınsan olsalardı zaten bunları yapmazlardı...Bu yuzden ne soru sor,ne cevaplara kafanı yor..Bi 10 yılı da onları dusunerek gecırme..Ya bı psıkıyatrıste gıt ılac tedavısıne basla..Ya da önune bı hedef koy ve hayatına o yok gıbı devam et..
- 14 Eylül 2009
- 2.345
- 1.123
- 248
Bir sümüklü için bu kadar yas tutulupda onca yıl heba edilirmi yapmayın allah aşkına bu kadar zormu şerefsiz birini beyninden gönlünden atmak ne olcak hesap sorucanda yine kaldığı yerden full gaz devam etcek yalanlarına artık o ergenlikden yeni çıkmış kız değilsin bak o canım tertemiz mis gibi yılların onun verdiği hasarla yok oldu yapma kendine birdaha bu acıyı yaşatma tek sen değilsin terkedilen tek sen değilsin gençliğinin başında şerefsizin önde gideni çıkan herkes ama herkes yaşadı yaşıyor ama kalkmayı bilerek daha güçlü daha dik yürüyerek sende kalk artık bu yüküm altından kes at bitir yeni aşklara yelken aç kurtul bu hastalıklı ruh halinden bırak oda kendi b....kunda boğulsun