devamlı yapıyoruz ama bu sefer anlatamam. zaten kimseyle paylaşamadığım için tanımadığım sizlerle paylaşmak istedim. ilk yaptığımda çok kızdı kaybetmek istemiyorumTelefonda konuşup dertleşsenjz onunla konuşmak iyi gelir size belki ?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kötü alışkanlıklar, intihar düşüncesi...
- Konu Sahibi zeseka
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 22 Aralık 2020
- 3.949
- 12.218
- 158
Mafyaya mı borclusun da (!)canından vazgeciyorsun kurtulmak icin? Diğer taraf dinlenme tesisimi ne bu istek?Yok bunaldım diyorsan psikolog ise yaramıyor demek mi kliniğe yatıp tedavi gör derim.Kumardan vazgeç canından değil .ntihar etmeyi düşünüyorum ama arkamda bırakacağım insanların çekeceği acılara vicdanım el vermiyor
kumardan vazgeçtim ama tekrarından korkuyorum.Mafyaya mı borclusun da (!)canından vazgeciyorsun kurtulmak icin? Diğer taraf dinlenme tesisimi ne bu istek?Yok bunaldım diyorsan psikolog ise yaramıyor demek mi kliniğe yatıp tedavi gör derim.Kumardan vazgeç canından değil .
- 22 Aralık 2020
- 3.949
- 12.218
- 158
Ya hu canını almaya korkmuyorsun da tekrarından mı korkuyorsun?Tekrar oynamak istediginde giren kazıkları hatırla bu zamanlarını hatırla..kumardan vazgeçtim ama tekrarından korkuyorum.
- 1 Ekim 2023
- 3.800
- 13.648
- 128
Allahın yarabbim. Bu çocuklar niye böyle anlamıyorum. Sizin o zaman yapacağınız şey az az by borcu ödemek. Gerekirse ekstra işte çalışın. Merak etmeyin borç ödenir yeter ki bir daha oynamayın istikrarlı olunYorumunuz için teşekkür ederim ama yapacağım son şey onlarla paylaşmak olur. Bi emekli maaşıyla geçinmeye çalışıyorlar duyarlarsa bana karşı ekstra bi hayal kırıklığı yaşayacaklar yapamam
mağazacıyım ekstra işe vaktim yok ama bir şekilde halledicem mecburAllahın yarabbim. Bu çocuklar niye böyle anlamıyorum. Sizin o zaman yapacağınız şey az az by borcu ödemek. Gerekirse ekstra işte çalışın. Merak etmeyin borç ödenir yeter ki bir daha oynamayın istikrarlı olun
- 12 Mayıs 2018
- 1.138
- 330
- 123
- 11 Şubat 2023
- 9.719
- 1
- 21.249
- 268
İnternete erişebileceğin herşeyi çıkar hayatından. Kartlarını internet üzerinden kullanıma kapat, tedavini yarım birakma,150bin çok büyük bir para değil ailenle de yaşıyorsan giderin çok yoktur ,mesleğin ne ?Kızlar merhaba,
Bir çoğunuz beni yargılayacak ve yadırgayacaksınız belki ama içimi dökmem lazım.
Ben kendime göre kilolu, çirkin bir kızım. Belki dışardan gören herkes böyle düşünmüyordur ama benim hissettiğim bu. Hiç sevilmedim, 10 yıla yakın hayatıma kimse girmedi. Mutluluk duygusunu pek tatmadım. Bir gün iş yerinde arkadaşımdan görmemle kumara başladım. Başta çok küçük rakamlarla eğlencesine takıldım, kazandım. Sonra patır patır kaybetmeye başladım. O kumar sanki bana yalnızlığımı unutturan bir eş bir arkadaş olmuştu. Kayıplar büyümeye başladıkça ailemden uzaklaşmaya başladım, söylediğim arkadaşlarımdan uzaklaşmaya başladım. Psikolojim alt üst oldu ve bu böyle gitmez diyerek psikologa gitmeye başladım. Memnundum, aylarca oynamadım. Sonra internetten biriyle tanıştım. Saçma ve iletişim eksikliği olan bi ilişki içine girdim, hiç görmediğim biriydi ama yalnızlığımı unutturmaya başlamıştı. Çok karışık yazıyorum kusura bakmayın kafam allak bullak... Sonra iş yerimde mobing ve kötülük görmeye başladım, ilişki sandığım şeyde de iletişim yoktu. Bir gün gireyim dedim tekrar küçük girerim, borçları kapatır işten çıkarım diye düşündüm. Bağımlı olduğumu düşünmüyorum, inat, hırs, kaçış yolu ve yalnızlığımı unutmak için girdiğim bi bataklık oldu bu. Geçmişte ödediğim ve yediğim paraları saymadan şuan toplam 150 bin borcum var ve 100 bini kumar. Bu illet öncesi para harcamayı çok severdim ama benim olmayan parayı harcamazdım. Çok iyi bir ailem var, kesinlikle söyleyemem. Yakın arkadaşlarımla bu konuyu bir kere paylaştım tekrar paylaşamam. Psikologumla ve burda tanımadığım siz güzel kadınlarla paylaşabiliyorum sadece bunu. İntihar etmeyi düşünüyorum ama arkamda bırakacağım insanların çekeceği acılara vicdanım el vermiyor. Ödenir mi, ödenir. Ama gizli saklı kendi başıma mücadele ederek nasıl başaracağım hakkında hiçbir fikrim yok. Lütfen yargılamadan destek olun. Bazı cümleleri tam toparlayamadım ama çözüm bulacaksak tüm sorularınızı cevaplamaya hazırım.
Şimdiden teşekkür ederim.
- 1 Kasım 2021
- 1.425
- 799
- 73
Şimdi 100 bine telefon alınıyor,bir telefon kadar değerin yok mu ? Kendine gel silkelen bir daha da kumara bulaşma.Heyecanı seni cezbediyor farkındayım ama o anlık bir adrenalin sonrası geçiyor..Umarım kurtulursun,ben inanıyorum sana.Bir telefon kadar değerin yok mu ? Ödenmeyecek borç mu sence ?Kızlar merhaba,
Bir çoğunuz beni yargılayacak ve yadırgayacaksınız belki ama içimi dökmem lazım.
Ben kendime göre kilolu, çirkin bir kızım. Belki dışardan gören herkes böyle düşünmüyordur ama benim hissettiğim bu. Hiç sevilmedim, 10 yıla yakın hayatıma kimse girmedi. Mutluluk duygusunu pek tatmadım. Bir gün iş yerinde arkadaşımdan görmemle kumara başladım. Başta çok küçük rakamlarla eğlencesine takıldım, kazandım. Sonra patır patır kaybetmeye başladım. O kumar sanki bana yalnızlığımı unutturan bir eş bir arkadaş olmuştu. Kayıplar büyümeye başladıkça ailemden uzaklaşmaya başladım, söylediğim arkadaşlarımdan uzaklaşmaya başladım. Psikolojim alt üst oldu ve bu böyle gitmez diyerek psikologa gitmeye başladım. Memnundum, aylarca oynamadım. Sonra internetten biriyle tanıştım. Saçma ve iletişim eksikliği olan bi ilişki içine girdim, hiç görmediğim biriydi ama yalnızlığımı unutturmaya başlamıştı. Çok karışık yazıyorum kusura bakmayın kafam allak bullak... Sonra iş yerimde mobing ve kötülük görmeye başladım, ilişki sandığım şeyde de iletişim yoktu. Bir gün gireyim dedim tekrar küçük girerim, borçları kapatır işten çıkarım diye düşündüm. Bağımlı olduğumu düşünmüyorum, inat, hırs, kaçış yolu ve yalnızlığımı unutmak için girdiğim bi bataklık oldu bu. Geçmişte ödediğim ve yediğim paraları saymadan şuan toplam 150 bin borcum var ve 100 bini kumar. Bu illet öncesi para harcamayı çok severdim ama benim olmayan parayı harcamazdım. Çok iyi bir ailem var, kesinlikle söyleyemem. Yakın arkadaşlarımla bu konuyu bir kere paylaştım tekrar paylaşamam. Psikologumla ve burda tanımadığım siz güzel kadınlarla paylaşabiliyorum sadece bunu. İntihar etmeyi düşünüyorum ama arkamda bırakacağım insanların çekeceği acılara vicdanım el vermiyor. Ödenir mi, ödenir. Ama gizli saklı kendi başıma mücadele ederek nasıl başaracağım hakkında hiçbir fikrim yok. Lütfen yargılamadan destek olun. Bazı cümleleri tam toparlayamadım ama çözüm bulacaksak tüm sorularınızı cevaplamaya hazırım.
Neden sevilmeye layik görmüyorsun?Teşekkür ederim ama beni kimse sevmiyor ben sevilmeye layık değilim
Her tencerenin bir kapaği var .
Bence paralari kumara yatirmak yerine kendine harca ,gerekiyorsa estetik ol .
Bende kendimi hiç sevmedim ilk olarak annemiz bizi sevmediği için .
Sonra kendimde değişikler yapmayi bile çekindim:
Dedikodu konusu olurum diye
Ailem karşi çıkar diye
Kendime para harcamayı değer görmediğim için .
Keşke şimdi tekrar 30 yaşinda olsam ,kimseyi dinlemem annemi babami bile .
Inan bana benzer psikolojik durumlarda olmuş biri olarak yaziyorum.
Kendini değiştir herşey değişecek .
Bakim yaptir ,esretik yaptir ,kilo ver ,sosyalleş kurslara yazil ,dansa git ,tiyatroya git
Tek sorun para değil ki tuzu biberi olduİntihar edince mi kurtulursun 150 bini odeyince mi ?
Satış danışmanıyımİnternete erişebileceğin herşeyi çıkar hayatından. Kartlarını internet üzerinden kullanıma kapat, tedavini yarım birakma,150bin çok büyük bir para değil ailenle de yaşıyorsan giderin çok yoktur ,mesleğin ne ?
Ben kendimi bi çöp kadar bile değerli görmüyorum kiŞimdi 100 bine telefon alınıyor,bir telefon kadar değerin yok mu ? Kendine gel silkelen bir daha da kumara bulaşma.Heyecanı seni cezbediyor farkındayım ama o anlık bir adrenalin sonrası geçiyor..Umarım kurtulursun,ben inanıyorum sana.Bir telefon kadar değerin yok mu ? Ödenmeyecek borç mu sence ?
Estetikte yaptırdım zamanında. Hayata dair hiçbir zevkim yok. Kendimi sevmiyorum, beğenmiyorum çünkü hiç değerli hissetmedimNeden sevilmeye layik görmüyorsun?
Her tencerenin bir kapaği var .
Bence paralari kumara yatirmak yerine kendine harca ,gerekiyorsa estetik ol .
Bende kendimi hiç sevmedim ilk olarak annemiz bizi sevmediği için .
Sonra kendimde değişikler yapmayi bile çekindim:
Dedikodu konusu olurum diye
Ailem karşi çıkar diye
Kendime para harcamayı değer görmediğim için .
Keşke şimdi tekrar 30 yaşinda olsam ,kimseyi dinlemem annemi babami bile .
Inan bana benzer psikolojik durumlarda olmuş biri olarak yaziyorum.
Kendini değiştir herşey değişecek .
Bakim yaptir ,esretik yaptir ,kilo ver ,sosyalleş kurslara yazil ,dansa git ,tiyatroya git
- 11 Şubat 2023
- 9.719
- 1
- 21.249
- 268
Tamam sen internete girebilecegin herşeyi hayatından çıkar ,tuşlu telefon gibi maaşın yatar yatmaz 3/2 sini borca yatır zaten aile evindesin evden işe olacak bir süre 6-7ayda bitirirsin borcu. Sonra da güzel bir diyetisyen ve spor salonuyla anlasirsin bir de bakıma gidersin oh mis.Satış danışmanıyım
işe girsene yani bi yerden başlaman lazımKızlar merhaba,
- 30 Mayıs 2015
- 14.272
- 13.932
- 298
bazı şeylerle tek başımıza başedemeyebiliriz. bende çok zorlu bir süreçten geçiyorum bazen ağlayarak ölmek istediğimi söylüyorum. ama bu kadar kolay değil ya. olmamalı da. güzel şeyler de olacak bence. ailenize söyleyin size destek olsun psikolojinizi düzeltin psikoloğa gitmeye devam edin. daha farklı şeylere yönelin ama intiharı düşünmeyin.
Mutluluğu dışarıda arayanlar, biraz da kırılgansa hemen intiharı düşünüyor maalesef.
Ayrıca intihar ederek sadece bedeninden kurtulursun. Aslolan ruh varlığın. Yani şuurun bu düşüncelerle orada da devam ediyor ve bu ızdırap kaldırılacak gibi değil.
Şimdi dışardayım. İlk müsait anımda sana kendini rahatlatman için bazı videolar atıcam. Biz çok çok güçlü varlıklarız. Sen, düşündüğün ve hissettiğin kişi kesinlikle değilsin.
Ayrıca intihar ederek sadece bedeninden kurtulursun. Aslolan ruh varlığın. Yani şuurun bu düşüncelerle orada da devam ediyor ve bu ızdırap kaldırılacak gibi değil.
Şimdi dışardayım. İlk müsait anımda sana kendini rahatlatman için bazı videolar atıcam. Biz çok çok güçlü varlıklarız. Sen, düşündüğün ve hissettiğin kişi kesinlikle değilsin.
Çalışıyorum zatenişe girsene yani bi yerden başlaman lazım
Teşekkürmederimbazı şeylerle tek başımıza başedemeyebiliriz. bende çok zorlu bir süreçten geçiyorum bazen ağlayarak ölmek istediğimi söylüyorum. ama bu kadar kolay değil ya. olmamalı da. güzel şeyler de olacak bence. ailenize söyleyin size destek olsun psikolojinizi düzeltin psikoloğa gitmeye devam edin. daha farklı şeylere yönelin ama intiharı düşünmeyin.