Tamamdır teşekkür ederimMutluluğu dışarıda arayanlar, biraz da kırılgansa hemen intiharı düşünüyor maalesef.
Ayrıca intihar ederek sadece bedeninden kurtulursun. Aslolan ruh varlığın. Yani şuurun bu düşüncelerle orada da devam ediyor ve bu ızdırap kaldırılacak gibi değil.
Şimdi dışardayım. İlk müsait anımda sana kendini rahatlatman için bazı videolar atıcam. Biz çok çok güçlü varlıklarız. Sen, düşündüğün ve hissettiğin kişi kesinlikle değilsin.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kötü alışkanlıklar, intihar düşüncesi...
- Konu Sahibi zeseka
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 10 Kasım 2024
- 548
- 1.381
- 28
- 25
Lütfen kendine zarar verme. Birdaha da oynama. Bağımlılık biliyorsun, uzak durmaya çalış. Paranı dolara ya da altına yatırarak katlamaya çalış. Kazanması cazip gelse de bir kazanılsa on kaybediyorsun biliyorsun. O borç ödenir, okuyup dört beş yıl kredi almak zorunda kalanlar var, onlar da borç ödüyor mesela. Birdaha oynama yeter ki o borcu ödersin kendin de diyorsun. Allahtan bir işin var ufak ufak ödenir.
yok aileme anlatamam başıma ne gelirse gelsin anlatırım ama bunu anlatamam kendim çözmeliyimAilenle anlatmalısın bence. İyi bir ailem var demişsin. Birilerinin desteği çok önemli. Hiç olmadı onlara mahçup olmamak adına kendini kontrol etme iraden daha güçlü olur.
Kilo konusuna girmiyorum çünkü konu bile değil. Kendini kimseye beğendirmek zorunda değilsin.
çok güzel uzak durmuştum tekrar başlamak çok koydu. tamamen kendimi sıfırlayacakken başa sardım hemde daha kötü şekildeLütfen kendine zarar verme. Birdaha da oynama. Bağımlılık biliyorsun, uzak durmaya çalış. Paranı dolara ya da altına yatırarak katlamaya çalış. Kazanması cazip gelse de bir kazanılsa on kaybediyorsun biliyorsun. O borç ödenir, okuyup dört beş yıl kredi almak zorunda kalanlar var, onlar da borç ödüyor mesela. Birdaha oynama yeter ki o borcu ödersin kendin de diyorsun. Allahtan bir işin var ufak ufak ödenir.
- 10 Kasım 2024
- 548
- 1.381
- 28
- 25
Evet tekrar başlaman kötü olmuş keşke başlamasaydın. Ama keşke diyerek de bir sonuca ulaşılmaz. Artık bulaşmayacağım psikolojimi altüst etti diye düşün. Oraya sadece bir kere girecek kadar kimse iradeli olamaz. Tekrar tekrar gir sonuç yine batış olur. En iyisi kafadan silmeye çalışmak.çok güzel uzak durmuştum tekrar başlamak çok koydu. tamamen kendimi sıfırlayacakken başa sardım hemde daha kötü şekilde
Böyle hastalıklarda ataklar oluyor, öyle düşüneceksiniz. Küçük hedefler koyun, onları uygulamaya çalışın. Mesela şimdi 6 ay uzaklaşmışsanız onunnsüresini artırmaya çalışınKızlar merhaba,
Bir çoğunuz beni yargılayacak ve yadırgayacaksınız belki ama içimi dökmem lazım.
Ben kendime göre kilolu, çirkin bir kızım. Belki dışardan gören herkes böyle düşünmüyordur ama benim hissettiğim bu. Hiç sevilmedim, 10 yıla yakın hayatıma kimse girmedi. Mutluluk duygusunu pek tatmadım. Bir gün iş yerinde arkadaşımdan görmemle kumara başladım. Başta çok küçük rakamlarla eğlencesine takıldım, kazandım. Sonra patır patır kaybetmeye başladım. O kumar sanki bana yalnızlığımı unutturan bir eş bir arkadaş olmuştu. Kayıplar büyümeye başladıkça ailemden uzaklaşmaya başladım, söylediğim arkadaşlarımdan uzaklaşmaya başladım. Psikolojim alt üst oldu ve bu böyle gitmez diyerek psikologa gitmeye başladım. Memnundum, aylarca oynamadım. Sonra internetten biriyle tanıştım. Saçma ve iletişim eksikliği olan bi ilişki içine girdim, hiç görmediğim biriydi ama yalnızlığımı unutturmaya başlamıştı. Çok karışık yazıyorum kusura bakmayın kafam allak bullak... Sonra iş yerimde mobing ve kötülük görmeye başladım, ilişki sandığım şeyde de iletişim yoktu. Bir gün gireyim dedim tekrar küçük girerim, borçları kapatır işten çıkarım diye düşündüm. Bağımlı olduğumu düşünmüyorum, inat, hırs, kaçış yolu ve yalnızlığımı unutmak için girdiğim bi bataklık oldu bu. Geçmişte ödediğim ve yediğim paraları saymadan şuan toplam 150 bin borcum var ve 100 bini kumar. Bu illet öncesi para harcamayı çok severdim ama benim olmayan parayı harcamazdım. Çok iyi bir ailem var, kesinlikle söyleyemem. Yakın arkadaşlarımla bu konuyu bir kere paylaştım tekrar paylaşamam. Psikologumla ve burda tanımadığım siz güzel kadınlarla paylaşabiliyorum sadece bunu. İntihar etmeyi düşünüyorum ama arkamda bırakacağım insanların çekeceği acılara vicdanım el vermiyor. Ödenir mi, ödenir. Ama gizli saklı kendi başıma mücadele ederek nasıl başaracağım hakkında hiçbir fikrim yok. Lütfen yargılamadan destek olun. Bazı cümleleri tam toparlayamadım ama çözüm bulacaksak tüm sorularınızı cevaplamaya hazırım.
Şimdiden teşekkür ederim.
Normalde kafamdan da silmiştim ama o kadar ortalıkta olan bir şey ki bu tetikleyecek bir şeyler çıkıyoEvet tekrar başlaman kötü olmuş keşke başlamasaydın. Ama keşke diyerek de bir sonuca ulaşılmaz. Artık bulaşmayacağım psikolojimi altüst etti diye düşün. Oraya sadece bir kere girecek kadar kimse iradeli olamaz. Tekrar tekrar gir sonuç yine batış olur. En iyisi kafadan silmeye çalışmak.
Böyle hastalıklarda ataklar oluyor, öyle düşüneceksiniz. Küçük hedefler koyun, onları uygulamaya çalışın. Mesela şimdi 6 ay uzaklaşmışsanız onunnsüresini artırmaya çalışı
Denerim ama her şeyden çok sıkıldımBöyle hastalıklarda ataklar oluyor, öyle düşüneceksiniz. Küçük hedefler koyun, onları uygulamaya çalışın. Mesela şimdi 6 ay uzaklaşmışsanız onunnsüresini artırmaya çalışın
Bagımlılıkla beraber depresyon tedavisi olmanız gerekir. Bir de bagımlılık için ilaç da alabilirsiniz belki, oyundan aldığınız hazzı azaltan ilaçlar var. Bir de kilo için piyasada yeni çıkan iğneler var, onları deneyebilir misiniz? O kilo ilaçlarının bagımlılığa da faydası olduğunu söyleyenler varDenerim ama her şeyden çok sıkıldım
- 1 Kasım 2021
- 1.425
- 798
- 73
Sen kendine değer vermezsen kimse sana değer vermezBen kendimi bi çöp kadar bile değerli görmüyorum ki
Seni kumara iten sevilme beğenilme takdir edilme onaylanma ihtiyacı. Bu her insanda olan bir duygu sen sadece ağır yaşıyorsun.Ben psikoloji bitirdim. Senin kısaca özgüvenini geliştirmen lazım, ilgilerine yeteneklerine göre hobi edinmen lazım, bunu düşün. Bir de bir konu iş olabilir kendini geliştirmen lazım. Başka çaresi yok. Yarın kumara toz işi derken saçma sapan bir hayata girersin
yeteneğim yok kiSeni kumara iten sevilme beğenilme takdir edilme onaylanma ihtiyacı. Bu her insanda olan bir duygu sen sadece ağır yaşıyorsun.Ben psikoloji bitirdim. Senin kısaca özgüvenini geliştirmen lazım, ilgilerine yeteneklerine göre hobi edinmen lazım, bunu düşün. Bir de bir konu iş olabilir kendini geliştirmen lazım. Başka çaresi yok. Yarın kumara toz işi derken saçma sapan bir hayata girersin
Her insanın benliğinin içinde saklı kalmış gizil güçleri vardır. Yetenek şart değil ilgin neye varsa ilgilerin hobilerin olabilir bunlara odaklanman lazımyeteneğim yok ki
- 11 Kasım 2024
- 21
- 8
- 3
- 26
Aman canınıza kıymayın! Bunun bide öteki dünyası var burda her dert her sıkıntı biter öyle böyle. Ama öteki taraf çok daha zor ve çetin. Ebedi hayatınızı mahvetmeyin.Kızlar merhaba,
Bir çoğunuz beni yargılayacak ve yadırgayacaksınız belki ama içimi dökmem lazım.
Ben kendime göre kilolu, çirkin bir kızım. Belki dışardan gören herkes böyle düşünmüyordur ama benim hissettiğim bu. Hiç sevilmedim, 10 yıla yakın hayatıma kimse girmedi. Mutluluk duygusunu pek tatmadım. Bir gün iş yerinde arkadaşımdan görmemle kumara başladım. Başta çok küçük rakamlarla eğlencesine takıldım, kazandım. Sonra patır patır kaybetmeye başladım. O kumar sanki bana yalnızlığımı unutturan bir eş bir arkadaş olmuştu. Kayıplar büyümeye başladıkça ailemden uzaklaşmaya başladım, söylediğim arkadaşlarımdan uzaklaşmaya başladım. Psikolojim alt üst oldu ve bu böyle gitmez diyerek psikologa gitmeye başladım. Memnundum, aylarca oynamadım. Sonra internetten biriyle tanıştım. Saçma ve iletişim eksikliği olan bi ilişki içine girdim, hiç görmediğim biriydi ama yalnızlığımı unutturmaya başlamıştı. Çok karışık yazıyorum kusura bakmayın kafam allak bullak... Sonra iş yerimde mobing ve kötülük görmeye başladım, ilişki sandığım şeyde de iletişim yoktu. Bir gün gireyim dedim tekrar küçük girerim, borçları kapatır işten çıkarım diye düşündüm. Bağımlı olduğumu düşünmüyorum, inat, hırs, kaçış yolu ve yalnızlığımı unutmak için girdiğim bi bataklık oldu bu. Geçmişte ödediğim ve yediğim paraları saymadan şuan toplam 150 bin borcum var ve 100 bini kumar. Bu illet öncesi para harcamayı çok severdim ama benim olmayan parayı harcamazdım. Çok iyi bir ailem var, kesinlikle söyleyemem. Yakın arkadaşlarımla bu konuyu bir kere paylaştım tekrar paylaşamam. Psikologumla ve burda tanımadığım siz güzel kadınlarla paylaşabiliyorum sadece bunu. İntihar etmeyi düşünüyorum ama arkamda bırakacağım insanların çekeceği acılara vicdanım el vermiyor. Ödenir mi, ödenir. Ama gizli saklı kendi başıma mücadele ederek nasıl başaracağım hakkında hiçbir fikrim yok. Lütfen yargılamadan destek olun. Bazı cümleleri tam toparlayamadım ama çözüm bulacaksak tüm sorularınızı cevaplamaya hazırım.
Şimdiden teşekkür ederim.
- 11 Kasım 2024
- 21
- 8
- 3
- 26
Dua edin işleriniz kolaylaşacaktır sizi Yaratana güveninAman canınıza kıymayın! Bunun bide öteki dünyası var burda her dert her sıkıntı biter öyle böyle. Ama öteki taraf çok daha zor ve çetin. Ebedi hayatınızı mahvetmeyin.
- 4 Haziran 2023
- 534
- 857
- 23
Ne zamandir terapi almiyorsunuz bilmiyorum da intihar dusuncesi mevcut kendine deger vermeme ileri derecede var, kendinizi sevmiyorsunuz da , depresyonda var bunlarla beraber dogal olarak,Ben kendimi bi çöp kadar bile değerli görmüyorum ki
Psikologunuz size hangi konuda iyi geldi yda seanslar da ne calisiyor sizinle
Teşekkür ederimAman canınıza kıymayın! Bunun bide öteki dünyası var burda her dert her sıkıntı biter öyle böyle. Ama öteki taraf çok daha zor ve çetin. Ebedi hayatınızı mahvetmeyin.
- 22 Aralık 2021
- 1.987
- 2.665
- 83
Sakın haa, bir anne olarak söylüyorum. Ailen biter, mahvolurlar, böyle bir yükün altına sokma onları. El bebek gül bebek büyütüyoruz, bir evlat ana babasına bunu nasıl yapar.. Genç bir kız vardı arkadaşımın yardımcısının kızı, borç yüzünden intihar etti, ahh o annenin çektiği acı. Kızin intiharından sonra borcu öğrendiler, "bilsek öderdik, bize neden söylemedi" diye ayrıca kahroldular. Önünde yaşayacak güzel günlerin var, umudunu yitirme sakın sakın güzel kızım, herşeyi yenecek kadar güçlüsün, sakın pes etmeDenerim ama her şeyden çok sıkıldım
teşekkür ederimSakın haa, bir anne olarak söylüyorum. Ailen biter, mahvolurlar, böyle bir yükün altına sokma onları. El bebek gül bebek büyütüyoruz, bir evlat ana babasına bunu nasıl yapar.. Genç bir kız vardı arkadaşımın yardımcısının kızı, borç yüzünden intihar etti, ahh o annenin çektiği acı. Kızin intiharından sonra borcu öğrendiler, "bilsek öderdik, bize neden söylemedi" diye ayrıca kahroldular. Önünde yaşayacak güzel günlerin var, umudunu yitirme sakın sakın güzel kızım, herşeyi yenecek kadar güçlüsün, sakın pes etme