En beğendiğiniz şiir dizeleri...

Aşk, sabahlara kadar uyumamak değildi aslında. Her sabah uyandığında, yaşamaktan önce onun gelmesiydi aklına.

Biliyorum yarınlarım dünden farksız. Hayat mı bana küstü ben mi ona küstüm hatırlamıyorum ama, şu aralar fena dargınız.
Sunay Akın ..

Giden sizin için çok değerli de olsa, kapıyı örtün ki; içeride kalanlar üşümesin..
Paulo Coelho ..

Bazen bitmek bilmeyen dertler yağmur olur üstüne yağar. Ama unutma ki, rengarenk gökkuşağı yağmurdan sonra çıkar.
Mevlana ..

Apansız uyanırsan gecenin bir yerinde
Gözlerin uzun uzun karanlığa dalarsa
Bir sıcaklık duyarsan üşüyen ellerinde
Ve saatler gecikmiş zamanları çalarsa
Bil ki seni düşünüyorum...

İnsanlar sizin onu ne kadar çok sevdiğinizi anlarsa bırakıp gider boş kalır elleriniz. İlk önce kalp kırılır sonra hayalleriniz.
Sunay Akın ..

Korkma giderken 'b'yi alıyorum, gerisini sana bırakıyorum. Nede olsa sen bitirdin b/izi. Öyleyse sende kalmalı 'izi'...
Nazım Hikmet ..

Bu dünya için sıradan bir yalan olabilirsin. Ama belki de birisi için, onu hayata bağlayan tek gerçeksin!
Tolstoy ..

Küçükken annem: Yerde ekmek görünce 'yükseğe koy, kuşlar yer' derdi. Sevdiklerimizi hep yüksekte tuttuk acaba kuşlar mı yedi?
Can Yücel ..

Şimdi söndü ışık, sustu dudağımdaki sen çalan ıslık.. Ve sen, dünya ahiret 'acımsın' artık.
Emre GÖKÇE ..

İpe sapa gelmez bir aşk yüzünden seni kırdım.
Özür dilerim anne...
Terk edilmişliğin hazin sonunu,kollarında yaşayabilir miyim?

Tamam kabul; küçükken mıknatıs yutmuş olabilirim. Peki ama bütün salaklar da demir mi yuttu?
Yılmaz ERDOĞAN ..

Herkesin diline dolanmış "mutlu bitmeli aşklar" diye. Aşk'ı dilinize doladınız madem, peki "bitmeli" niye?
Cezmi Ersöz ..

Hayatta herşeyini bir kişiye bağlama. Çünkü onu kaybettiğinde herşeyini kaybedersin aslında..
Can Yücel ..

İnsanlar çok değişti, dikkat etmek lazım. Biriyle el sıkıştıktan sonra beşi de yerindemi diye parmaklarını saymak zorundasın...
Lev Nikolayeviç Tolstoy ..

Sıyrılıp gülün dikeninden bu bahçeden gidiyorum...
Ne çiçekler ne ağaçlar üzülecek biliyorum..
Vazgeçtim yaprağımdan, o yorgun toprağımdan...
Vazgeçtim anlasana bıktım saçmalıklardan...
Nedenim sır olup benimle kalacak...
Bu son çekip gidişim son kızgınlığım olacak...
Yakacağım resimleri bütün şiirleri...
Atacağım içimden tüm hevesleri...
Anlayamazsın nedenimi kaçışlarımı, bu son kıvılcım yaktı inanışlarımı...
Sakın uzatma ellerini silmek için yaşlarımı...
Her dokunan bir yaş bıraktı…

Kadınla şeytanın işbirliği onbin yıl önce Adem'in elma yemesiyle başladı, günümüz erkeklerinin ayva yemesiyle devam ediyor.
Can Dündar ..

X