• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O kişiyi nasıl bulabilirim fikirlerinizi okumak icin sabırsızlanıyorum.

Beğenmedimi yanlışlıkla atmışım farkında bile değildim ki, sizden farklı düşünmüyorum ben düşünsem de niye çıldırayım ki kimsiniz siz ahahha .İnstagramda bir gönderide karşıma çıktı bu çocuk makarasına alıntıladım o zaman beğenmedim attığımı gördüm değiştirdim .
O zaman kusura bakmayın, ben de karşıt görüşlü biri bizim çocuklara laf attı diye kızdım. 🫶

Aslında bu çekim yasasını çocukluğumuzdan beri bilinçsizce uyguluyoruz. Çünkü içinde bulunduğumuz sistem buna göre hareket ediyor. Sorun şuradaki çoğunlukla bize kötü gelecek şeyleri hayatımıza çekiyoruz çünkü bunlara şartlanmışız. Her yerde gezdiği gibi, düşün hayal et bırak gibi bir şey değil. Özü evet bu, ama arkada çalışan başka şeyler var. Onları düzeltmeden hep yanlış şeyler çekilir. Çok uzun bir konu ama özelden yazarsanız giriş bilgilerini detaylarını yazayım. Zor bir şey değil sadece bizim şu an ki düşünme yapımıza ters. İmkansız diye bir şey yok kalıplar sadece düşüncelerimizde :)
Evet dediğiniz gibi kötü şeylere şartlanıyoruz şöyle olacak böyle olur diye ama bunu da gidişata göre söylüyoruz iyi bir şey olsa iyiyi hayal edip düşünürüz bilemedim ki ama merak ettim yazacağım size 🙃

Evet dediğiniz gibi kötü şeylere şartlanıyoruz şöyle olacak böyle olur diye ama bunu da gidişata göre söylüyoruz iyi bir şey olsa iyiyi hayal edip düşünürüz bilemedim ki ama merak ettim yazacağım size 🙃
Gidişatı yorumlayan da kendi bakış açımız, zihin kodlarımız. İyiyi hayal etmeyeceksiniz çekim yasası böyle bir şey değil :) Maalesef bu konuyla alakalı her şeyi anlatmıyorlar ki kendilerine müşteri bulsunlar.

Manifestte kendi düşünce yapınızı değiştirmelisiniz yani kendiniz üzerinde çalışmalısınız. Yaparım diyorsanız özelden yazın giriş bilgileri yazayım onları ilerletip ilerletmemek sizin elinizde. Ancak bu bir hayat düzeni düşünce yapısı değişikliği. İşim olsun diye şöyle düşüneyim vs değil. O yüzden zaten çoğu kişi yapamıyor. Numara yapıyorlar. Evren sistemi enerji ile çalışır. Siz neyseniz enerjiniz o dur o yüzden kimseyi kandıramazsınız dönüşmeniz gerekiyor. Bunu da kişi yalnızca kendisi üzerinde çalışarak yapabilir.
Merhaba özelden yazabilir miyim detay dediğiniz kısmı öğrenmek için ?bende yakın zamanda bir konu hakkında konuştum olumlu olacak gibi baktım ama bunu bir insanla konuşmadım, sonrasında o olay hakkında bilgi almak için tesadüfen iki kişiyle soru sordum ve onların ikisi de bana beklemediğim şekilde o olayın olması için çok yardımcı oldu iş neredeyse oldu gibi benim olumlu konuşmamın bu konuda etkisi var mıdır ?

Merhaba özelden yazabilir miyim detay dediğiniz kısmı öğrenmek için ?bende yakın zamanda bir konu hakkında konuştum olumlu olacak gibi baktım ama bunu bir insanla konuşmadım, sonrasında o olay hakkında bilgi almak için tesadüfen iki kişiyle soru sordum ve onların ikisi de bana beklemediğim şekilde o olayın olması için çok yardımcı oldu iş neredeyse oldu gibi benim olumlu konuşmamın bu konuda etkisi var mıdır ?
Tabiki yazabilirsiniz, ben deli gibi araştırdım hayatımı değiştirmek için. Neden istediklerimizin olduğu güzel hayatlar yaşamayalım :) Sadece işleyişi öğrenmek gerekiyor o kadar. Evet olumlu konuşmanızın etkisi var ama en çok bu olmasını istediğiniz şeyin olabilme ihtimalini kabul edip olmuş gibi kabulde kaldığınız için ve bu olaya karşıt oluşturacak bilinçaltı kodlarınız olmadığı için. Yakın bir arkadaşım istediği yerde işe girmek istiyordu ona yapması gerekenleri söyledim. 4 ay sonra o iş yerinde çalışma imkanı elde etti. Ama bu düşüncede kalamadığı eski korkuları ve şartlanmışlıkları ortaya çıktığı için işe giremedi.

Back
X