• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O kişiyi nasıl bulabilirim fikirlerinizi okumak icin sabırsızlanıyorum.

Ben üniversite de okuyorum ve hayatımda bana iyi gelen eğlenceli bana uygun birisi olsun istiyorum çok doğal bir düşünce bence tabi ki önceliğim okulum ama ikisi de aynı anda yurutulebilir. Sosyal biriyim laf açmaktan da çekinmem güzel de bir kızım.
Size sorum şu ben karakterli istediğim gibi birini nasıl ve nereden bulabilirim manifest vs yaptiniz mi siz nereden buldunuz yorumlarınızı bekliyorum nerede tanıştınız yada tanıştığınız kişiyle nasıl ilerlettiniz ve beğendiğiniz biriyle ilk olarak konuşmayı siz baslattiysaniz nasıl başlattınız lütfen iyi kötü demeden yazın okumak için sabırsızlanıyorum.
Aradığınız kişi olduğunuzda, kendinize öz sevgi duyduğunuzda ve tüm olasılıklara kendinizi açtığınızda kendiniz gibi biri hayatınıza hiç ummadığınız şekilde çekilecek.

Aradığınız kişi olduğunuzda, kendinize öz sevgi duyduğunuzda ve tüm olasılıklara kendinizi açtığınızda kendiniz gibi biri hayatınıza hiç ummadığınız şekilde çekilecek
Ne güzel dedin yaa işte bende onu yapamıyorum. Bir önerin var mı nasıl yapabilirim sen nasıl yapmıştın yani siz

Ne güzel dedin yaa işte bende onu yapamıyorum. Bir önerin var mı nasıl yapabilirim sen nasıl yapmıştın yani siz
Bana özelden yazarsanız detay vereyim. Konunuzu meşgul etmeyeyim uzun bir konu çünkü. Bu arada manifest konusunda da iyiyimdir onun da ipuçlarını veririm isterseniz. İlk başlarda isteklerim olmadı sallamasyon bir şey diye bıraktım. Ama sonra tekrar yolum ona çıktı birçok kitap okudum ve şu an isteyip de gerçekleşmeyen isteğim yok. Olay detayları öğrenmekte ve kendi kabullenişlerin, bakış açıların üzerinde çalışmakta. Hatta sadece uzaktan gördüğüm adını dahi bilmediğim bir kişi ile karşılaşmak istiyordum ki 2 ay gibi bir sürede kendi benimle tanışmak istedi :) Her şey enerjidir, çekim yasası gerçektir :)

Allah aşkına azıcık ortam kurma çabasından erkek arayışından falan uzaklaşıp kendini derslerine ver de bak bakalım ondan sonra hayat sen aramadan önüne çıkartıyor mu ? Ben kuzenimle kız kıza tatile çıktığımda tanıştım eşimle, çok zorluyorsun sen şansını. Erkekte erkek diyerek olur sanıyorsun anlaşılan. Sürekli bir sosyallik bir ortam bir grup bir muhabbet derdindesin tamam sosyal ol ama bi okuluna bakta anca öyle.

Eylemlere git eylemlere taş gibi zeki cocuklarin hepsi orda🤣🤣 (benim için hepsi bebe daha yanlis olmasın😁)
Dün kız kardeşim biriyle tanışmış eylemde anlatıp duruyor aşk mııı memleket bu haldeyken 🙃🙃

Bana özelden yazarsanız detay vereyim. Konunuzu meşgul etmeyeyim uzun bir konu çünkü. Bu arada manifest konusunda da iyiyimdir onun da ipuçlarını veririm isterseniz. İlk başlarda isteklerim olmadı sallamasyon bir şey diye bıraktım. Ama sonra tekrar yolum ona çıktı birçok kitap okudum ve şu an isteyip de gerçekleşmeyen isteğim yok. Olay detayları öğrenmekte ve kendi kabullenişlerin, bakış açıların üzerinde çalışmakta. Hatta sadece uzaktan gördüğüm adını dahi bilmediğim bir kişi ile karşılaşmak istiyordum ki 2 ay gibi bir sürede kendi benimle tanışmak istedi :) Her şey enerjidir, çekim yasası gerçektir :)
Nasıl yapacağız bunu biraz açabilir misiniz misal ben de kendi iş yerimi kurmak istiyorum ama imkansız gibi:) oluyor gibi olmuş gibi mi düşüneceğiz nedir bu çekim yasası 🙈

Bu manifest detaylarını ben de öğrenmek isterim başarı, para ve iş için 🌝

Allah aşkına azıcık ortam kurma çabasından erkek arayışından falan uzaklaşıp kendini derslerine ver de bak bakalım ondan sonra hayat sen aramadan önüne çıkartıyor mu ? Ben kuzenimle kız kıza tatile çıktığımda tanıştım eşimle, çok zorluyorsun sen şansını. Erkekte erkek diyerek olur sanıyorsun anlaşılan. Sürekli bir sosyallik bir ortam bir grup bir muhabbet derdindesin tamam sosyal ol ama bi okuluna bakta anca öyle.
2 işi aynı anda yapamıyor musunuz ayrıca derslerime önem vermediğimi nereden çıkardınız insanların sosyal ilişki kurmak istemesi kadar doğal olan başka ne olabilir her tanıştığın insandan bir sey ogrenmek guzel bir sey neyse siz 4 duvar arasında kalın

Sosyalliği biz kendimiz için yapmıyor muyduk ya bunlar erkek bulmak için sosyal oluyorlar çok garip.

Nasıl yapacağız bunu biraz açabilir misiniz misal ben de kendi iş yerimi kurmak istiyorum ama imkansız gibi:) oluyor gibi olmuş gibi mi düşüneceğiz nedir bu çekim yasası 🙈
Aslında bu çekim yasasını çocukluğumuzdan beri bilinçsizce uyguluyoruz. Çünkü içinde bulunduğumuz sistem buna göre hareket ediyor. Sorun şuradaki çoğunlukla bize kötü gelecek şeyleri hayatımıza çekiyoruz çünkü bunlara şartlanmışız. Her yerde gezdiği gibi, düşün hayal et bırak gibi bir şey değil. Özü evet bu, ama arkada çalışan başka şeyler var. Onları düzeltmeden hep yanlış şeyler çekilir. Çok uzun bir konu ama özelden yazarsanız giriş bilgilerini detaylarını yazayım. Zor bir şey değil sadece bizim şu an ki düşünme yapımıza ters. İmkansız diye bir şey yok kalıplar sadece düşüncelerimizde :)

Bu manifest detaylarını ben de öğrenmek isterim başarı, para ve iş için 🌝
Manifestte kendi düşünce yapınızı değiştirmelisiniz yani kendiniz üzerinde çalışmalısınız. Yaparım diyorsanız özelden yazın giriş bilgileri yazayım onları ilerletip ilerletmemek sizin elinizde. Ancak bu bir hayat düzeni düşünce yapısı değişikliği. İşim olsun diye şöyle düşüneyim vs değil. O yüzden zaten çoğu kişi yapamıyor. Numara yapıyorlar. Evren sistemi enerji ile çalışır. Siz neyseniz enerjiniz o dur o yüzden kimseyi kandıramazsınız dönüşmeniz gerekiyor. Bunu da kişi yalnızca kendisi üzerinde çalışarak yapabilir.

Tam lokasyon veremeyiz tabiiki. Ama ne kadar sosyal ilişkileri arttırırsan tanışacağın insan sayısı artacağı için ihtimalin de artar. Bol arkadaş, bol seyahat, bol hobi.
Hatta bence şu an eylemlere de gidersen kesin tanışırsın tüm düzgün delikanlılar orada 🙃
O gençlerden birisi 🙈🤣
Screenshot_20250325_130158.webp

Önce çıldırıp beğenmedim yapıp sonra arayıp tarayıp bunu mu bulabildin yazık 😂
Beğenmedimi yanlışlıkla atmışım farkında bile değildim ki, sizden farklı düşünmüyorum ben düşünsem de niye çıldırayım ki kimsiniz siz ahahha .İnstagramda bir gönderide karşıma çıktı bu çocuk makarasına alıntıladım o zaman beğenmedim attığımı gördüm değiştirdim . Yazık diyecek ne var ayrıca siz ingiltere prensesi misiniz beğenmediniz gül gibi çocuğu

Back
X