En beğendiğiniz şiir dizeleri...

Kötü günümde yanımda olmadığın zaman vazgeçtim..

Canın sıkıldığında benimle paylaşmadığını,kırılacak veya tedirgin olacak olsam bile düşüncelerini açıkça söylemediğini anladığımda vazgeçtim...

Bana yalan söylediğini anladığım zaman vazgeçtim..

Gözlerime baktığında kalbinle bakmadığını ve bana hala söylemediğin birşeyler olduğunu anladığımda vazgeçtim...

Her sabah benimle uyanmak istemediğini,geleceğimizin hiç bir yere gitmediğini anladığım zaman vazgeçtim...

Düşüncelerime ve değerlerime önem vermediğin için vazgeçtim...

Ağrılarımı dindirecek sıcak sevgiyi bana vermediğinde vazgeçtim...

Sadece kendi mutluluğunu ve geleceğini düşünerek beni hiçe saydığın için vazgeçtim...

Tablolarımda artık kendimi mutlu çizemediğim ve tek neden sen olduğun için vazgeçtim...

Bencil olduğun için vazgeçtim...

Bunlardan sadece birtanesi senden vazgeçmem için yeterli değildi,çünkü sevgim yüceydi...

Ama hepsini düşündüğümde senin benden çoktan vazgeçtiğini anladım...

Bu yüzden bende senden vazgeçtim...

Güç erkeğe, güzellik kadına verilir; ama her şeyi yenen güç, yalnız güzelliğe yenilir..
Oscar Wilde ..

Günlerden sonra bir gün,
Şayet sesimi farkedemezsen,
Rüzgârların,nehirlerin,kuşların sesinden,
Bil ki ölmüşüm.
Fakat yine üzülme,müsterih ol;
Kabirde böceklere ezberletirim güzelliğini,
ve neden sonra
Tekrar duyduğun gün sesimi gökkubbede,
Hatırla ki mahşer günüdür
Ortalığa düşmüşüm,seni arıyorum...

Cahit Sıtkı Tarancı

Seyahatte cam kenarı sanki yalnızların yeridir. Çünkü aslında orası, başını koyacak omuz bulamayanlar içindir.."
Can Dündar ..

Bazen önemli olmamalı gidecek olan yada gelmeyen. Çünkü bazen, başlaman gerekir her şeye yeniden..
Nazım Hikmet ..

Dünü unutmalı, bugünü yaşamalısınız. Keza dün ile bugün arasında bir kavga çıkarsa; yarını kaybedersiniz!
Honore de Balzac ..

Korkaklar ecelleri gelmeden birkaç kere ölürler. Cesurlar ölümü bir kere tadarlar.
William Shakespeare ..

Kalbindeki sevgi sözcükleri gözlerine sıkışıp kalmış gibi. Ben hayatımın tüm vaktini, senin bu bakışına harcadım sevgili!
Cezmi ERSÖZ / Hayallerini Yak Evi Isıt ..

Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür.
Necip Fazıl Kısakürek ..

Herkes insanlığı değiştirmeyi düşünür, ama hiç kimse önce kendini değiştirmeyi düşünmez..
Tolstoy ..

İstediğiniz kadar yüksek sırıklar üzerine çıkın, her koşulda kendi bacaklarınızla yürüyeceksiniz..
Michel De Montaigne ..

Eğer "unutmak" yedi harfi yanyana getirmek kadar kolay olsaydı, biz de beş harfi yanyana getirir "mutlu" olurduk..
Can Dündar ..

Kolay mıdır bir anda her şeyden vazgeçip gitmek, yoksa her şeye rağmen gitmekten vazgeçip sevmek mi gerek?
Özdemir

"Büyük umutLarın oLsun ve onLar için yürüyecek cesaretin .."
Başarının 101 Anahtarı / Sevda Türküsev ..

Uğrunda fedakarlık etmeyeceğin sevgiyi, yüreğinde taşıyıp da kendine yük etme!
Can Yücel ..

Hayat öyle oyunlar oynuyor ki, nereye tutunsam düşüyorum. Tam da palyaçonun dediği gibi, ' ağlayamadığımdan gülüyorum. '
Paul Auster ..

Herkes doğru insanı bulmak ister, yanılmamak için. Oysa kimse uğraşmaz, doğru insan olmak için.
Freud ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…