- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.986
- 828
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ondan olmamıştır.Açma,börek,boyoz tarzı şeyler yağ seviyor. Ne kadar çok o kadar güzel![]()
Benim izlediğim tarifteki kadin az kullandım diyordu ama benim iki katim kullandiMilföy ya da boyozun yağı az tutulmaz ki![]()
Ahhh ahhh şimdi ki gençler ne bilsinTasarruf yapmış![]()
Kilo almamak için yapmıştır kesinTasarruf yapmış![]()
Kilo almamak için yapmıştır kesinboğazını tutup, çocuklara yedirmeyi iradesine kestiremediyse demek
![]()
Guzelmis abla ama yaaa ben diyetteyim buhaftadan itibaren malesef yemicem bisey yapanin ellerine saglikE Elif_Eylul boyoz bu işte yanındada yumurta yer izmirliler tadıda çok güzeldir
Konu ney yasi
Yedi yedi çocuklarAma şimdi çocuklar da yiyemeyecek![]()
Bir garip küçük “ban” meselesi canımcımKonu ney yasi
Ben gene lö fransız kaldım![]()
Harika tadı ama boyutu küçük bir tane kesmez yani 3 tane anca doyurur insanı caylaGuzelmis abla ama yaaa ben diyetteyim buhaftadan itibaren malesef yemicem bisey yapanin ellerine saglik![]()
Güzeldir birazda yağlıdır kendileri,boşver diyeti bulursan oralarda al tadına bak derim sıcak sıcak yiyecen bunu.Guzelmis abla ama yaaa ben diyetteyim buhaftadan itibaren malesef yemicem bisey yapanin ellerine saglik![]()
İzmirde olmak vardı şimdi ne yedim ben bunu varya oradaHarika tadı ama boyutu küçük bir tane kesmez yani 3 tane anca doyurur insanı cayla![]()
Yemesenmi zayiflaman lazim dizlerinin sana ihtiyaci varHarika tadı ama boyutu küçük bir tane kesmez yani 3 tane anca doyurur insanı cayla![]()
Ama nedenBir garip küçük “ban” meselesi canımcım![]()
Yağlı seyler bana dokunuyor ablaGüzeldir birazda yağlıdır kendileri,boşver diyeti bulursan oralarda al tadına bak derim sıcak sıcak yiyecen bunu.![]()
Bişey yazmadı ki gidecekalsem gitmis yok puff olmus
Burdan konusmuyorum ben artik özelden diyimBişey yazmadı ki gidecek![]()