- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.448
- 698
Nasılsın cennam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasılsın cennam
Bugun iyiyim gibi,sen nasılsın?Nasılsın cennam
Mide asitinin fazla olmasından kaynaklı bunlar.İçtim azaldı,tekrar çoğaldı,yemek yedirmedi hatta ,sonradan geçti, neden o kadar uzun sürdü anlamadım
Nen var kuzumBugun iyiyim gibi,sen nasılsın?
Gördüm yaa dünya mutfagı yapıyoruz koş yetiş dedin ama işteBen seni o gün cagardim gelmedin sonrada ben gittim pufff oldum
demekki senden yardim istemişimGördüm yaa dünya mutfagı yapıyoruz koş yetiş dedin ama işte
Buradan gittiYa geyik, ya polemik
Sildiği fotoğraf mı?Buradan gitti
Yazık ki ne yazıkBuradan gitti
Yok canım bu sıralar aksiyon bitmiyorSildiği fotoğraf mı?
Evet gördüm olayları da var böyle tipler. hayattan böyle zevk alıyorlar sanırım. tedavi olsalar keşkeYok canım bu sıralar aksiyon bitmiyor
Geçen olay olmuştu.Ban sonrası gelip tüm mesajlarımıza bakıldı,itina ile beğenmedim atıldı ve kiblendi
Kadina kadindan zarar geliyooo bukadar cekemiyolarEvet gördüm olayları da var böyle tipler. hayattan böyle zevk alıyorlar sanırım. tedavi olsalar keşke
Alsem nıye banlandı ya hu ne oldu kiKadina kadindan zarar geliyooo bukadar cekemiyolar
Gitmis canim iste ayni konudan üzgünümAlsem nıye banlandı ya hu ne oldu ki
Evvanın sayfasına destek için gitti sonuç mapıs olduAlsem nıye banlandı ya hu ne oldu ki
hay allah ya ne saçma işler dönüyorGitmis canim iste ayni konudan üzgünüm
o konu kapandı sanıyordum sonradan nıye sıkayet edıyolar kiEvvanın sayfasına destek için gitti sonuç mapıs oldu
Dedimyaaa dün saattlerce sayfada vardi bazi insanlar gidip okuyup okuyup sikayet ettilero konu kapandı sanıyordum sonradan nıye sıkayet edıyolar ki
ay saf mıyım neDedimyaaa dün saattlerce sayfada vardi bazi insanlar gidip okuyup okuyup sikayet ettiler