• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi En başarılı sütlü tatlı tarifleri

En başarılı bulduğunuz" Sütlü Tatlı Tarifi" hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Abla biliyorsun ağzının tadını :KK68: birde bizim dikili de ugradigimiz bir cafe var ordan kıymalı börek alıyoruz içi kuş uzumlu hafif acılı falan 🤤🤤yemeyi seven herşeyi seviyor sanki :KK70:
Boyozu hiç bilmezdim onuda izmirde öğrendim,bide kumrusu çok güzel oluyor.
Kokoreçide çok severim izmrde bol kimyonlu hazırlıyorlar o tadı çok sevemedim bende .
Damak zevkim çok yoktur aslında,nerde sağlıksız şeyler varsa damak o yöne gidiyor bende sjksjksjk :KK70: :KK70:
Acılıyıda ben yiyemiyorum nedense hiç sevemedim onuda.

Hocamız sen olunca çekirgeler iyi yetişiyor 😍🤩😂
Çekirgelerimi iyi hazırlamam lazım :KK70::KK70:

Boyozu hiç bilmezdim onuda izmirde öğrendim,bide kumrusu çok güzel oluyor.
Kokoreçide çok severim izmrde bol kimyonlu hazırlıyorlar o tadı çok sevemedim bende .
Damak zevkim çok yoktur aslında,nerde sağlıksız şeyler varsa damak o yöne gidiyor bende sjksjksjk :KK70: :KK70:
Acılıyıda ben yiyemiyorum nedense hiç sevemedim onuda.

Çekirgelerimi iyi hazırlamam lazım :KK70::KK70:
Kokoreç eşimin vazgecilmezi ben kumruyu da severim yerinde yemedim hiç ama Manisa da boyoz ve kumru olur illa ki 🤤 yakınız ya

Zaten hep güzel şeylere sağlıksız diyorlar :63:

İzmir'le ilgili komik bir anımı anlatayım.
Rahmetli annem bize gelmişti,çarşıya çıktık dedik çekirdek alalımda çitleyelim girdik kuruyemişçiye çekirdek istiyorum dedim.
Adam tarttı verdi pakaete bakayım dememle ama bu değil dedim, :KK70: :KK70: meğerse orada çekirdeğe çiğdem diyorlarmış.:KK53::KK53:
Banada bildiğin kabak çekirdeği vermiş,güldük sonra adam siz yabancınız belli oldu ş,mdi dedi .:süslü::süslü:

İzmir'le ilgili komik bir anımı anlatayım.
Rahmetli annem bize gelmişti,çarşıya çıktık dedik çekirdek alalımda çitleyelim girdik kuruyemişçiye çekirdek istiyorum dedim.
Adam tarttı verdi pakaete bakayım dememle ama bu değil dedim, :KK70: :KK70: meğerse orada çekirdeğe çiğdem diyorlarmış.:KK53::KK53:
Banada bildiğin kabak çekirdeği vermiş,güldük sonra adam siz yabancınız belli oldu ş,mdi dedi .:süslü::süslü:
Evet ya,çekirdek iste onun adı🤷🏼‍♀️

Kokoreç eşimin vazgecilmezi ben kumruyu da severim yerinde yemedim hiç ama Manisa da boyoz ve kumru olur illa ki 🤤 yakınız ya

Zaten hep güzel şeylere sağlıksız diyorlar :63:
Kokoreçe bende bayılırım her yerde aynı tadı bulamam mesela.
Kesinlikle sağlıksız şeyler daha süper oluyor :KK70: :KK70:
Biraz da gergindim,o da etkilemis olabilir
Mutlaka oda tetikledi bunu.

Kokoreçe bende bayılırım her yerde aynı tadı bulamam mesela.
Kesinlikle sağlıksız şeyler daha süper oluyor :KK70: :KK70:

Mutlaka oda tetikledi bunu.
Bende kokorec hastasıyım bursada 2yerde var guzel yapan abla baskada biryerden yememistim

Haaa birde domat konusu adam bağırıyor domatçı geldiii diye,nedir bu dedim birbaktım domatesmişş :KK70::KK70:
Simit alacam adam gevrek diyor ben hayır simit diyorumm :KK70::KK70: ömrümü yedi bu izmir varyaa
Gevrek gevrek gülünür,onun adi simittir:-)

Back