- 28 Haziran 2011
- 61.419
- 154.302
- 898
Hocamız sen olunca çekirgeler iyi yetişiyorAjan gibiyiz mübarek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hocamız sen olunca çekirgeler iyi yetişiyorAjan gibiyiz mübarek
Artık bir dahaki seferedemekki senden yardim istemişim
Boyozu hiç bilmezdim onuda izmirde öğrendim,bide kumrusu çok güzel oluyor.Abla biliyorsun ağzının tadını birde bizim dikili de ugradigimiz bir cafe var ordan kıymalı börek alıyoruz içi kuş uzumlu hafif acılı falan yemeyi seven herşeyi seviyor sanki
Çekirgelerimi iyi hazırlamam lazımHocamız sen olunca çekirgeler iyi yetişiyor
Kokoreç eşimin vazgecilmezi ben kumruyu da severim yerinde yemedim hiç ama Manisa da boyoz ve kumru olur illa ki yakınız yaBoyozu hiç bilmezdim onuda izmirde öğrendim,bide kumrusu çok güzel oluyor.
Kokoreçide çok severim izmrde bol kimyonlu hazırlıyorlar o tadı çok sevemedim bende .
Damak zevkim çok yoktur aslında,nerde sağlıksız şeyler varsa damak o yöne gidiyor bende sjksjksjk
Acılıyıda ben yiyemiyorum nedense hiç sevemedim onuda.
Çekirgelerimi iyi hazırlamam lazım
Biraz da gergindim,o da etkilemis olabilirMide asitinin fazla olmasından kaynaklı bunlar.
Mide sorunum vardı dün,geçti şükür canimNen var kuzum
Buradan gitti
Evet ya,çekirdek iste onun adıİzmir'le ilgili komik bir anımı anlatayım.
Rahmetli annem bize gelmişti,çarşıya çıktık dedik çekirdek alalımda çitleyelim girdik kuruyemişçiye çekirdek istiyorum dedim.
Adam tarttı verdi pakaete bakayım dememle ama bu değil dedim, meğerse orada çekirdeğe çiğdem diyorlarmış.
Banada bildiğin kabak çekirdeği vermiş,güldük sonra adam siz yabancınız belli oldu ş,mdi dedi .
Yani citlenen hersey cekirdektirEvet ya,çekirdek iste onun adı
Kokoreçe bende bayılırım her yerde aynı tadı bulamam mesela.Kokoreç eşimin vazgecilmezi ben kumruyu da severim yerinde yemedim hiç ama Manisa da boyoz ve kumru olur illa ki yakınız ya
Zaten hep güzel şeylere sağlıksız diyorlar
Mutlaka oda tetikledi bunu.Biraz da gergindim,o da etkilemis olabilir
Bizde çekirdek te orada değilEvet ya,çekirdek iste onun adı
Öyle değilmiş amaYani citlenen hersey cekirdektir
Bende kokorec hastasıyım bursada 2yerde var guzel yapan abla baskada biryerden yememistimKokoreçe bende bayılırım her yerde aynı tadı bulamam mesela.
Kesinlikle sağlıksız şeyler daha süper oluyor
Mutlaka oda tetikledi bunu.
Gayet makul bir açıklama Cigdem kadın adidir,citlenmezYani citlenen hersey cekirdektir
Gayet makul bir açıklama Cigdem kadın adidir,citlenmez
Orası buraya uysun Tum Türkiye çekirdek diyor,çoğunluk biziz,demek ki hakliyizBizde çekirdek te orada değil
Öyle değilmiş ama
Gevrek gevrek gülünür,onun adi simittirHaaa birde domat konusu adam bağırıyor domatçı geldiii diye,nedir bu dedim birbaktım domatesmişş
Simit alacam adam gevrek diyor ben hayır simit diyorumm ömrümü yedi bu izmir varyaa
Haaa birde domat konusu adam bağırıyor domatçı geldiii diye,nedir bu dedim birbaktım domatesmişş
Simit alacam adam gevrek diyor ben hayır simit diyorumm ömrümü yedi bu izmir varyaa
Bence haklıyım