• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi En başarılı sütlü tatlı tarifleri

En başarılı bulduğunuz" Sütlü Tatlı Tarifi" hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
İzlediğim milföy gibi ne güzel oldu benim yaptığım afedersin taş parçası gibi 🙄 kat kat oldu sıkınti olmadı hamur değil ama puf puf da değil

Sanki çok güzel olacakmis gibi birde fazla yapıp buzluğa attim o kadar eminim :D

İzlediğim milföy gibi ne güzel oldu benim yaptığım afedersin taş parçası gibi 🙄 kat kat oldu sıkınti olmadı hamur değil ama puf puf da değil

Sanki çok güzel olacakmis gibi birde fazla yapıp buzluğa attim o kadar eminim :KK70:
Ne yaptinki minik

Sanki çok güzel olacakmis gibi birde fazla yapıp buzluğa attim o kadar eminim :KK70:
Yağı az mı koydun yada ne yağı kullandın

Ne yaptinki minik
Boyoz yapayım dedim olmadı 🤷🏼‍♀️

Dün o kadar çok hamur işi yaptim ki boyoz u dolapta unutmuşum yagladiktan sonra 🤷🏼‍♀️

Yatmadan aklıma geldi açıp fırına sürdüm ama dinlendirmem lazımdı sanırım kabarmadilar

Boyoz yapayım dedim olmadı 🤷🏼‍♀️

Dün o kadar çok hamur işi yaptim ki boyoz u dolapta unutmuşum yagladiktan sonra 🤷🏼‍♀️

Yatmadan aklıma geldi açıp fırına sürdüm ama dinlendirmem lazımdı sanırım kabarmadilar
Şeyyyy onakii :KK70:

Yağı az mı koydun yada ne yağı kullandın
Evet az koydum nerdeyse iki beze arasına 50-60 Gr margarin koydular çok gelir bu dedim bir yemek kaşığı koydum tepeleme :olamaz: bence bu bile çok

Evet az koydum nerdeyse iki beze arasına 50-60 Gr margarin koydular çok gelir bu dedim bir yemek kaşığı koydum tepeleme :olamaz: bence bu bile çok
Ondan olmamıştır.Açma,börek,boyoz tarzı şeyler yağ seviyor. Ne kadar çok o kadar güzel 🤭

Back