- 22 Temmuz 2017
- 44.691
- 132.347
- 598
2 gün öncesinin yorumlarını cımbızla araştıran dünkü hafiyeden dolayıAma neden
Ne kadar net anlattım değil mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 gün öncesinin yorumlarını cımbızla araştıran dünkü hafiyeden dolayıAma neden
Burdan konusmuyorum ben artik özelden diyim
Aydınlandım sankim2 gün öncesinin yorumlarını cımbızla araştıran dünkü hafiyeden dolayı
Canim etiket yapmadik o kisiyi yada kisileri nasil oluyoda ustlerine aliniyolar2 gün öncesinin yorumlarını cımbızla araştıran dünkü hafiyeden dolayı
Bende çok yiyemem yağlı şeyleride bundan 2 tane yesen yeter yani,yanındada çay olacak.Yağlı seyler bana dokunuyor abla
Bir şeye benzettim ama
Kötü değil ki ama ,eline sağlık canım
Konuşulan gün belli canım, arkadaşı da yazmıştı sayfayaCanim etiket yapmadik o kisiyi yada kisileri nasil oluyoda ustlerine aliniyolar
HımmmmKonuşulan gün belli canım, arkadaşı da yazmıştı sayfaya
Heeee omu pehhhKonuşulan gün belli canım, arkadaşı da yazmıştı sayfaya
2 gün öncesinin yorumlarını cımbızla araştıran dünkü hafiyeden dolayı
Güzel olmuş yaa tam yuvarlak olmamış minnoşum ellerine sağlık olsun yinede
HatırladımKonuşulan gün belli canım, arkadaşı da yazmıştı sayfaya
Yok yok nedense üstü kizarmadi birde bu foto alt tarafKötü değil ki ama ,eline sağlık canım
Offf ki ne oofff geçen yaz denize giderken durdum pastaneden aldım çocuklar ilk defa yemişti ...dün ballandıra ballandıra anlattım birde çok güzel olacak diyeİzmirde olmak vardı şimdi ne yedim ben bunu varya orada
Dikkat ediyorum 3 kilo gittiYemesenmi zayiflaman lazim dizlerinin sana ihtiyaci var
NeyeBir şeye benzettim ama
SöylemicummYok yok nedense üstü kizarmadi birde bu foto alt taraf
Offf ki ne oofff geçen yaz denize giderken durdum pastaneden aldım çocuklar ilk defa yemişti ...dün ballandıra ballandıra anlattım birde çok güzel olacak diye
Dikkat ediyorum 3 kilo gitti
Neye
Ceymis bont gibiyizHeeee omu pehhh
Bu fırından çıkınca muhteşem oluyor sıcak sıcak mideye indiriyorsun hemenYok yok nedense üstü kizarmadi birde bu foto alt taraf
Offf ki ne oofff geçen yaz denize giderken durdum pastaneden aldım çocuklar ilk defa yemişti ...dün ballandıra ballandıra anlattım birde çok güzel olacak diye
Dikkat ediyorum 3 kilo gitti
Neye
Ajan gibiyiz mübarekCeymis bont gibiyiz
Abla biliyorsun ağzının tadını birde bizim dikili de ugradigimiz bir cafe var ordan kıymalı börek alıyoruz içi kuş uzumlu hafif acılı falan yemeyi seven herşeyi seviyor sankiBu fırından çıkınca muhteşem oluyor sıcak sıcak mideye indiriyorsun hemen