Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle birkaç saatliğine banlılık oluyor mu ablamBelkide bugünde gelebilir yada yarında olabilir.
Bir ara vardı sanki öyle hatırlıyorum,hatta yılbaşında da adli suçlular mapıstan salınıyordu af çıkıyordu.Öyle birkaç saatliğine banlılık oluyor mu ablambilmediğimden soruyorum
![]()
Hay Allah,kotu olmus :/ Daha iyiyim canim bugun
Alsem yok uzaklara gitti,sen nasıl oldun miden nasıl iyimi.Yeni giden mi var![]()
O zamanBir ara vardı sanki öyle hatırlıyorum,hatta yılbaşında da adli suçlular mapıstan salınıyordu af çıkıyordu.![]()
Cok hosgeldin ❤❤❤❤❤
Gitmiş ya kiyamam ,bugun daha iyiyim:)Alsem yok uzaklara gitti,sen nasıl oldun miden nasıl iyimi.
Cezası çok büyük değilse belki gelebilir,önceden yapılıyordu bu süreç hatta bayramda da vardı diye hatırlıyorum.
Gitti ya üzüldük bizde,içtinmi karbonatlı suyu.Gitmiş ya kiyamam ,bugun daha iyiyim:)
İnşallah, bugün sonucunu alacaktı, haberin var mı?
Çok hoş buldum canımCok hosgeldin ❤❤❤❤❤
Ya geyik, ya polemikCezası çok büyük değilse belki gelebilir,önceden yapılıyordu bu süreç hatta bayramda da vardı diye hatırlıyorum.
Yok canım bende çok merak ediyorum ,ozelde görüşen vardır belki ,bir sorayımİnşallah, bugün sonucunu alacaktı, haberin var mı?
İçtim azaldı,tekrar çoğaldı,yemek yedirmedi hatta ,sonradan geçti, neden o kadar uzun sürdü anlamadımGitti ya üzüldük bizde,içtinmi karbonatlı suyu.