Oo sütlü demek çok şaşırtıcıSütlü tatlı hemso denmez şimdi burda
Sen napcan katıldı mi aldinmi.
Bebiş nasıl büyüdümu
Tesekkur ederim jennamInsallah unuttuğum kimse yoktur,bol şanslar hepinize
Hiç de sevmem hangi kendini bilmez aldı acabaBugün herkes trileçe istediKim aldı onu bakalım
Hemde ne şaşırtıcıOo sütlü demek çok şaşırtıcıben de canımın çektiği bir tane aldım favori değil ama yapmisken resimlerim bebisler büyüyor da anaları yaşlandı
Hemde ne şaşırtıcı, olsun iyi olmuş yarışmak bile güzel . Ayy valla büyüyorlar da omurdende ömür gidiyor neyse olsun bakalım sağlıklı olsunlarda napalim benim için op kocaman
Oooo hayirli isler isleri buyutmussun
Ben değil çünkü sevmiyorumBugün herkes trileçe istediKim aldı onu bakalım
sağ ol canımOooo hayirli isler isleri buyutmussun
tamam canım, sen bilirsin. sağ olasınTam benim kulvarim sutlu tatlilar en sevdiklerim en cok yaptiklarim ... tarifler paylasilmis galibaalsem sagolasin etiketlemissin ama yarisma ile ugrasmaya enerjim hic yok ama ski takipciniz olacagim basarilar hepinize
Sen hiç gelmedin zatenBen değil çünkü sevmiyorum
Nereste Sultan ben niyetliyim biraz da devam edeceğim. O yüzden katılmadımSen hiç gelmedin zaten
Ben bayılırım
Yok abla nerde hep hazırkıksız yakalanıyorumTarif ismi hazırdır nede olsa demi
Allah kabul etsin canım benimNevreste Sultan ben niyetliyim biraz da devam edeceğim. O yüzden katılmadım
Hayırlı olsun belli olmaz canım ❤Aldım aldım yine kararsız biri olarak başını şişirdimNevreste nin hakkı ödenmez valla aldım bakalım canım çekiyordu kendim için aldım 1.Olma hayalim yok artık çünkü
Ama tatlı dedim inanmadınızYok abla nerde hep hazırkıksız yakalanıyorum
Tahmini ne olabilir acep diye kenara köşeye tarifleri hazırlaman lazım kuzum çıkar bu işte de bittiYok abla nerde hep hazırkıksız yakalanıyorum
İlk onu verdim bugünBen de sevebilirdim